10 lucruri pe care le-am aglomerat în filmul - The Dark Knight Rises, geekcity

Toți ne-au nedumerit unele puncte și eșecuri logice în filmul „The Dark Knight Rises“, acest lucru este ceea ce ne-am încordat:

# 1. Blake ochii dau seama că Bryus Ueyn - Batman.

Hai, serios ce? Acesta este Bruce Wayne a avut destul de o zi pentru a veni la orfelinat și sa întâlnit copilul lui Blake, astfel încât mai târziu el a demisionat brusc 2 plus 2 și de a înțelege cine este Batman? Asta este, chiar și comisarul Gordon 3 film nu a fost în măsură să facă față cu acest mister, și John privi în ochii lui și am înțeles totul! Da, suntem aici să mă cert cu Joe, el este încrezător că dialogul a suferit de dublări și nimic de-a face cu ochii. Sunt de acord că dialogul este în sine o curbă, sau tăiate, sau tradus cu stângăcie, dar însăși existența unei astfel de cunoștințe dl Blake ridică îndoieli serioase. Nimeni nu sa preocupat de a face acest lucru, deși puțin plauzibilă.

# 2. Filmul Batman fără Batman.

Din ultimul film al trilogiei noi toți am fost de așteptare pentru unele lupte epice și o mulțime de fund lovitură, dar, de fapt protagonistul unui al treilea film alege bastonul în nas, și apoi devine pe nuci, iar a doua treime a filmului tratează partea din spate a stațiunilor mediteraneene. În ultima treime din ea se întoarce pentru a umple fața inexpresivă Bane, racla de talie și zbura spre un viitor mai luminos, cu o bombă nucleară pe coadă. Aici puteți întreba pe bună dreptate întrebarea: este un film despre Bane? Acum, el poate „Dark Knight“? Pentru că dacă adăugați tot timpul de ecran este personajul negativ principal și compara cu Batman, acesta va fi foarte trist. De fapt, toate ar fi de înțeles dacă nu era vorba despre filmul final. Nu vom vedea că Batman și o crimă pentru a ne priva de posibilitatea de a se bucure de ea în cantități suficiente.

# 3. Killer duplicare.

# 4. Bruce și Miranda. Sexul de nicăieri.

După încercări zadarnice de a se căsători în afara domnului Alfred Wayne atractiv milionar Miranda Tate, totul se întâmplă într-un fel de la sine. După falimentul complet și ploaie excelent aceste doua apar in mod misterios în casa goală de Wayne, și un minut mai târziu vom vedea tânăr în fața unui șemineu și complet gol. Este clar că a fost necesar pentru a intra într-un fel povestea de dragoste Batman si Talia, dar asta este. Este ciudat că nu este de a heap numit Selinu Kayl pentru a face un triunghi, la toate triunghiular.

# 5. Street artist Bruce.

După mai multe luni de reabilitare Bryus Ueyn în cele din urmă se întoarce la Gotham. În ziua, care ar putea fi ultimul pentru oraș. Și imediat capturat de mercenari de Bane, el reușește să scape și de a salva Gordon a condamnat și Blake. Totul este bine, dar rămâne un mister în această perioadă scurtă de timp Batman a reușit să se toarnă benzină decorativ logo-ul dvs., țineți pistă și a pus o torță chiar în locul unde se va ridica comisarul Gordon. Nu, cu siguranță, este un aspect foarte cool, dar nu crezi că în acest moment ar putea fi într-un fel mai mult sens să-și petreacă timpul? Mai ales daca esti Batman.

# 6. recrutare Clueless.

Îmi amintesc Batman a fost întotdeauna selective și nu au avut nimic de a face cu oamenii care nu au știut nimic. Dar, în film, vedem cum inițial a angajat ca un hoț chelnerita cu un dosar bogat, și apoi plătește întreaga putere nucleară în mâinile lui Wayne Interprise fiica dușmanului său jurat R'as al Ghul. Cum ar putea întâmpla acest lucru - nu este clar.

