Mama mea a întrebat-o altă zi. Pentru a spune că este teribil, nu spune nimic! Rugozitate, rigiditate, incompetența completă - al doilea nume al acestui „doctor“. Cred că conducerea acestui departament, nu există nici o legătură cu acești „experți“, care este foarte trist. Pentru că cei dragi și noi suferim de ea, nu primesc nici un sfat, ci dimpotrivă, vom pleca cu acele probleme care au venit, și fără rezolvarea lor, primind astfel de atitudine desconsiderare și nepoliticos personal. Medicii au venit la el! Oamenii tine?
Medicul Dispensar numit RMN cu substanță de contrast. Dar biroul doctorului (142) RMN pentru un motiv oarecare a decis că nu este necesară contrastul! Ceea ce a fost anterior în studii nu au găsit nimic, nu am văzut! Cred că incompetent doctor în acest domeniu, și nu sfătui să facă un RMN număr clinica 6! Și apoi deveni imediat sănătos!
Întârzierile de afișare a înregistrării electronice în clinica № 3 Woogie. Scrierea în numărul clinicii 3 Woogie prevăzute înainte de timp sau chiar mai devreme decât a doua zi! Nu avem timp! la momentul înregistrării cupoanele electronice au fost deja înmânate! Chiar și prin „lista de așteptare“ nu poate fi numit din nou operatorii de înregistrare call center ca în mod repetat, biletele nu mai sunt disponibile clinica on-line!
Evaluarea personalului departamentului terapeutic LGB-le. A. V. Uhtomskogo pentru a șterge două. Nu știu unde să caute superiorii, dar pentru a recruta aceste asistente medicale și unii medici imoral. Grosolănie, atitudine teribil pacienților, nici un respect pentru persoanele în vârstă înaintată. extorcare Explicit. Nu este clar de ce medicul șef al spitalului nu are nici un control asupra activității subordonaților lor. Nu există nici o carte de reclamații și sugestii, pentru a transmite informații, ceea ce ar fi situații specifice nume de familie. mai departe ›
În urmă cu două săptămâni, ea a îngropat mama ei, ea a fost în vârstă de 54 de ani. A adus bruiaj hernie ventrală, a fost adus la spital și a plecat, ea se zvârcoli în durere, până când am ajuns. Pentru ei, chiar și unul dintre chirurgi nu se potrivea, asistente medicale nepoliticos. Am fugit pe hol și a fost în căutarea unui chirurg. Chirurg de odihnă în liniște, în biroul său, la cererea mea de a veni la pacient a răspuns încet și a spus să aștepte până când nu am început să strige că mama mea prost și are nevoie urgentă de a face ceva. Ca rezultat, am realizat cu dificultate, cineva a venit la ea. mai departe ›
11.09.15 în jurul orei 11:30, o femeie a venit la noi în Camera departamentul terapeutice. Sama, picioarele lui, și după 4 ore, a plecat spre o altă lume. Femeia ne-a spus că ea se simțea rău, chemat o ambulanță, ea a suferit o electrocardiogramă, și din cauza rezultatelor proaste a luat-o la spital. 3:00 ea sa culcat cu noi în cameră, plângându-se de dificultăți de respirație și dureri în brațul stâng. Nici unul dintre personalul în tot acest timp nu a venit la ea. Pentru ceva un vecin în secția sa apropiat de asistenta de paza Gayane a raportat că. mai departe ›
Med. Personalul ratează chiar și o venă. Ok o dată, dar de 3 ori nu există un gest. Soția toate meseriile blues și mai mult asigurată totul este bine, așa cum ar trebui să fie. Impresia este că există studenți de învățare, experimente pe ființe umane, se joacă cu viața lor, și nimeni să aibă grijă. Medicii se tem să mărșăluiască acolo pentru a face observații personalului medical junior (Botezuri).
Neurolog - femeie foarte leneș, care nu vrea să-și facă treaba, și vrea doar să se alinieze buzunarele lor la procedurile de taxare. De ceva timp am fost chinuit de zgomot în capul lui, el a mers la recepție la Krasoselskoy ES Ea a spus că este necesar să se facă un RMN. I-am rugat să-mi scrie o direcție pe ceea ce a spus ea, este foarte dificil, spun ei, du-te fac o taxă. Au existat, de asemenea, o serie de plângeri pe ea a spus că nu a fost de partea ei. Dar aceasta este o altă întrebare, și nu e vorba de asta. RMN-ul este o placere costisitoare. mai departe ›
Starea proastă a spațiilor
A trebuit să petrec câteva weekend-uri în departamentul de chirurgie. Slavă Domnului că nu a trebuit să taie. Ceea ce ne-a placut: activitatea medicilor. Chirurgul arăta foarte experimentat, intern, prea subiectiv. echipamente tehnice moderne, nimic să se plângă. Desi asistente medicale sunt nepoliticos și furios, mai ales cele de mai în vârstă. Ceea ce este într-adevăr prea rău, deoarece această camere de stat și carcase. sufletele oamenilor mult timp în urmă sa rupt și nu o să-l repare. Se spală în femei (cabină), hm, un pic de distracție. Mixere semi-lucrătorilor. mai departe ›