7 tipuri de atitudine eficientă la viață, secretele universului cu Olgoy Yakovlevoy

7 tipuri de atitudine eficientă la viață, secretele universului cu Olgoy Yakovlevoy
„De îndată ce vă schimbați atitudinea ta față de lume, lumea se va schimba cu tine și“

Odată ce am crezut că noi trăim după regulile pe care societatea stabilește pentru noi. Acesta este un lucru pe care l-am plantat în Uniunea Sovietică. Eu, ca și tine, a capturat câțiva ani, această cele mai interesante forme de putere. Și ce e foarte amuzant când mă acum întreba cum am trăit acolo, nu-mi amintesc că a fost rău. Dimpotrivă: liber amintesc copilărie, viața fără jucării electronice și de televiziune (cu excepția „Visiting basmul“ în zilele de duminică și „Noapte bună, copii“ 15 minute în seara).

În ciuda faptului că rafturile erau goale, dar pentru două pâini de la 5am a trebuit să stea întreaga familie 4:00 - altfel mi-ar fi dat o pâine, la toate - Nu-mi amintesc părinții mei plâns o dată. Îmi amintesc cât de fericit am fost.

Omul - crearea inteligent, se adaptează la tot ceea ce a fost oferit din lumea exterioară. Și chiar dacă este un cadru în care a fost așezat, el este încă obișnuiesc și cred că aceasta este realitatea. Și optimiștii, chiar și în situațiile cele mai dificile, uita-te la lumea prin ochelari roz. Dar ei doar ajuta!

Mai târziu, când m-am mutat în SUA la vârsta de 21, am dat seama că această lume trebuie să ne ofere mult mai mult chiar decât ne putem imagina sau permite să ia. Și am început să învețe bazele mai profunde ale psihologiei umane.

Atitudinea eficientă față de viață este utilizarea corectă a resurselor disponibile pentru tine - dorințele și visele tale, timpul, energia și efortul. Utilizați-le pentru a schimba în bine! Nu este nevoie pentru a încerca să facă totul și peste tot; pur și simplu a crea cel mai bun din ceea ce ai și să se bucure de viață. Și dacă ai ceva nu se potrivește, asigurați-vă că să-l schimbe radical!

Mai jos sunt listate 7 tipuri de comportament și atitudine de viață efectivă, pe care le aplică.

1. Apreciați momentul și se bucure de ea.

Fericirea - este o stare de spirit, care este posibilă numai în timpul prezent. Fericirea nu poate fi nici o dată viitoare sau un eveniment din trecut, dar, din păcate, mulți oameni cred contrariul și, prin urmare, nefericit. Mulți tineri cred că fericirea este în așteptare pentru ei undeva mai departe în viitor, în timp ce persoanele în vârstă cred că cele mai bune momente ale vieții lor erau departe în trecut.

De fapt, sentimentul de fericire sau nefericire depinde de atitudinea ta la acest punct, indiferent de ceea ce se întâmplă în acest moment. Ai nevoie de mult mai puțin de fericire decât crezi, și cel mai probabil, aveți mai mult decât crezi. Există întotdeauna ceva care te poate face fericit. Trebuie doar să schimbe atitudinea lor față de viață, ceea ce va ajuta zilnic 10 minute de meditație.

2. Se combină obiectivul intern cu forțe externe.

Cel mai important lucru pe care îl puteți afla - ceea ce este cel mai important pentru tine personal. Misiunea ta în viață - pentru a găsi ținta și să se dedice ea. Așa cum a spus Fridrih Nitsshe cu înțelepciune: „Cel care a înțeles de ce el trăiește, poate face față cu orice«cum».“ Scopul tau - aceasta este ceea ce îți trăiești viața.

Puteți face față cu orice circumstanță, dacă îți pasă cu adevărat. Ia-te într-o muncă asiduă concentrat pentru a atinge obiectivul, care va dezvălui adevăratul potențial. Ai o abilitate unica si entuziasm, care sunt în așteptare pentru exprimarea lor. Dedică expresia de viață și mișcare la scopul său adevărat, și veți găsi bucurie și succes, care niciodată nu a visat.

Zilele cele mai fertile din viata ta nu poate fi simplu. Acestea nu sunt zilele în care vă aflați într-un confort senină și petrece ore în jurul valorii de leneș. cerințe ridicate pentru a mări creșterea marile realizări. Când primiți un apel de destin și de a depăși dificultățile, vei deveni mai puternic.