# 7. zboruri charter către groapă.

Este dificil să ne imaginăm că Bane a scăzut totul și personal a luat rupt Batman în stațiune, situată în mijlocul deșertului. Mai mult decât atât, este foarte interesant, așa cum sa dovedit Wayne a fost ales. Se crede că din gaura a fost cel mai ușor în această călătorie. Alfred a plecat într-o direcție necunoscută, Bruce a avut nici bani, nici acte, pe lângă intrarea în oraș a fost blocat ocupanți Bane.

Cu fiecare film Gotham din ce în ce mai asemănătoare cu New York, iar acum în al treilea film, sa întâmplat! „Epic“ un perete la poliție și huligani Bane sa întâmplat pe Wall Street. În cazul în care al doilea film au cel puțin unele indicii ale Gotham bun vechi din „The Dark Knight Rises“ din oraș nu există o singură stradă. Este clar că Nolan a încercat să arate că orașul este schimbat fără crimă, dar de ce trage pe străzi, care sunt recunoscute și sunt semnul distinctiv al orașului?

# 9. Sunt poliția atât de prost?

Desigur, nu putem ignora marea absurditatea în acțiunile autorităților de poliție și oraș. Primarul se teme de panică, așa că nu va cauza armatei și raportul pe care ne-am așezat într-un terorist nenorocit. Îl vom lăsa să arunce în aer o jumătate de bloc de oraș, și toate forțele de ordine în canalizare. Iar guvernul SUA a făcut absolut nimic despre plierea liber în orașul unui reactor nuclear din Iran este mult mai interesant.

# 10. final concentrat

Filmul a fost un bun de 3 ore, dar chiar că nu a fost suficient timp. Cel puțin finalul filmului face aluzie la ea în mod activ. De-a lungul ultimelor 5 minute am turnat dintr-o dată: 1) Batman moare eroic, salvând orașul de la explozie (și tot atât de fericit, nu par să știe despre toate deliciile exploziilor nucleare efectuate în apropierea orașelor rezidențiale); 2) Bryus Ueyn bequeaths toate bunurile sale pentru orfani din orfelinat Blake 3) Bryus Ueyn este reparat pilot automat luni în urmă, 4) Bryus Ueyn au supraviețuit accidentului și este acum undeva în Italia, se bucură de viață cu Selinoy Kayl, 5) Alfred a luat în liniște la întoarcerea neașteptată a maestru Bruce din lume și a continuat să sorbi vin, 6) Dzhon Bleyk a primit cheile de la pestera și se pregătește pentru a deveni noul răzbunătorul, fără o pregătire specială, instrumente și mentor. Ei bine, de ce?

Nu ne intelegeti gresit, filmul „The Dark Knight Rises“ este cu siguranță unic în felul său și ne place Batman pentru toate plusuri și minusuri sale. Această diagramă doar dovedește cât de mult credința am pus în această poveste, chiar dacă cu astfel de eșecuri logice, am ajuns încă afară din camera cu emoții pozitive.

Revizuirea poate fi citit aici.

7 filme ale spacewalk, bazat pe o poveste adevărată →

Trei motive pentru a privi din nou „Star Wars: The Awakening forțe» →

Sunt de acord cu
1, 3, 5,9 și 10 puncte. Dar există ceva ce aș vrea să mai departe - lui
explica.

Articol №1 - Cu siguranță am
sunteți de acord cu faptul rigiditate și lipsă de logică aceste lucruri, chiar dacă Blake și foarte
tip savvy. Dar eu pot presupune că Blake și Bruce doar suflete pereche,
prins într-o situație similară în viață, iar aceste suflete sunt cunoscute pentru a înțelege mai bine fiecare
altele. Mai ales că într-adevăr puțin Blake impregnată cu acest erou, el a devenit lui
idol, el a gândit tot timpul, amintit, și fanatismul oamenilor ce
lucruri incredibile.

Postul numărul 4 - De ce sa întâmplat?

