Kianu Rivz a experimentat mai multe tragedii și dezamăgiri, care a recitate bucura de viata. Judecător pentru tine.
1. Copilăria Keanu Reeves nu a fost în condiții de siguranță.
Tatăl său a părăsit familia când avea doar 3 ani. Acum, Keanu nu chiar susține o relație cu el. Mama Reeves nu a fost de asemenea prezent. Era prea ocupat cu un dispozitiv de viața sa personală și puțină atenție este acordată copiilor. Femeia nu a putut sta mult timp într-un singur loc, și în mod constant în mișcare. De asemenea, este dezvoltat și relația sa cu bărbați: Keanu nu a avut timp să se obișnuiască cu un tată vitreg, cum a ajuns să înlocuiască un alt.
Din cauza acestei viață haotică a mamei băiatului a trebuit să schimbe în mod frecvent școli, care au afectat performanța sa. Situația este agravată de dislexie, care a împiedicat băiatul să absoarbă curriculum-ului. El a fost mereu pe lista celor care învață lent, care a afectat stima de sine.
2. El nu a reușit să realizeze un vis drag.
Singura lui bucurie în copilărie a fost hochei. El ar putea juca ore întregi și visa să devină un jucător de hochei profesionist. La școală a fost poreclit The Wall, ca fiind un portar, nu a ratat nici șaibelor. Din păcate, prejudiciul picior barat visul.
3. cel mai bun prieten a murit în urma unei supradoze de droguri.
„A fost un om remarcabil și un actor ... Mi-e dor de el și cred că de multe ori“
4. Și-a pierdut singurul copil.
La o petrecere, a cunoscut asistentul David Lynch, în vârstă de 26 de ani Dzhennifer Saym. Între tineri el fulgeră o scânteie, și au început în curând o afacere.
Jennifer a devenit însărcinată. Cuplu așteaptă cu nerăbdare nașterea copilului, au făcut planuri pentru viitor, urmeaza sa se casatoreasca ... Când a devenit cunoscut faptul că au avut o fiica, părinții au decis să sun-o Ava Archer. Dar, cu o săptămână înainte de naștere a fost o nenorocire: inima fetitei incetat sa mai bata. Jennifer a trebuit să dea naștere unui copil mort.
„Medicii au decis să stimuleze în mod artificial naștere. Am fost acolo și am văzut totul cu ochii mei. Nu e corect! "
Toate acestea sa întâmplat în Ajunul Crăciunului, așa că Keanu nu-i place această vacanță. Acum assotsiirueetsya el nu este cu cadouri, ghirlande colorate și magie ...
5. femeia lui preferată a murit.
„Eu cred că nu este dragoste cu Keanu suficient de fiica mea, dar când la văzut la înmormântare, am dat seama că a fost greșit“
6. El a folosit droguri.
După moartea lui Jennifer, el a scufundat într-o depresie profundă, de la care a încercat să scape de consumul de cocaina. Din fericire, el a reușit să se adune.
7. Sora lui este bolnavă de leucemie.
Cu sora lui Kim a fost foarte prietenos Keanu la bun copilărie. glumind Un adult i-au spus că vor să se separe Kim va locui cu bunica lui în Hawaii. Auzind acestea, Keanu plâns toată ziua.
Diagnosticat cu leucemie, care a pus Kim a devenit o lovitură cu Keanu adevărată. El a petrecut o gramada de bani pe tratamentul surori, în cazul în care starea sa înrăutățit, actorul a aruncat totul și s-au grabit la ea. Lupta cu boala a durat mai mult de 10 ani. În momentul de față, este cunoscut faptul că boala a retras.
8. El evită o relație serioasă.
Tragedia cu Kim, Jennifer și Ava Archer infirm actor. El se teme să înceapă o relație serioasă, temându-se că ar putea dăuna acelora pe care îi iubește.
„O dată - cazul, dar trei - au sistemul“
Potrivit prietenilor actorului, a rupt imediat relații cu femei, atunci când el le simte mai mult decât simpla simpatie.
9. Este foarte scăzut stima de sine.
Ca dovadă vom prezenta câteva dintre remarcile actor.
„Sunt urât și asexuată. Dar chiar și mai fără speranță „“ Sper că într-o zi să fie un actor bun „“ Sunt un prost. Și nu pot să fac asta „“ Sunt destul de plictisitor nimic. Fac doar ce am citit, am juca hochei și muzică joc.
10. El nu va avea copii.
Actorul consideră că timpul său a fost pierdut. Într-un interviu recent cu revista Esquire, el a spus:
„Prea târziu. Sa terminat. Sunt 52, și nu am de gând să devină un tată ... "