Gândiți-vă la orice zi din trecut, care sa încheiat un sentiment de satisfacție. Aceasta nu este o zi în care te pune în jurul și de odihnă, cel mai probabil în această zi, ai muncit din greu și a făcut ceea ce era necesar de tine. Când vă păstrați în minte acele acțiuni care vă vor ajuta să faceți lucrurile, probabil, marile realizări în curând, despre care vis va deveni o realitate.

4. Disciplina-te.

Fără disciplină, este imposibil de a reuși, în plus față de termen scurt. Disciplina - este alegerea ta de a face ceea ce trebuie să faci atunci când vrei și cât de des. Aceasta înseamnă a face ceea ce ai nevoie, fie că vă place sau nu.

Disciplina ajuta ghid viața lor. Dacă nu disciplina le atunci cineva va încerca să-l facă pentru tine - dvs. de părinți, profesor, sef, societate și așa mai departe. Ei vor alege metoda care acestea vor fi mai convenabil să vă învețe auto-control. Dar este mult mai bine pentru a controla viața lor și să fie responsabil pentru propriul nostru destin.

Disciplina deschide noi oportunități și uși care anterior nu au fost disponibile pentru tine. Cu ajutorul auto-disciplina, va fi capabil să utilizeze în mod eficient resursele și timpul disponibil pentru tine, și asigurați-vă că acestea vor aduce o contribuție inestimabilă la viața ta și viețile altora. Oricare ar fi obiectivul pe care le-am stabilit nici o disciplină - aceasta este ceea ce va ajuta să-l atingă. Vă sugerez să proslushatbesplatny webinar pe acest subiect. „9 strategii de productivitate duble.“ care sunt vopsite în detaliu 9 discipline, și fiecare dintre voi va fi capabil să le folosească astăzi, precum și descărca check-list „7 cele mai bune zile din viața mea.“ pentru a echilibra toate aspectele vieții.

5. Stai optimist, chiar și atunci când eșecuri.

În viața mea au existat multe eșecuri și coborâșuri, dezamăgiri și separărilor, trădări și pierderile. Eu cad și te ridici, a pierdut și găsit, a învățat să facă față dificultăților și pentru a face eșecul lor pentru soarta lecțiilor. Asta este ceea ce ma ajutat de mama singură pentru a deveni o soție fericită, iubitoare și iubit pe parcursul întregului an și jumătate, pentru a merge de la faliment la afaceri dolar șase cifre, pentru a lucra în locația neinspirat - la determinarea scopului său, care a devenit o chestiune de viață.

Uita de problema existentă. Eu lucrez singur - este, de asemenea, o mare realizare. Indiferent de ceea ce intenționați să faceți - să plătească datoria, pentru a primi în formă, începe o afacere, face ceva important pentru planetă, etc. - ați atins deja un anumit succes începând să facă cel puțin un efort. Dacă lucrurile nu merg așa cum a fost planificat, nu te descuraja și amintiți-vă că ați făcut deja.

În final, veți experimenta recuperarea mult-așteptata de putere înainte de a obține rezultatele dorite. După ce ați decis să fie optimist și pentru a rezolva problemele lor, universul te va întâlni și să vă ajute cu asta.

6. Scopul furia în direcția cea bună.

Supărat și înfuriat mulți nu este dificil, dar nu transporta nimic productiv. Dar, uneori, furia lor poate fi îndreptată în direcția corectă, la momentul potrivit, astfel încât furia a jucat în favoarea ta.

7. Dezvoltarea dorința și puterea de a ajuta oamenii.

Cel mai bun leac pentru tristețe - aceasta este o lucrare utilă. Ajutând oamenii și dedicarea pentru a lucra în beneficiul - este de lucru care înnobilează. Acesta este unul dintre paradoxurile vieții: nu te mai puțin, și, uneori, chiar mai mult decât persoana care te-au ajutat. Dacă vă simțiți că viața este goală și nu puteți găsi calea ta, întoarce atenția asupra vieții pe viețile altora. Așa cum a spus odată Gandhi :. „Cel mai bun mod de a te găsi - este să te pierzi în serviciul altora“ În loc de a întreba: „Ce e în neregulă cu mine“, întreabă: „Cum pot să vă ajut?“ Sunt sigur că un număr de ai pe cineva care are nevoie de ajutor și sprijin.

Când comutați atenția de la propriile lor probleme la problemele altor oameni și să știe cum să ajute o persoană aflată în situația sa, va umple viața cu semnificație specială și de a crea o etapă specială pentru schimbări viitoare în destinul tău.

C dragoste,
Olga Yakovleva