Lansatoare de terță parte
Una dintre cele mai simple moduri de a personaliza aspectul - utilizarea lansator de terțe părți, pe care le puteți personaliza desktop-uri și aplicații panou. Cu Google Play, există o mulțime de alternative GUI, atât plătite și gratuite - de exemplu, Nova Launcher. În arsenalul Nova caracteristici tuning aspectul icoane si widget-uri pe desktop, diferite moduri de a organiza etichete într-o serie de aplicații panou și alte setări interesante. Că există doar posibilitatea de colorare foldere și etichete în culori diferite. Același Nova Launcher, puteți configura un mod unic, iar marea majoritate a funcțiilor sale sunt disponibile în versiunea gratuită.
nova Launcher
Software-ul Bobina Tesla
widget-uri personalizate
Beautiful Widgets Pro
levelup Studio
Notificări de culoare Edge
Schimbarea butoanelor de navigare
home2 Scurtătură
hideki Kato
Caracteristici superioare sunet
Noozxoide EIZO-ReWire ™ PRO
AZ Screen Recorder - Nu Root
înregistrare apel
înregistrare apel
Automatizarea tuturor
Pe scurt ne spune despre aplicarea IFTTT dificilă. Capacitatea sa de a automatiza o varietate de acțiuni de pe dispozitiv este foarte larg. Toate acțiunile din IFTTT numite „rețete“ și sunt construite în conformitate cu „Dacă ..., atunci ...“. De exemplu, „Când am plecat de acasă, puteți dezactiva Wi-Fi». Creați „rețete“ poate fi, atât independent cât și de a folosi de-a gata. IFTTT sprijină integrarea cu servicii on-line foarte diferite direcții (mesageri, rețele sociale, de stocare cloud, fluxuri de știri, și altele), precum și numărul de „rețete“ gata făcute în sute de biblioteca aplicației.
mod dezvoltator
concluzie
Conținut legat de:
Pauza de joc - prostii! a pierdut interesul în joc în 15 minute! De asemenea, toate jocurile au fost rupte la forum.
Dim4646,
nu purta lucruri. Dacă nu doriți ca root, atunci cel mai probabil, nu știu nimic despre Ruth.
EGO.1ST,
Da, desigur))
Nu poate fi operat BER Ruth, Ruth este vitală, chiar refuză să cheme, probabil, niciodată nu a alerga afară de memorie și prochego- Sunt ghicitul?
EGO.1ST,
Cu prog dvs. de la Ruth Banca de Economii nu va fi de lucru ..), deși nu este ceea ce mai devreme ..)
bedall,
Învățați materiale. Am rădăcină + Xposed + RootCloak = Economii nu știu că am o rădăcină.
Teach tocilar materiale, în afară de Sberbank au alte bănci, deși în cazul în care tu, prea devreme
Fix_kmsnet,
Eu, de asemenea, totul este așa, dar de dragul unuia Xposed-și este deja posibil să se pună Ruth))
shimkovsergei,
în fiecare an scade polzva Ruta, eu, de asemenea, nu a putut imagina viața fără iksposeda, dar ani și jumătate nu văd nici un sens în ea, la toate.
Sunt încă în organism există aplicații, cum ar fi: libertatea - este acum folosit n7e timp de aproximativ un an și eu nu văd nici un sens în ea.
Foldermaunt Am nevoie, atâta timp cât eu nu cumpăr un telefon nou, deoarece în memoria mea un pic și este indispensabil-o câteva luni voi uita despre fldermaunt.
Acesta este un progres reduce beneficiul rue și toate aplicațiile.
Dim4646,
Odată ce un forumchanin pune:
„Android fără rădăcină, e ca în pantalonii mei, dar nu și chiloți. Se pare că nu la moarte. Dar salbatic inconfortabil!“
Fix_kmsnet,
cuvânt cheie „o dată“ - în urmă cu aproximativ 5 ani mi-ar fi fost de acord cu el, acest lucru
Dim4646,
Acum există!
