Înainte de a aduna pentru prima dată, fiecare fată trebuie să facă o listă de întrebări pentru un tip. Acestea vă vor ajuta să controleze situația și să cunoască mai bine persoana. Mai multe aspecte importante vor determina rezultatul viitorului relatiei, vor iubi sau prietenos. Și poate apoi întâlnire chiar casual cu el pe stradă va fi pentru tine o pacoste. În plus, voi ucide doi iepuri dintr-o piatră - și toate momentele importante pentru ei înșiși afla și cu succes să mențină o conversație, oricum tăcere stânjenitoare nu ar trebui să fie.
1. „Scopul tău în viață?“
Pot reformula această întrebare în diferite moduri. Ideea este de a afla ceea ce oamenii doresc de la viață în ceea ce privește munca, familie, ceea ce vrea. Din moment ce aceasta este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care le puteți adresa la o prima dată, ajută să facă conversație. Aceasta duce la o serie de alte probleme, acestea vor ajuta să înțelegeți cât de mulți oameni axat pe obiectivele tale. Dacă nu doriți să pară prea visatoare, parafraza o expresie, întrebați despre hobby-uri sau pentru a lucra.
2. „Care este cel mai rău lucru pentru tine?“
Nu-mi place să merg la o prima dată, și să încercați cele mai bune noastre de a face ceva care s-ar putea enerva Man. Pentru a face mai ușor până în prezent, am întrebat pe tip, ceea ce este mai rău pentru el. Deci, tu știi de la prima dată că este foarte enervant. Dacă decideți această întrebare, atunci sunteți pe a doua zi nu vor afecta subiectul. În plus, aceasta este sansa ta de a spune că acționează pe nervi.
3. „hobby-urile tale?“
Aceasta este o modalitate buna de a afla dacă aveți un om, ceva în comun. Deci, știi ce-i place să facă. Pentru mine a fost o surpriză când am aflat că tipul ăla aparent modest sa dovedit a fi un muzician. Am jucat pe același instrument, și a vorbit despre el ore. Dacă aveți un hobby comun. este o idee bună pentru a doua dată.
4. „Ce vrei de la o relație?“
În timp ce aceasta este cea mai întrebare personală din listă, aceasta rămâne una dintre principalele. Dacă am nevoie de o relație pe termen lung, nu vreau să pierd timpul pe cineva care este interesat în doar câteva zile. Aceasta este o mare de timp pentru a afla ce partenerul dorește dintr-o relație. Fie că este vorba de dorința de a lega căsătoria, familia, sau să fie la fel cum se va, veți avea o idee dacă să meargă pe o a doua dată.
5. „Care este cartea ta preferata, un film, un spectacol sau un joc?“
Dacă nu sunteți sigur ce el a fost citit cărți, jocuri sau ma uit la televizor, este încă l-au întrebat această întrebare. Pe prima data are impresia că ceea ce tipul ce interesele sale și ce reprezintă el. Puteți întreba mereu de ce le place un anumit spectacol, cartea. Vei fi surprins de unele dintre răspunsurile la întrebările.
6. „Care este muzica ta preferată?
Muzica spune multe despre o persoană. De exemplu, în cazul în care partenerul tau nu asculta nimic, dar muzica care degradează femeile, nu este în valoare de timpul tau. Știu că mulți acceptă faptul că partenerul lor ascultă muzică bazate pe stil, îmbrăcăminte, și un loc în care s-au născut. Cu toate acestea, am fost șocat când sa dovedit că tipul care sa născut și a crescut în sat, îi plăcea să asculte de metal, rock si chiar techno. Muzica vă oferă un teren comun, amintiți-vă acest lucru.
7. „Tipul tau - un om-pisică sau de o persoană de câine?“
Ca un om-pisică, trebuie să știu dacă partenerul meu este același. De asemenea, vă puteți întreba dacă el are orice hobby-uri, sau pe care ar dori să aibă. Astfel, puteți dezvolta tema planurilor sale de viitor.
8. „Ce te sperie cel mai mult într-o relație sau întâlnire?“
Eu întreb mereu tipul care-l sperie într-o întâlnire cu o fată nouă. Nu e prea personal, dar ajută-mă să înțeleg ce subiecte sau acțiuni care fac să se simtă inconfortabil. Dacă într-adevăr vrei să știi despre viitor cu acest om, întrebați-l despre relația. Tocmai ai intelege in general, ceea ce se caută și de ce nu a fost încă găsit. Doar nu-l împinge, dar nu sperie pe om.
9. „Care sunt dependentele?“
Am întrebat o mulțime de întrebări la prima dată, dar unul dintre preferatele mele, este vorba despre dependențe. Într-adevăr poate fi distractiv, în timp ce înveți despre tipul este că mulți nu știu. Poate că tipul îi place sa ma uit la emisiuni TV, sau face o manichiura saptamanal. Dependentele poate fi distractiv, dar încă surprinzător. Ei sparge barierele și vă poate aduce mai aproape.
Întrebările pot ajuta să vorbești într-un mod mai relaxat. Nu vă faceți griji dacă nu urmezi din lista sa. Cere ceva neutru, și că vă va oferi o șansă de a înțelege ce tip. Care sunt întrebările dumneavoastră preferate pentru prima dată?