5 lucruri care va transforma viața într-un freebie

Acceptați ștafeta, Buna ziua, eu sunt Mara Gutshabash, raschu raznokolibernyh grădiniță frumos Adain Lo, și totuși eu sunt o mama a trei Monica.
Trebuie să spun - nu voi scrie despre cărți. Este clar că biblioteca a trei tineri este comparabil cu o librărie mică. Și el citește cel puțin 3-4 cărți pe zi, uneori, fără ajutorul părinților. Dar, în afară de cărți, deși există o serie de lucruri care sunt, de asemenea, prezente în viața unei persoane tinere, care shorn recent bucle minunate.

# 1 nisip Kinetic

Lucru ca în cazul în care special concepute pentru un om de ani, doi în vârstă de trei ani, care trăiesc în București (câte zile de soare pe an în acest oraș?) Și pentru mamele care cred expunerea la site-ul tortura pentru sistemul nervos.
Ia-un recipient mare, se toarnă la 2-3 kg de nisip (nu o plăcere ieftină, dar, dacă este folosit în mod corespunzător, va dura mult timp), să ia copilul ... Voila! La dispoziția dumneavoastră: o cutie cu nisip, cu plăcinte de noroi, site-ul de construcție cu corespunzătoare de transport, grădină zoologică, restaurant (! Vai), etc, etc ..
în căldura și confortul propriului apartament mama la această cafea de băut timp, vizionarea mea unul și numai (și nu pentru o duzină de nisip de mestecat și un cuplu de copii mucos urinează în pisicile sandbox).
În plus, acest lucru nisip este foarte plăcut la atingere!

# 2 Cap (sacou, rochie) ca un tata (erou de desene animate, mama)

Niciodată copii întâlnit care, cel puțin, uneori, nici un scandaluri din cauza hainelor. Și totul este nimic, lasă-l să meargă într-un vechi tricou și pantaloni rupte, dar mulți cred că înainte de: „Vreau să merg pe pantaloni de zăpadă“. Apoi, singurul lucru care va salva situația - un „capac ca un tată.“

# 3 necking-împâslire și tot felul de alte posibile jocuri tactile

3 ani copilul nu se poate ascunde de dragostea și afecțiunea ta (dar el nu a fost frică să zdrobească), asa ca nu pierde timpul! Și pe fitness și / sau ciocolată poate fi frumos salva!

# 4 Scooter (alegerea noastră de Mini Micro)

Ei sunt acum oameni foarte puține surpriză, dar dacă aveți nevoie pentru a obține de la punctul A la punctul B, atunci este doar ai nevoie! Pentru că dacă drumul de la masina la partea din față a casei este de 20 de metri în jos pe drum există într-adevăr ceva pentru a vedea. Tu anterior nici măcar nu a putut imagina că ar putea dura 20 de minute. Nu vorbesc despre străzile din centrul orașului, cu vitrine interesante, pietoni cu câini, mașini pentru construcții și mașini parcate. Și apoi hop! - Am luat scuter și mers acolo unde doriți o briza. Mama poate doar fericit în jurul valorii de mers pe jos.

Da, asta e în cazul în care cel mai-mai găsește el însuși prieteni, el va mânca supa și pritaskivat acasă plastilină caca. Și va cânta cu voce tare „Shabat Shalom!“ Și duminică pentru a cere: „Mamă, când deja mergem în grădină?“
Și, cu o dorință puternică, el va fi capabil să fie acolo 10 de ore pe zi! Și, da, grădini Adain Lo în aproape fiecare domeniu, Peter, te rog.

Dacă dintr-o dată nu citește articolul precedent Asi Yavits, cu sfaturi de la mamele a trei copii - ea imediat.

articole similare