33 blog despre viața simplă (și nu numai), care este în valoare de lectură
Zen obiceiurile - cu ea a început totul. Nu-mi amintesc cum Zen obiceiurile a fost în guglrider mea 8 ani în urmă, se pare ca este doar un nume. Apoi am citit câteva din multele cărți de Leo Babauta, și în ciuda faptului că nu toată viața și dragostea lui pentru altoirea în sine obiceiuri utile aproape de mine, mă bucur că undeva există un Leu, lui 5 sau 6 copii, familia sa vegetarianismul și creșteri timpurii.
Devenind Minimalist - unul dintre blogurile cele mai chastoobnovlyaemyh regulate și minimalism, prin care se poate urmări evoluția unei singure familii, devenind un minimalist. Iosua și familia lui pentru mine minimaliști „tipice“, dacă pot spune așa. El însuși scrie pe pagina în sine «Suntem doar tipic de familie din clasa de mijloc ... minus câine și posesiuni fizice«. Joshua împărtășește onest principiile și metodele de venit, este foarte inspirat.
Pisoii Rowdy - destul de cald și blog personal Tammy Strobel, trăind o viață simplă, și scriind despre ea.
Minimalist Mamă - Mamă, minimalist-am prins o dată pe un post cu privire la modul în care minimaliste dacă să dea naștere la mai mult de un copil :))) și de a face o mulțime de a scrie despre simplifica viata cu copii este foarte încrezător.
Minimaliștii - probabil cel mai popular minimaliștii din lume, du-te la excursii în jurul țării, scrie cărți, dar chiar în spatele lor, am fost în măsura în care, pentru un motiv oarecare, textele lor sunt mai puțin probabil să rezoneze cu mine. Din când în când am asculta podcast-uri și să aștepte eliberarea minimalism lor documentar. Scrie-ka EkoChashke. pot conveni cu ei ...
Fii mai mult cu mai puțin - Kortni Karver a scris recent despre filozofia minimalistă a sentimentelor și lucrarea sufletului, și fiecare frunză nou articol am prin tot mai repede, ceva ce ei vor deveni ca aceeași guma. De ce nu este îndepărtat de pe banda? Cred că dintr-o dată ea doar în timpul acestui ... Mă întreb cum se va dezvolta un blog de la această stare. Și eu sunt foarte recunoscător pentru ideea de dulap 333. Proiectul, care câștigă popularitate și este acum în România. Dar ei de design de bucătărie 333 nu am mers deloc, ceea ce am scris aici.
Arta simplă - Tisch, scriitor și blogger, scrie despre persoana in viata simplu, dar în același timp, pentru o gamă destul de largă de cititori, astfel încât să puteți începe de oriunde. Precum și posturi invitați din prietenii ei, dintre care mulți sunt bloggeri prea talentați.
Harmony Seeker - De la posta Jana se simte ca să se plimbe cu ea în jurul lacului de pădure, în cizme de cauciuc și pulover de lână voluminoase, inhaleze aerul de pin expirat de tristețe pentru un pic, și apoi ai venit la casa de lemn de culoare închisă în cazul în care creaking podea de lemn, stai jos cu picioarele încrucișate, și de ceas ca Jan ceai de plante pentru prepararea cafelei, perfect pentru starea de spirit, bunăstarea și faza lunii. Nu a fost prea aproape de patosul cuvântului „armonie“, „echilibru“ și „fericire“, dar aici este un caz în care prezența lor este armonioasă, echilibrată și liniște fericit.
Gudbayofis - c Nastya mă leagă întreaga poveste. Împreună cu mine și mulți alți cititori, ea a început proiectul ei pentru a scăpa de lucruri (stodnevku), și cine ar fi crezut, în cazul în care ea va conduce această aventură. În urma stodnevki Nastya a scris un articol pentru a trăi interesant. M-am mutat de la LJ în blogul dvs. început publicului despre minimalismul si viata simpla. și oferă acum toată lumea liber profesionisti pentru a scrie ei oaspete post de blog despre locuri pentru a lucra la distanță în diferite orașe. Și totuși, Nastya a scrie comentarii despre cărți care mi-a salva o mulțime de timp, cu o conștiință clară a șterge cei care nu citesc din lista de lecturi pentru vara :)
Zero Deșeuri Acasă - familia de patru persoane trăiesc fără gunoi. Acesta este un pic de gunoi ei încă format, despre un borcan de jumătate de litru de gunoi pe an. Restul regulilor 5R - deșeuri (deșeuri) de la ceea ce nu este necesar să se micșoreze (reduce) consumul de ceea ce aveți nevoie, pereispolzuy (reutilizat) care consumate de reciclare (reciclare) ceva de la care nu se poate refuza, reduce sau reutilizarea și descompuse, compostat repaus (Rot).
