12 Secretele de o căsnicie fericită de la „club de soții fericit“

O căsătorie fericită - este ceva destul de realizabil. In jurul lumii, puteți găsi cu ușurință de cuplu, care sunt fericiți trăiesc împreună și se bucură de compania celuilalt la momentul respectiv, ca și din jur insistă asupra faptului că acest lucru nu se întâmplă, și arunca în sus mâinile lor. Experiența mea cu cuplurile fericite dovedește că ei sunt fericiți să împărtășească secretele lor cu cei care sunt dispuși să ceară și să deschidă suficient pentru a asculta și să ia sfatul lor.

M-am nici o încercare de a face recomandări. În cuvintele unui unchi înțelept, Jean-Alain, uneori, cel mai bun sfat - nu dau sfaturi. Cu toate acestea, eu știu o mulțime de oameni care au nevoie cu adevărat de sprijin, deoarece relația lor se destrame, iar căsătoria trece prin încercări dificile. Acestea sunt aceiași oameni ca tine și cu mine, așa că de ce să nu-i ajuta? Poate că va fi util pentru a verifica concluziile rezumate pe care le-am făcut la sfârșitul turului său. Le-am formulat pe baza de bază și premisa principală care definește, în opinia noastră, abordarea corectă a vieții, inclusiv familia: Fericirea - este alegerea.

Doisprezece secrete ale unei căsnicii fericite

1. Respect. Soția fericit respecta întotdeauna reciproc.
  2. Trust. Fără ea nu poate exista fericire. Am impresia că relația de încredere într-o pereche sunt rodul respect reciproc.
  3. Un simț al umorului. Hohote de râs - cel mai bun medicament. Toate perechile, cu care am vorbit au fost distractiv și râs mult împreună. Acestea se referă în mod ironic la ei înșiși și bătaie de joc știu cât de inofensive unul peste altul. Acest lucru face ca interacțiunea în cadrul familiei mai ușoară și mai plăcută.
  4. Hobby-uri. Toți soții, și mai ales soția lui, a menționat că este important să existe interese în plus față de casă și de familie. Acest lucru poate fi un hobby personal, de locuri de muncă sau altceva. Dezvoltarea personală este foarte importantă, deoarece aceasta nu permite unuia dintre soți este complet emoțional de „absorbi“ celălalt, și devine mai interesantă din această comunicare în pereche.
  5. ritualuri de zi cu zi. În familiile fericite, cu care m-am întâlnit, există ritualuri regulate care trebuie respectate de-a lungul anilor. Soțul și soția împreună bea cafea dimineața sau ceai în după-amiaza sau seara, împreună discuta evenimente și planuri pentru un pahar de vin. Formarea unui obicei de a permite soților să rămână în contact și să rămână la curent cu activitățile și experiențele de zi cu zi partener. Deci, între voi doi sunt construite treptat o relație specială, încredere.
  6. La revedere. Ai nevoie de a întâlni în mod regulat, în particular, sau pentru a merge undeva impreuna, mai ales atunci când copilul este în familie. Multe cupluri cu care am vorbit nu au fost în măsură să facă o publicație săptămânală a celor două, în timp ce copiii erau tineri. Dar, în general, tradiția de a organiza vizite au refuzat și păstrat-o pentru viață, continuând să surprindă reciproc și dețin reciproc surprize ca în timpul curtare.
  7. sprijin reciproc. Este necesar în timpul studiului, în construirea unei cariere în orice dificultăți de viață. Soții împărtășesc adesea un interes în propria jumătate și de a ajuta aproape întotdeauna reciproc în auto-realizare. Fiecare pentru un alt - un suport pentru viață. În cazul în care rolurile familiale necesare și, uneori, în schimbare: ca principalul susținător al familiei poate acționa ca un bărbat și o femeie. Nu este atât de important, al căror venit mai mult, dacă între cei doi au respect și sprijin reciproc.
  8. Prieteniile. Soț și soție, printre altele, ar trebui să fie chiar și cei mai apropiați prieteni. Numai soțul poate crede orice secrete. În acest caz, fiecare dintre ele pot fi prieteni buni din afara familiei, dar toate aceeași prietenie dintre soți este mai important. Este de afaceri de viață, sentiment, pentru a consolida eforturile lor în fiecare an.
  9. Dreptul de priorități. Soția - cea mai importanta persoana din viata mea. Acest postulat este ambiguă. Folosit pentru a spune că, la o anumită perioadă de soții fericite puse în primul rând copilul, dar au recunoscut că o astfel de schimbare a priorităților de timp. Copiii au o clase de liceu sunt suficient de independente. Ei au nevoie de mult mai puțin de îngrijire părintească. În această legătură de căsătorie, este necesar să prețuim timpul, având grijă de consolidare și de creștere a acestora.
  10. Lipsa de opțiuni alternative. Cuplurile fericite chiar de la începutul vieții, împreună au fost de acord că divorțul lor nu va fi o modalitate de rezolvare a problemelor. renunțarea convenită anterior astfel de oportunități le-a făcut mult mai tolerant decât s-ar putea aștepta. Diferențele opțional eliminat instantaneu. În cazul în care soțul și soția sunt menite să trăiască împreună pentru o lungă perioadă de timp, un compromis va fi găsit în timp util. Poate că fiecare va rămâne, în opinia lui sau a ei într-o anumită problemă. Oricum, oamenii care trăiesc într-o căsnicie fericită, să învețe să fie sensibilă la diferențele de caractere, pentru că ei înțeleg că vor fi împreună până la sfârșitul vieții sale, una langa alta pentru a depăși dificultățile.
  11. Credința în Dumnezeu. Reprezentarea ambilor soți cu privire la ceea ce este Dumnezeu, nu coincid întotdeauna. Dar toți oamenii m-am întâlnit, într-un fel cred într-o Ființă Supremă, un mare și puternic decât omul. Peste bord, am văzut frica de Dumnezeu în sensul bun al cuvântului, există o reticență Ei încalcă principiile și l-au supărat, de cotitură în neregulă cu alți oameni, și mai presus de toate cu jumătate lui.
  12. Mediul din dreapta. Pat și Henry nu au fost singurii care sunt foarte atenți la alegerea oameni interesanți. Noi vorbim despre asta și mulți dintre alți eroi mei. Este esențial să te înconjoare cu oameni care vor ajuta pentru a salva căsătoria, dar nu va încerca, în mod direct sau indirect, să-l distrugă. Închide prietenii de familie - se asociază de obicei cuplu fericit, care cred în puterea dragostei și posibilitatea de a trăi cu un bărbat toată viața.