Fix_kmsnet,
Ahah, tocmai am descris - unele aplicații sunt rupte doar patch-uri care nu sunt laminate departe fără rădăcină. Da Titan Backup si lucru util. Da, iar YouTube ar fi un pic mai bine. Departe nu este mortala, dar ar fi de dorit)
De asemenea, nu am vazut punctul de la sine în rue. Acesta este un pur individuală, poate are nevoie de cineva unele trucuri, ci pur și simplu de dragul de decoratiuni care se ocupă cu acest lucru, într-adevăr nimic de a face pe zi.
illusion376,
Libertatea înconjurat de arta nu este de lucru, și să măgari ai Ruth sau nu. utilizați în continuare Android 4.x cu dalvikom, și, prin urmare, nu știu?
friduma versiune nouă fabrică pe ART! tocilar aici
Fix_kmsnet,
AdFree poate înlocui AdGuard
andrimus, este în jocuri online, Ping crește la dimensiuni sălbatice absurd. În mod constant vorbesc cu reconectarea la server.
Ei bine, dacă atât de mult dorește să instaleze este deja conectat resturi
Dim4646,
Acest lucru este să aștepte pentru o jumătate de oră înainte de reîncărcare, care este interesant? Nu vîslit toate cu aceeași perie. Dacă este un alergător simplu, în cazul în care noul. noi. Se deschide moneda în joc, atunci da. Și când, în același RR3 va trebui să așteptați până când este reparat masina, este interesant?
Fix_kmsnet,
da! deoarece a pierdut interesul în joc, rapid reparate rapid abrgeydil și ce siysl joace atunci? Semnificația tuturor agricole, treptat, mai degrabă decât a luat imediat cel mai puternic roabă laminate la o jumătate de oră și a luat jocul!
Eu spun acest lucru, ca și în trecut, unele din joc rupt și reparat repede, si cumpara-l repede, precum și interesul repede a dispărut!
De exemplu asfalt 8, am în trecut, a avut loc mașini proprii și forțele svoili APPA a jucat aproximativ o jumătate de an. Dar, după eliminat joc și într-un fel miraculos, după o jumătate de an, am decis să-l joace din nou și l-am adus la zero-uchetki nu știu cum acest lucru este posibil, dar toate zerourile jocului, deși înregistrarea este. Așa că am făcut bani rapid în prezent în 5 minute, și a cumpărat o mașină, și asta? După o jumătate de oră nu este distractiv de a juca, nu există nici un loc să crească, tot ce se poate cumpăra ..
Yuk11,
Nu spun că este imposibil, eu spun, că interesul este pierdut, pisica ta în joc, totul este deschis! -CITEȘTE mai atent!
Dim4646, tu crezi că nu pot scrie, deoarece acestea nu se descompun sau nu au o astfel de oportunitate?
O mulțime de jocuri player-ul este oprit unele taxe, energie și etc, de fapt, doar un joc decide cât de mult se va petrece timp sau încercări. imagina în urmă cu câțiva ani, un om așezat să joace în css sau cutremur. și el spune că jocul după 10 runde, toate aștepte ore în șir sau să plătească. Nu toată lumea este ca iti place.
Yuk11,
1. Este vorba despre andnroid, și să vă aducă exemple la jocuri WB.
2. Că leneș a mers înainte erau jocuri care au fost făcute peste 999 încercări de a obține un fel de misiune, iar acum de 2 ori și nu au putut atinse și cheile într-o căutare pe Internet.
Yuk11,
și în cazul în care jocul din big blind pentru a discuta. O să-ți spun doar un singur exemplu:
Aici a fost jocul legendarul Gothic 2 Noaptea Raven, așa că am jucat 4 luni, timp de 5-6 ore pe zi pentru a merge, care rulează pe același loc atât de multe ori că el știa harta de inimă atunci. Și l-am luat pe cont propriu. Și aceasta este una dintre cele mai tari jocuri din lume, doar o capodoperă și un sentiment de libertate de acțiune, nu există cuvinte.
Deci, în cazul în care într-o misiune, am început să rupă jocul sau un cod pentru a înregistra că a fost mai ușor să joace, nu aș obține plăcere atât de mult de la ea, iar ea va deveni doar unul din obosit vechi, care nu-mi amintesc de jocuri.
Și așa este legendara !!
Dim4646 ochii razuy, a scris „unele jocuri.“
Aceasta se referă la două mesaje. Vă reamintesc, ai spus că nu trebuie să rupă jocul, dar am scris că unii au nevoie. și de modul în care, i-am dat un exemplu în cazul în care jocurile de hacking, a fost contoare de resetare. suficient pentru a jart prostii, nu toate jocurile nevoie de ceva pentru a „fermă“ sau să cumpere îmbunătățiri, unele pot doar să joace și să cumpere cele mai „timpul pentru joc.“