Se pare a fi ușor, dar practica reală pe termen lung a acestei abordări mă face respect. Familia medie aruncă o găleată pe zi (în America, cred că, mai mult), și au un borcan mic pentru un an. În plus, BBC experimentează mult, acesta va fi angajat în dampster scufundări cu prietenii, toate resturile de la plajă va elimina în timpul o plimbare cu câinele. Și cartea Zero Acasă Deșeuri scris.
Coșul de gunoi este pentru tossers - Lauren de la New York, merge la colegiu, și, de asemenea, trăiește, care produc deșeuri zero. Desigur, o modalitate de a trăi este mai ușor decât o familie cu doi copii, dar rezistența mediului nu este la fel de mediu prietenos la egal la egal pentru a depăși, acesta poate fi chiar mai dificil. Lauren vorbește în mod regulat despre produse cosmetice de casă și pentru casa, care vinde chiar. Și vorbește mai deschis despre o experiență personală cu tot felul de lucruri mici intime, cum ar fi prezervativele biodegradabile si cupe menstruale.
GNEZDO.BY - cazul în care veți găsi în ton, rezonând într-adevăr blog-ul link-ul în Yandex-metrice :) Olga se face referire la blog-ul meu într-o recenzie și 834 de persoane a mers să se întâlnească (vă rugăm, dacă vă acolo și încă mai citesc, am ar fi frumos). Olga blog despre dragoste, psihologie, mindfulness, dar nu același turbat, care este acum în vogă, și relaxat, și gazdă, pe care eu numesc grija tine. Aici este un minunat post, de exemplu - la recomandarea întregii lumi - alegerea ilustrații - o plăcere separată :)
resursă psihologică Tatyany Sheredeko - Tanya, vechiul meu prieten. Pe resursele sale psihologice este foarte simplu și ușor, la fel ca cabinetul unui terapeut si este. Citate colegii, studii de caz, și articole traduse, totul este la timp și sugestiv.
O prezență activă - Victor Shiryaev, sinolog de la Peter, pentru mai mult de 10 ani de practica de auto-anchetă și meditație. Într-un post pe blog el scrie foarte simplu despre dificultățile cu care se confruntă meditatori novice și nu atât de mult cu privire la modul de a aborda modul în care toate acestea sunt o parte normala a procesului :)
atenție Psihoterapie - cunoscut psihoterapeut american Elisha Goldstein scrie despre relația de practica meditatia cu starea noastră psihologică și despre cercetările în acest domeniu.
Blog Intuit - terapeutii echipa de la Centrul de intuitiv Eating conduce o lucrare de educație pe scară largă în domeniul nutriției: demitizarea miturile de alimente sănătoase și bolnave, simptomele tulburărilor de alimentație, experți transferurile din întreaga lume, articolele despre atitudinea pozitivă față de propriul corp, indiferent de aspectul și abilități și multe altele. Subiecte de putere intuitivă și bodipozitivizma. După cum știți, am fost aproape.
Luna la Luna - singurul blog de interior de la câteva sute, pe care am lăsat în film. Mesaje compilații mici și recenzii de apartamente și case ca, nici un fel de bază non lucioasă, adevărat scandinav minimalist, ci mai degrabă neîngrijită nebun :) boho
Mama Hands Free - Despre Rachel am spus de multe ori, și împărțit traducerea ei de articole recent. Mama hands-free, care pot în orice moment să îmbrățișez, întotdeauna vin să ajute și să găsească cuvintele potrivite pentru a sprijini copiii lor. Sunt foarte frumos cât de multă atenție este acordată copiilor săi, caracteristicile Rachel, sentimentele și obiceiurile lor. Cum el învață multe de la ei și transformă în sine-vechnospeshaschuyu-personalizat de control-o-mamă, care-respectul, dorința lor de-stop-and-miros-Rose. Valorile pe care Rachel regiștrii de la un articol de a declara multe, dar ea cumva vrea să creadă.
