Eu nu practica yoga în mod regulat, spre marele meu regret, dar prezintă o anumită utilitate pentru a întinde sau se încălzească înainte de puterea de formare. Un headstand.Suport face destul de regulat, să fiu sincer, pentru că îmi place doar să o fac, și pentru că nu este dificil, așa cum am fost de))), mai ales dacă o faci față de un perete.
Și practica regulată a acestei pose are o lunga lista de efecte benefice asupra sănătății, cum ar fi:- te elibereaza de stres
- crește concentrarea
- Îmbunătățește circulația sângelui în zona ochilor
- Aceasta crește fluxul de sânge la cap și a scalpului
Headstand.Suport - prezintă în mod surprinzător de util în cazul în care aveți nevoie pentru a optimiza fluxul de substante nutritive si oxigen la nivelul scalpului și foliculii piloși. Poate din cauza practicii constante, parul tau va deveni mult mai gros!
În impactul invers al gravitației asupra organelor digestive ale corpului începe să fie eliberat din masă stagnante; du-te gazele suplimentare, îmbunătățește fluxul de sânge la toate organele vitale ale digestiei. Prin aceasta headstand.Suport îmbunătățește absorbția nutrienților și livrarea lor la celule. Dacă adăugăm la aceasta respirație abdominală corectă, veți obține un dublu efect.- Reduce acumularea de lichid in picioare, glezne, picioare
- Aceasta întărește mușchii de bază
- Acesta stimuleaza sistemul limfatic
Sistemul limfatic debarasează corpul de deșeuri, ajută la eliminarea reziduurilor din sânge. Când stai în cap, stimulezi direct sistemul limfatic, contribuind astfel la eliminarea toxinelor din organism.
Riscuri și măsuri de precauție
Headstand.Suport este utilă pentru starea mentală și fizică, dar mulți oameni se tem de riscurile potențiale și, prin urmare, nu practică această postură.
Vă recomandăm să studieze headstand.Suport numai de la un antrenor calificat. Și discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe flipping: există o serie de contraindicații (prejudiciu gât, cap de umăr, mâini, încheieturi sau în spate, tensiune arterială ridicată, probleme de auz sau cu viziune, sarcina).
Este important să se efectueze în mod corect rack, mai întâi încălzit, și într-o stare de spirit buna. Atitudinea negativă a rasturna mulți sunt, în principal din cauza fricii de a cădea. Deci, prima dată pentru a se acoperi prin efectuarea de cotitură pe perete.