Dacă astăzi va fi ultima în viața noastră că oamenii vor aminti despre noi? Am adunat povești de oameni a căror ultimul SMS mod ciudat a rezumat viața lor, rapoarte Day.Az cu referire la întreb.
Belgian Maura cu lotul său fiu să-l asasineze pe tânărul vitregă, Stephanie, care a stat la casa tatălui său în absența acestuia. Ea a fost de gând să plece au fost colectate saci de ei. Dar, în dimineața Maura și fiul ei a intrat în camera de dormit Stefi. Ucigasii au început să-i bată cu bâte de baseball. Stephanie a reușit să scape și a alerga la ușă, dar de-a lungul modul în care ea a pierdut cunoștința. Decide că ea este moartă, complicii ei au aruncat în portbagaj. Pe drum, Stephanie a recăpătat cunoștința pentru scurt timp și a reușit să scrie: „Tati, ajută-Maura mă omoară“. Atacatorii au scăpat de corp și mințit pe toată lumea că Stephanie a plecat, și nu știu unde este. Post a permis poliției să apese pe criminali pe perete.
Un memento de credință
Rămas bun de la mama mea
În timpul prăbușirii feribot coreean „Sevola“ mulți elevi au trebuit să scrie părinților lor. Cineva spunea la revedere de la familia sa, altcineva a fost în speranța pentru mântuire. O fată a scris tatălui său: „Tată, nu vă faceți griji jacheta viața mea și am fost cu fetele Suntem în interiorul navei, nava în hol prea îndoit Sunt prea mulți oameni .....“ Corpul ei nu a fost găsit.
Colapsul unei vieți