Nu prea sexy, prea plin, pe partea din față cu caracter personal au întotdeauna ghinion ... tu nu mai crezi în seductiveness lor și ar dori să devină irezistibil? Pentru a conduce oamenii nebuni nu trebuie să fie o stea. Fiecare femeie are resursele interne pentru a mulțumi oamenilor, dar, de asemenea, pentru a le face viața mai ușoară și mai bine. Vă prezentăm sfaturi din cartea lui Marie Forleo „Cum să se asigure că toți bărbații erau la picioarele tale.“
Ce este, convingătoare o femeie?
Nu e perfect, dar radiază energie pozitivă, care captivează și oamenii poartă acest farmec in viata ei. În general, viața este mai ușor atunci când sunt irezistibil. Fiind un optimist, convingător o femeie nu se teme să spună adevărul, nu concurează cu bărbații este în armonie cu el însuși și se simte bine. Desigur, fiecare dintre noi ar dori să fie irezistibil. Noi vă oferim 10 sfaturi despre cum să facă acest lucru. De ce să așteptați?
1. Pentru a fi convingătoare, aveți nevoie cel mai mult pentru a construi viața lor
Preia controlul asupra vieții tale, pentru tine, ea planifica, și poartă responsabilitatea pentru ea. Professionalka în cucerirea de oameni nu pot deveni magic. Pentru a deveni o nevoie stringenta de a face la fel de mult efort, cât de mult și de a te menține în formă fizică bună. O vizită la sala de sport destul de natural. Mai mult decât atât, este întotdeauna mai ușor să știe ce să facă, decât să-l facă. Prin urmare, pentru a deveni o nevoie stringenta de a aplica forța. Preocuparea este de a opri acționează mecanic simt viața sa, și nu doar să reacționeze în mod automat. Întrerupeți face judecăți automate ( „el nu suna înapoi, nu a fost necesar să se meargă la culcare cu el“), care depind de starea de spirit și care scad stima de sine. Fii pragmatic și alege hotărârea corectă (nu ma sunat, asa ca cu asta nu am reușit, bine, nimic, care caută celălalt).
2. Nu așteptați ca cineva să găsească
Nu te mai gândi că atâta timp cât nu găsiți „sufletul pereche“, nu va fi fericit și mulțumit cu viața lor. Mulți oameni cred că ele singure sunt una, asa ca au nevoie de cineva care să vină și să-i salveze.
Toate tind să creadă că o viață completă poate fi doar un cuplu, și, prin urmare, oamenii trăiesc fără o pereche de viața lor în anticiparea „viața reală“, cu dl X.
Trăiește-ți viața cu optimism, nu se asteapta ca o zi va fi un prinț pe un cal alb și luați de mână și va lua cursuri de salsa. Cu alte cuvinte, nu se așteaptă ca cineva va face lucrurile pe care le-ar dori să pună în aplicare. Veți găsi poți face pentru a te face fericit.
4. Uita regulile
Uita de regulile pe care oamenii au inventat unul, și că nu mai este declanșat și chiar să vă împiedice să merge mai departe. De exemplu: Nu pur și simplu nu suna primul om nu a mers la culcare cu el la prima dată ... este toate liniile directoare pe care le-am bătute cu ciocanul în cap de la naștere, și au devenit regulile care nu pot fi rupte. Lasă-le deoparte și să încerce să acționeze modul în care te simți, asculta vocea interioara. Doar invata sa te lase un tratament.
5. Nu uita pentru garanții
Mai tortura pune sub semnul întrebării tipuri „E destul de bun? Mă va iubi și de a fi credincios pentru totdeauna?“. Stop! Să se reinventeze în fiecare zi. Firește, femeia simte nevoia de încurajare și de reasigurare (mă iubești?), Dar suntem în continuă evoluție și schimbare, și oamenii prea. Dar cel mai important lucru este că, chiar și atunci când cântă cel mai dulce cântec și sigură a iubirii eterne, nu poți fi niciodată sigur. Singurul sfat: uita-te la tine într-un mod nou în fiecare zi (poate suna o prostie, dar vezi, azi nu sunt la fel ca și un an în urmă, nici măcar cum ar fi ieri), și de a face același lucru cu partenerul tau.
