88
Eu nu _____ __, care te-a lăsat în pace. Eu _____ că nu merge nicăieri fără tine
Inițial, ultima teză a acestui card a fost: „Eu _____, care nu pleacă nicăieri.“ Dar, din nou și din nou, cunoștințe de intervievare care au plecat cei dragi, am auzit ceva de genul: „De fiecare dată când ne luptăm, el a spus punct de vedere emotional:“. Nu plec nicăieri, dragă " Prin urmare, dacă l-ai pus într-o carte, nu sună liniștitoare. " Dar, aproape toată lumea a plăcut ideea: „Nu plec nicăieri fără tine.“ Acest lucru este de înțeles.
... Maria amintește faptul că a treia dată cu Edward, ea a încercat să-i spun că violența prezentată în film tocmai au văzut, copleșit-o, și așa a retras. Dar, înainte de a putea termina, „Nu ești tu - este un film,“ Edward a atacat cu cuvintele: „Ce a fost despre acest film pe care nu mai doriți să se întâlnească cu mine?“ Studiu în continuare a situației a arătat că amintirile chinuite ale lui Edward ex-prietena lui Lucy a spus, ca „de departe“ este de la el, chiar înainte de a se despărți.
Maria si Edward, care au fost căsătoriți timp de șase ani, cardul atașat magnet pe frigider, după ce a intrat în numele gap Mary și Lucy. Uneori, ca măsură preventivă Maria spune glumind Edward: „Te părăsesc și voi trăi cu Denzel Washington.“ ton comic, plus cardul corespunzătoare pentru a ajuta pe Edward face ceea ce toți dintre noi nu ar strica - să reînnoiască realitatea noastră că ne-am dorit să trăiască în ea.