Context Weaver „Clubul nevestelor fericite“

Este dorința de a „trăi împreună fericit până la sfârșitul zilelor“ - un vis imposibil? Sau prin schimbarea perspectivei asupra vieții de familie, de învățare să acorde prioritate și de a construi o relație cu a doua jumătate, putem crea o familie fericită puternică, și să devină o soție fericită? Răspunsuri la aceste și alte întrebări pot fi găsite în paginile cărții Context Weaver „Clubul nevestelor fericite.“

„Am avut șansa de a depăși o mulțime de țări și pentru a îndeplini o mulțime de femei care aparțin unor culturi diferite. Continui să caut dovezi că există căsnicii fericite și că relațiile bazate pe dragoste și respect reciproc sunt posibile. Ceea ce am aflat este uimitor. Am înțeles că dragostea - un sentiment de adâncime fără fund. Și, în același timp, este ceva simplu, reale și realizabile, este dorit. Și că există mai multe exemple vii. Sunt gata să-i spun tot ce am fost în stare să vadă și să învețe. Sper că va fi util în orice etapă a vieții - dacă sunteți căsătorit sau merg doar pentru a începe o familie; în cazul în care a fost deja numit data nuntii, sau dacă este dificil de a decide să se căsătorească din nou după primul eșec; Dacă aveți copii, sau dacă ai doar doi - tu si partenerul tau, „- Context Weaver

articole similare