10 moduri de a scăpa de greață în dimineața în timpul sarcinii

Greață în timpul sarcinii apare cele mai multe femei, incepand cu primele câteva săptămâni. Uneori, această problemă se poate strica primele momente de fericire. Unii vor sfătui să fie pacient, deoarece acesta este, de obicei, la sfârșitul primului trimestru de sarcină greață trece. Cu toate acestea, există modalități de a ajuta la reducerea intensității acestuia.

Dacă vă confruntați cu crize persistente și severe de greață după primul trimestru de sarcină, nu ezitati sa consultati un medic.

Ce instrumente folosiți pentru greață?

Medicamente care sunt prescrise de medic 25 mai 25 0

Inga, probabil prietena ta în timpul sarcinii a marcat o grămadă de kilograme în plus marcat doar pâine greață și înghețată. Am fost prima dată în viața mea a auzit de un astfel de mod barbar. Nu este mai bine să bea ceai cu lamaie sau mânca o mână de semințe prăjite? Personal, ma ajutat să facă față cu toxemie. Și în timpul sarcinii, am câștigat doar 9 kilograme in plus.

Arina, va transporta pur și simplu gumă de mestecat, de preferință, mentă sau mentol. În general, nu neapărat ceea ce va fi, de asemenea chin toxicozei puternic. De exemplu, nu am avea, de asemenea, sau a fost doar un pic doar la începutul sarcinii. Și, într-un fel am gestiona fara nici un medicament. Deci, nu vă faceți griji în avans, și poate toate costurile.

articole similare