6. Aruncați manipularea
Fii irezistibil - înseamnă să fie unic și să aibă un farmec. Prin urmare, pus deoparte izbytye „cum să seduce un om“ tip de strategie sau „cum să manipuleze oamenii.“
Te simti minunat tehnica „cu atât mai mult îmi place, mai puțin el mă iubește, și cu atât mai puțin îmi place? - cu atât mai mult mă iubește“ Ei bine, atunci, de ce, în acest caz, suntem mereu singuri? Mai mult decât atât, seducătoare oameni folosind tehnici de manipulare, executați riscul ca nu poate iesi din acest joc.
De ce apoi manipula pe cei care își găsește deja irezistibil? Fii în sine, și cu un pic de încredere, sunteți o femeie care merita iubirea omului așa cum este ea, iar dacă nu - de ce ai nevoie de unul?
foaie 7.Vybroste descrie omul ideal
se deschide pentru a oamenilor - este de a înceta să mai aștepte pentru un om, care, probabil, nu există, dar vă împiedică să vadă imaginea celuilalt. În capul meu, vă păstrați o imagine a partenerului dorit în viață, „ar trebui să fie brunetă înaltă, un avocat de profesie și dragoste câini.“ Dar, respingând toate blonde, artiști și cei care nu le place sushi, pe care sunt ele însele privarea de posibilitatea de a începe o poveste de dragoste frumoasă. De aceea, arde bucata proverbiala de dorințe și lăsați formă lucrurile în felul său și a opri presa (te duci cu el la cină nu pentru el să se căsătorească cu tine ??).
8. Blast off din trecutul său
În scopul de a trăi mai bine în prezent, da drumul din trecutul lui. Te simți nesigur pentru că au permis fostului lor renuntat ai fost gelos când te conduce nebun ... bine ai în trecut au avut o grămadă de lucruri pe care le afectează a priori. Când te întâlnești cu un om, nu-i spune că frica de a fi abandonat, și alte astfel de lucruri. Ia-un moment și să vorbească despre cele mai bune pe care le poate comunica cu noua cunoștință, cum ar fi interese sau gusturi comune. Dă-io șansă să te cunosc modul în care sunt acum, nu așa cum ai fost odată.
9. Ai grija de tine
Nimeni nu vă cere să fie ca Monica Bellucci sau să urmeze canoanele frumuseții. Trebuie doar să ai grijă de tine și să fie întotdeauna bine îngrijit - și pentru a crea dorința în altele, și de a câștiga încrederea în sine. Unii oameni cred că, atâta timp cât acestea sunt singuri, nu neapărat să iasă cu o manichiură și spălat capul lui și îndepărtarea părului amânați atunci când aveți nevoie pentru a merge la o întâlnire. Dar se poate întâmpla ca ai cunoscut pe viitorul ei sot la brutărie, în care ai ieșit din obișnuință într-un trening. Prin urmare, pus deoparte toate lucrurile pe care nu le împodobesc, și aduce frumusete de fiecare dată când ieși din casă - o dată, o întâlnire de afaceri sau în magazin. Relația de cauzalitate este evident: te uiti minunat - un om uita la tine - te simți bine și - irezistibil!
10. Asculta
Femeile place să fie ascultat, dar imaginati-l ca oamenii, de asemenea. Astfel, trebuie doar să învețe să asculte, această etapă este foarte importantă pentru a deveni irezistibil. Unele cuvinte ne poate spune despre persoana mai mult decât discursul de lungă durată, astfel încât asculta tot ce ai spus omul, ca și în cazul în care acest lucru este cel mai important lucru.