1. Miranda (Talia) a fost inițial o misiune. Ea a trebuit să se furișa în
Bruce încredere, pentru a primi cât mai aproape posibil, apoi să lovească și pentru
că ea a fost dispus să meargă la lungimi mari. Ea știa, sau cel puțin implicit,
Care este starea de acum Wayne, așa că a fost acolo o zi
falimentul acesteia, pentru a sprijini, pentru a face un pas către obiectivul său.

2.Bryus era deprimat. A plouat eșec. Chiar și mai fidel al lui
Alfred a părăsit prietenul său. El a fost singur, dar încă se profilează mare pe el
problema sub forma de Bane ... Cred că Bruce a sugerat că lui de scurtă durată
stânga, astfel încât atunci când în pragul casei sale, ea a apărut ... că cel care
El a respins afară - de vinovăție și dragoste pentru Rachel, dar a cărui apel nu este
nu a putut ignora (nu uita nici despre faptul că, dacă el știa că Rahela lui
nu a așteptat), el a cedat atracție, de tracțiune, deoarece în momentul în care a fost
următor, ea a fost singurul care, deși - s-ar putea încălzi gheață timp de 8 ani
amorțeală în bogați pe dungi negre toamna. Tocmai a luat pentru ea,
ca un colac de salvare, în afară, el a fost de 8 ani nu sunt femei.

Articol №5 - Ei bine, faptul că și Batman pentru a face lucrurile, uneori inexplicabile. pe
atunci acel film, așa că l-am admirat. Nolan a făcut Batman posibil acest lucru
realist, asa ca lasa Batman, deși ocazional trage o carte din mânecă.

Punctul №6 - chelnerita cred că, am angajat Alfred, și el nu a făcut acest lucru inițial
sape adânc în biografia personalului. Selina ar putea trece pe var
documente sau nu există documente de se pierd în rândul personalului inițial. despre
Talia nu știa nimic, și încredere Miranda Bruce convins Fox.

Postul numărul 7 este greu de imaginat? Nu, nu doar dificil. La Bain în
Era sigur că totul este sub control, pentru a putea permite să plece. La urma urmei,
unul din obiectivele sale a fost „să rupă Batman“ în fiecare sens al cuvântului
și a trebuit să aducă această problemă la capăt, astfel încât aspectul psihologic
prezența sa, cuvintele sale, presiunea asupra lui mentală Batman a fost extrem de
necesare.

Punctul №10 - Vreau doar mai mult timp să fie de acord cu privire la Blake. deveni
Batman nu este doar prin cascada pentru a sari coarda. şi despre
Alfred ... Cred că totul în el agitat, dar el nu minte
Am depus, iar acest lucru este o consecință a majordomul profesional ideală și un înțelept
bogate experiențe umane.

Mă întreb unde toate aceleași cu Bruce ascunde de când „The Dark Knight“, în cazul în care, la sfârșitul celei de a doua parte a filmului a avut nici o casă, și a locuit în penthause.Napomnyu conacul familiei sale a fost distrus de Liga Umbrelor în primul film Batman Begins

„... filmul“ The Dark Knight Rises «este cu siguranță unic în felul său și ne place Batman pentru toate plusuri și minusuri ...» Batman aici ce parte? Este un camarad Nolan toate revendicările

Și mine personal, momentul cel mai tulbure cu vârsta Bane, în „groapă“, atunci când a salvat un mic talie, el era deja un om puternic, crescut ... și asta e talii noastre, mi-ar fi dat ani atât de 30-35, în timp ce Bane este nici un indiciu al persoanelor în vârstă vârstă ... dar, în orice caz, factorii de decizie din acest film sunt creatori adevărați.

popular

• Noi declarații ambigue despre filmul „Batman“
  • Warner Bros. Acesta este de a face un film despre Joker
  • Săpunuri Săptămâna: „Apărătorii“
  • «Kingsman: Inelul de Aur": cel mai bun promo din lume
  • fiică adolescentă a Spider-Man într-o nouă carte de benzi desenate

articole similare