Am ideea de a face din babainu de obicei 12c
și converti la 10V.
Cred că ai nevoie de un smatat primar.
Poate luchshe smatat totul, și înfășurată mai gros. Dar cred că va fi mai puțin pe rând.
Sau poate invers vânt mai subțire, deci revoluție Dolno obține mai mult, și cred că acest lucru, în aceeași secvență de inductanță se va schimba. Cred că mai mult inductanța primar, suculentă scânteia. Deși, dacă te-a lovit doar drum, de asemenea, ar trebui să crească scânteia.
Și, din moment ce nu este tensiune de operare 6V și nu se schimbă atât de mult, nu fi pus saprotivlenie.
Doar nu doare și trebuie să fie încălzite.
Și chiar plantat accum. 9 poate fi invidie.
Sau mai bine pus 6 volți?
Adevărul este că nu știu cât de mult proderzhitsa. dar scânteia va slonoboynaya.
Cine crede despre acest lucru? Și am o scânteie de la bobina de 12 volți kakayato rare.
Am pus 6 volți. scânteie hoo.
dar eu conduc cu o rezervă. precum și 300 de kilometri parcurși nu au fost eșecuri. să lichideze prima dată.
Tovarischi deschide manual școlar clasa a saptea fizica - totul despre transformatoare cu scris.
Și, în general, vreau să spun că am avut fabricile Ural, tensiunea sistemului de 8 volți, cu bobina standard de 12 volți.
Tovarischi deschide manual școlar clasa a saptea fizica - totul despre transformatoare cu scris.
undeva Ei bine, ia-?
Cu 2 6 volți unitate 2 ani
Și dacă scânteia lipsește (în modul în care bateria sat) - Scoateți capacele din scânteia și firele de contact doar mă îmbrac! Capacele sunt rezistențe pentru suprimarea interferențelor (scânteie).
Așa că am desfăcut capacul și du-te
Nu este necesar să înfășurați un primar, se pare a fi
purtat pe partea de sus a primar, și nu inundat.
Probabil smatayu doar un primar, dar în cazul în care arde în jos, va trebui să fie înfășurat mai gros.
Am fost o dată pe cealaltă motse 6 de testamente, dar sopravtivleniem astfel încât să nu ars. Spark a fost, de asemenea, Moshny, rezistență pare să fi fost în 1 Com.
Cum pot converti spun eu.
E tot gunoiul! Am un an mă duc la 6 volți. Spark pravdv slonoboynaya! Glitches nebylo! Același echipament sovietic, doamnelor și domnilor, este proiectat pentru suprasarcină. Va toate raotat cum era de așteptat! Japoneză ar - să fie ars în 2 secunde. Sovetish motoprom farever! Pune-6 volți!
Postavte succesiv două 6 volți. Spark - cu un bang. Și apoi girație și IZhey scânteie Ogogo, și ne-am înșelat. Scoateți-le cu bobina.
Două până la 6 volți = un 12 (doar skra mai bine)
Am un prieten face acest lucru. La Cacique sub 12 volți convertite pus două bobine. Acesta funcționează. deși mai ușor, așa cum am spus, doar a pus unul la 6 volți!
Pentru a comunica, du-te la Forumul nostru de motociclete
în cazul în care puteți pune întrebarea dvs.