Cel mai însorit - Sasha Charikova, probabil, nu are nevoie de opiniile mele pe partea, dar, desigur, am citit-o, de asemenea. În ciuda faptului că opiniile noastre diferă în mod semnificativ asupra consumului (hehe), îmi place Sasha ironie și un zâmbet, admira dragostea ei pentru copii (lor clară, dar și altora!), Și a fost mutat cu dragoste pentru cărți și platyushkam pentru copii :))) întotdeauna Sasha este recunoscătoare pentru LJ-micul dejun (care ar fi noi, dacă nu-i așa?!), o rară, dar astfel de întâlniri necesare în particular, cu primul suport simplu de zi și mai mult.
KO-KO-KO copii - Ksyusha cel mai bine mama-copil în RuNet blog, aici, nu cred că cineva va argumenta :) colectie epic de clase cu copii, cadouri și aplicații din care cărți întregi Susie apoi să crească. palarii frumoase, paltoane, calendare, și știi, pur și simplu nu uita.
Fetele care inspiră - nu știu ce Kate Kazanina surprinde data viitoare cu o eroina surpriză este un interviu (cu mine, chiar pentru mine ?!), ceea ce subiect ea decide să ridice în categoria inspirație și orice expert va suna pentru a scrie instrucțiuni. Se pare că, într-o singură propoziție, aș descrie acest blog este aceasta: pentru fiecare femeie inspirator sunt cei care o vdohnohnovlyaet :)
Zâmbet în dimineața - Lyudmila Ivanova a început blogul meu un pic mai înainte de mine, am admirat capacitatea lui de muncă și capacitatea de a lucra în echipă, imagini fantastice și rețete nebun, iar apoi a deschis Dreamers și a pierdut :), dar eu negociez cu ea și sper că noul mesaje în psevdokulinarnom meu preferat blogul curând.
Olga Moreira - O Olga, prietenul lui Katya, și cu ea m-am întâlnit în propriul său post-cunoștință. Am venit în blogul ei și a fost plecat. Există Lisabona, astfel încât să doriți doar să atingeți și accident vascular cerebral, momente amuzante din viața orașului, cei mai fericiți oameni de pe fundalul acoperișurile roșii fără sfârșit ...
Și în casa unde vrei să vii. experimente, scrie despre fericire, ia interviu designeri de interior, primul spune despre lucruri uimitoare, cum ar fi periscopul sau Challenge 100 scrisori de respingere. Și totuși, ideea de colectare partide rece, moduri de amintiri de stocare, și că doar nu a venit, nu obosesc să fie surprins.
Mă simt, a adăugat în curând la această listă o duzină sau mai multe dintre bloggeri Petersburg :)
De ce? Pentru că am început cu atelierul Varya „E bine să fii un blogger.“ Acesta este un curs de 12 de întâlnire extrem de practic în cazul în care vom pompa (sau doar a alerga) blog-urile noastre, găsiți cele mai multe dintre obiectivele noastre și instrumentele necesare pentru a le atinge, de a împărtăși modalități de a coopera și de a face dragoste.
Dar cel mai important lucru - este o oportunitate de a nu fi mai mult de unul dintre textele sale, întrebări și îndoieli, și să fie în cercul cald ca-minded vii reale, să învețe, cum cineva este conceput pentru fluxul de lucru ușor partaja contactele și trucuri utile.
Cred că noi toți ar beneficia dacă cititorul nostru va fi cativa oameni ca-minded! Să va colecta aici toate blogurile cititori și populare, pe care nu am avut timp pentru a lista, și au început doar, timid, și cele pe care nu le-au efectuat, dar odată ce a investit mult suflet în crearea lor și primele materiale. Formatul nu contează, și blog-uri de text, și LJ, și Instagram și YouTube, și VC și FB - tot ce doriți să partajați. Și apropo, dacă vă lăsați un link către cunoștință, nu ezitați să repete :)
Sunt serios, împărtășesc toate dvs. preferate, că scrisul și cititul!
Știi de ce „Magic curățare“ Mari Kondo atât de popular nemeritat? - Poate în drugomuMozhet fi diferit
[# 8230] comentarii detaliate ale vieții-Schimbarea Magic de dereticare găzduit blog-ul meu preferat minimalismul de vest. Apoi am citit-o pe diagonală în electronică [# 8230]
Salutări! Numele meu este Anna Chernyh. Exploreaza posibilitatea de a trăi pur și simplu, a scăpa de lucruri inutile, afaceri și relații, să asculte cu atenție să mă, eliberează timp și spațiu, mintea și inima pentru ceva mai mult. Iubesc viața, și este reciprocă! Citește mai mult.