10 mituri despre îndepărtarea părului cu laser

De ce în ultimul timp îndepărtarea părului cu laser este în plină expansiune? Răspunsul este simplu - datorită eficienței sale. Cu toate acestea, după cum știm, gloria are o medalii de evoluție negativă. Este epilarea cu laser corespund îndepărtarea părului cu laser dăunătoare pentru bărbați, și așa mai departe: este o mulțime de mituri care dau naștere la abisul de probleme - în cazul de îndepărtare a părului cu laser Vom încerca să se ocupe de cele mai comune mituri. Deci ...

1. Parul deschis este mai dificil de îndepărtat prin laser. Este adevărat, dar nu destul. Problema principală este că părul blond are o concentratie scazuta de melanina pigment - obiectivul principal al laserului. Până în prezent, cu toate acestea, dispozitive pentru îndepărtarea părului cu laser de ultima generatie face față cu succes această sarcină.

2. Înainte de inițierea procedurii trebuie să crească părul. Doar în cazul în care acestea să fie eliminate cu ajutorul ceara sau pensete convenționale. Apoi trebuie să treacă prin 10-15 zile înainte va fi posibil să se recurgă la ajutorul unui laser. Faptul că firul de par este conductor de energie cu laser de la piele la foliculul, care trebuie să fie distruse. Dar, după obicei îndepărtarea părului de ras parul se poate face în orice moment.

3. Această metodă este aplicabilă numai în anumite zone ale corpului. Nu, îndepărtarea părului cu laser se poate face atât pe față și pe mâini, picioare, mameloanelor, zona inghinală și axile. Chiar și spate, fese, urechile și nasul sunt supuse energie cu laser, așa că este, probabil, foarte popular în rândul bărbaților.

Prețurile în magazine online:

4. Rezultatul îndepărtarea părului cu laser depinde de metoda de îndepărtare a părului folosit înainte. Indiferent ați scos părul cu ceară sau de ras regulat, acest lucru nu afectează eficiența de îndepărtare a părului cu laser.

5. Îndepărtarea părului cu laser este interzis să facă în timpul verii. Fals. Îndepărtarea părului cu laser poate fi în orice moment al anului. Singura contraindicație este piele bronzata. Dar, dacă folosiți protecție solară sau doriți să eliminați de păr pe zonele închise ale corpului, cum ar fi axile, atunci nu există nici o problemă. Cu toate acestea, din moment ce intervalele dintre sesiunile de 2-3 luni, cea mai bună soluție este de a face prima epilarea la începutul verii, iar următorul în cele din urmă, atunci când bronzul este deja plecat.

6. Nu se poate bronza după îndepărtarea părului cu laser. Acest lucru nu este destul de adevărat. În cazul în care, după o sesiune a trecut, cel puțin 15 zile și nici o roseata pe piele, puteți face plajă, dar asigurați-vă că pentru a utiliza protecție solară, mai ales dacă aveți pielea sensibilă.

7. Îndepărtarea părului cu laser - doare. Căldura generată de fascicule laser, pentru unii oameni pot deveni de fapt, o sursă de iritare. Prin urmare, în scopul de a slăbi acest efect într-o nouă generație de mașini sistem de răcire cu aer utilizat.

8. Îndepărtarea părului cu laser nu elimina definitiv parul. Totul depinde de porțiunea de corp. Până în prezent, eficiența metodei laser este de 90%. În cele mai multe cazuri, parul de pe corp nu cresc din nou, dar, probabil, aspectul lor pe fata, în cazul în care există tulburări hormonale. Cu toate acestea, aici dupa ce parul cu laser îndepărtarea părului crește mai subțire, mai ușor și mai puține. Dar, în cazul în care, după îndepărtarea de pe picioare sau zona inghinală parul nu a apărut pentru următoarele 7 luni, sunt șanse nu va trebui să recurgă la îndepărtarea părului.

Prețurile în magazine online:

9. O procedură de îndepărtare a părului cu laser nu necesită îngrijire specială. Fals. După laser, precum și după îndepărtarea părului de ceara fierbinte, pielea este de culoare roz și sensibil. Prin urmare, pentru următoarele 4 zile, este recomandat să-l unge cu o crema pe baza de aloe. Mai mult, porțiunile de corp pe care îndepărtarea părului cu laser nu trebuie expuse la căldură și umiditate a fost făcută. cel puțin primele două săptămâni nu poate sta la soare, relaxați-vă în saună, piscină, etc. De asemenea, este necesar să se aplice de protecție solară pentru zonele expuse ale corpului, și, dacă este posibil, du-te la alte produse cosmetice linie.

10. Este suficient să treacă 4-7 sesiuni, și părul după îndepărtarea părului cu laser opri în creștere. Nu este așa, numărul de sesiuni necesare suficiente individual, astfel încât nimeni nu cu o precizie nu poate prezice valoarea lor. Mult depinde de porțiunea de corp, culoarea părului și grosimea.

Ei bine, astăzi, îndepărtarea părului cu laser este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai eficiente și mai rapide moduri de a elimina parul nedorit. Dar, cel mai important, nu uitați că pentru a face o alegere în favoarea sa, este posibilă numai după consultarea cu medicul dumneavoastră.

Prețurile în magazine

Articole pe aceeași temă

Îndepărtarea părului cu laser - o metodă inovatoare pentru a elimina parul nedorit

Sfaturi pentru îngrijirea corpului

Smooth corp - asta e bine, sau metode de îndepărtare a părului și nuanțele lor

Sfaturi pentru îngrijirea corpului

Ceară pentru îndepărtarea părului la domiciliu: retete din cele mai vechi timpuri și până în prezent

vă mulțumesc. și mă tem că procedura boljuchih, nu a putut face până mintea mea

Pentru o lungă perioadă de timp am crezut că este mai bine shugaring nici o metodă. Dar prietena lui Vick ma convins să încerc îndepărtarea părului cu laser. Și eu sunt ea pentru ea extrem de recunoscătoare. Cleopatra a mers la salon și a făcut concluzii pentru ei înșiși. În primul rând îndepărtarea părului cu laser este mult mai puțin dureros. În al doilea rând, procedura de mai multe ori și mai eficient!

Darya Petrovna

Am scos părul de pe fața lui. Se confruntă cu curată și netedă - păr nu) I. Eu sincer nu asteapta o astfel de rezultate rapide și de înaltă calitate. Da, pentru mine un pic mai scump, dar apoi o dată pentru totdeauna! Chiar mi-a plăcut.

Am făcut îndepărtarea părului cu laser în „Cleopatra“ centru medical. Procedura este aproape nedureroasa si foarte eficient. În comparație cu alte tipuri de îndepărtare a părului pune pe toate capetele de acuzare.

Îndepărtarea părului cu laser - o shlyubka de salvare în îndepărtarea părului. La urma urmei, îmi amintesc ce ma costat să vă pregătiți pentru îndepărtarea părului, este acum la fel de mult pielea de gâscă. Și datorită îndepărtarea părului cu laser în Ottimo că la Moscova pe stradă. Butcher. Am scos tot părul nedorit. Si cel mai important, fără durere și iritații.

S-au găsit eroare în text? Evidențiați și apăsați pe Ctrl + Enter

articole similare