10 filme antidepresiva (pentru cei care se gândesc la sinucidere), trăiesc sănătos 2

Când suntem bolnavi la inimă, toată lumea pare întunecat și confuz, ca un tunel de metrou. O lumină în tunel se apropie trenul. În astfel de momente, multe vizita gândurile neplăcute. Ai nevoie să se gândească. pentru a obține înainte de tren și că cel puțin în acest moment să preia controlul asupra vieții lor. Dacă vă aflați într-o astfel de stare, apoi încercați să se alăture la lumină în această viață, depășirea problemelor.

Puteți ajuta la ameliorarea stării de a asculta această meditație vindecă site-ul meditacii-slushat.ru (14 minute):

Vă mulțumim pentru dvs. constructiv, Eugene.

Eu personal, ca Solaris și Mirror lui Tarkovski. Deja revizuită din timp o sută. Diagnosticat depresie 9 ani în urmă.

Acesta trebuie să fie admis mult podcherpnul. Vă mulțumesc pentru acest lucru.

Peaceful Warrior Îmi place prea. Deși cărțile lui Dan Dan Millman, la care a fost făcută chiar și mai inspirat acest film.

Tratate cu diferite antidepresive, toate fără nici un rezultat. 10 ani de suferință. Sunt dezamăgit în aplicarea de psihiatrie. mijloace normale sau Prompt un terapeut bun ....

Selecția nu-i plăcea. Eu cred că cele mai bune filme sovietice să fie găsit. Aproape fiecare film are comedie și tragedie, de curaj și eroism, adevărata prietenie și dragoste, și cel mai important - acestea sunt adevărate. Este mai bine să se uite la „șapte vânt“, „du-te pentru a lupta unii oameni vechi“, „Carnavalul“, „Girls“, „Doi Capitani“ și multe altele, eu în fiecare dintre ele puteți găsi mult mai mult decât în ​​toate cele de mai sus.

Și totuși:
Niciodată nu da 1 și 2,
filme foarte inspirat.

M-am uitat doar 6 filme. Dar Slumdog Millionaire nu-i place.

Cred că nici unul dintre aceste filme nu are nici o legătură cu depresia, nici posibilitatea de a-l depăși. Precum și sfaturi de la un alt post pe care trebuie să-și planifice, myśli pozitiv și de a trăi un stil de viață sănătos. În cazul în care acest lucru ar putea oamenii care suferă de depresie, atunci aceasta este ceea ce ar face, iar depresia ar fi încetat să își facă simțită prezența, împreună cu cancer și probleme cu inima în primele rânduri.
Depresia este o boală sistemică gravă. Nu poate fi vindecat cu o deviere. Cred că scutirea reală poate aduce un tratament homeopatic pe termen lung în legătură cu sistemul de intervenție psihologică (plasarea Hellingru), pentru om este o parte din tipul de sistem (și mai larg - națiune) și de multe ori poartă transversală vsoy sub formă de depresie pentru ca sistemul să fie în echilibru.

7 vieți ale protagonistului nu este un serviciu de agent fiscal, și afișează fratele documentului.

Mai mult spre regretul meu, această selecție de filme nu m-ar putea ajuta, și este puțin probabil să ajute pe cineva în starea mea. Nu văd nici un confort în faptul că cineva a fost mai rău decât mine și dintr-o dată totul va lucra, sau ceea ce este mai rău, nu este reglată. Problemele mele și decalajul în viață - acestea sunt doar ale mele. Nu văd viitorul, eu nu pot conta (am incercat - nu au de lucru, și să nu fie în măsură să), nu se văd în prezent și trecutul nu pare să-i pentru mine. În fiecare zi văd ipocrizia în altele, ei vor să creadă (au alții), și cred în basm, să devină protagonistul unui basm, dar nu invers. Și această realitate - prăpastia dintre viața mea și faptul că am crezut în ceea ce am fost învățat, educat (adică ridicat, nevinovat și fericit) - mai mult mă deprimă. Sună-mă un bleg, un ratat, sa certat, dar sunt eu și eu sunt atât de ... eu nu cer și nu se așteaptă de la consolare, nu am nevoie de ea ... Vreau doar să avertizeze oamenii ... aceste filme nu va ajuta și mângâiat ...

nu o compilație, din păcate
și chiar filme sunt atât de rău, dar nu îndeplinesc ideea principală
dar ideea principală este întotdeauna despre un favorit (favorit)
si este aceasta: că am făcut greșit în această lume, și că am el să fie, pentru a fi fericit?
nu-i așa?!
și totuși, voi răspunde la Andrew - ai dreptate! Și eu cred!
Sunt așa - am, deși cu multe neajunsuri, dar am
Nu se va opri lupta, dar aceste filme mă va ajuta!
Niciodată nu voi crede că cineva mai rău decât mine! acest lucru este o prostie!
există întotdeauna cineva care este mai rău
pentru că ceva rău mi-a fost! și chiar acum!
vizionarea unui film bun, dar nu se așteaptă ca acesta te va ajuta
Nu mă ajută, timp de 3 ani, cum ar fi!
de ce eu încă mai sper? pentru tine! Eu mă iubesc pe mine! singurul lucru rau nu-mi pasă, mă iubesc, și plângând noaptea
Îmi pare rău că dintr-o dată în fața „plâns“ tine
și filme sunt bune, dar ele nu încurajează și provoacă invidie
și invidie - este rău, chiar mai rău este

Alăturați-vă raționamentul Irene. În toate aceste filme „antidepressionnyh“ au un lucru în comun. Există un fel de miracol / accident, care ajută protagonistul într-o situație disperată. Și apoi subconstient vedem înșelăciune. În mod normal, în viața noastră nu există miracole, și dezordine, de regulă, doar agrava situația. Toate acestea fac și invidie, și încă o dată gândesc la fericirea lor nu este atins.
Filmele sunt minunate, dar de a conduce depresie și mai adânc.

articole similare