Vudi Allen a câștigat faima ca fiind unul dintre cei mai excentrice ale timpului nostru. El nu apare pe premiile, numele său apare adesea în diverse tabloide, și ce să vorbească, munca lui a fost întotdeauna în afară, în film, mult diferit de toate celelalte filme de abordare banală.
Aici este cel mai tenace, plin de umor si satira citate Allen, dezvăluind o mare personalitate.
Soția mea nu vrea să crească. Eu fac o baie, și ea îneacă bărcile mele.
Orice om este alcătuit din suflet și trup. Sufletul alege lucruri nobile - cum ar fi poezie și filozofie, iar corpul vrea să se distreze. Prefer aceasta din urmă.
Dacă numai Dumnezeu mi-a dat un semn clar! De exemplu, am deschis un cont în numele meu într-o bancă elvețiană.
Eu cred în ochi atotvăzător care ne urmărește de mai sus. Din păcate, acest guvern.
Cel mai frumos cuvânt din lume - este o tumora benigna.
Ce se întâmplă dacă toate - o iluzie, și nimic nu există cu adevărat? În acest caz, cu siguranță am plătită în plus pentru covorul meu.
Oamenii sunt împărțite în bune și rele. Bun dormi mai bine, dar rău se bucură de ore libere din somn.
Urăsc realitatea. Iar realitatea este, spre marele meu regret, dar singurul loc pentru masa de prânz da o friptură bună.
Acest ceas de aur magnific și lanț. Sunt mândru de ei. Mi-au vândut bunicul meu, în timp ce zăcea pe patul de moarte.
Sexul - cel mai distractiv din tot ce am putut face fără râs.
Eu dețin vechile reguli. Eu cred că oamenii ar trebui să se căsătorească pentru viață, cum ar fi porumbeii și catolici.
Mai mult decât atât, nu există nici un Dumnezeu, dar încearcă să găsească un instalator în sâmbătă nelucratoare!
În Los Angeles, gunoiul nu este aruncat. Acesta este procesat într-un show de televiziune.
Nu vechi este semnul cel mai sigur de maturitate, precum și capacitatea de a păstra capul cuiva, trezirea pe o stradă aglomerată din centrul orașului, în lenjerie lui.