matrite simple pentru gheata este unul dintre instrumentele cele mai puțin utilizate în bucătărie. Am înghețat, de asemenea, doar apă simplă pentru cocktail-uri și gheață pentru proceduri cosmetice. Se pare că mucegai pot fi congelate mult mai mult decât H2 0 - din cafeaua rămasă în vin. Aici sunt șapte opțiuni pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani într-adevăr. Și nu arunci produse bune zadar.
Dacă aveți o legumă sau supa de pui, se toarnă în zadar. Oprește. Și apoi, când gătiți rola un-doi într-o supă sau tocană de feluri de mâncare principale pentru a spori instantaneu aroma.
Multe dintre vin apar după sărbători. Nu-l arunca, și să înghețe vinul rămas în gheață. Data viitoare când va face o rețetă în care să adăugați vinul, nu trebuie să deschidă o nouă sticlă. O altă idee - să arunce o pereche de zaruri într-un ulcior de sangria pentru o băutură de răcire.
Vrei să faci în vreme caldă răcită cafea? Nu turnați rămășițele vechi, și de a face cuburi de gheata congelate in loc de cuburi de apă. Apropo, această opțiune funcționează și pentru ceai rece!
4. cuburi de gheata pe bază de plante
Plantele sunt o modalitate foarte bună de a da un gust al vasului fără a adăuga calorii. Dar, în stare proaspătă, chiar și în frigider, ele se deteriorează rapid. Carne tocată mărunt crengi rămase pătrunjel, busuioc, mărar, rozmarin sau coriandru.
Freeze o cantitate mică de ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui nerafinat. Și vei fi mereu la îndemână pentru a alege din ierburi aromatice pentru a adăuga la supa, tocane sau legume sote.
5. piureuri cuburi
Dacă sunteți culcat în pachetul frigider de spanac sau salata verde, arunca într-un blender. Frunzele Piureul se toarnă în cupe și congela. Iar atunci când faci un cocktail util, arunca o pereche de zaruri. Acest lucru va adăuga mai multe elemente nutritive în băutură.
O versiune a acestui eu nu am încercat. Dar cred că peste week-end pentru a încerca. Ia orice fructe de padure mici - cireșe, căpșuni, zmeură, mure tocate sau afine. Pune în fiecare bine pe o bucată de recipient și se umple cu apă. Așa cum va fi cazul - sosirea oaspeților sau pur și simplu doresc să facă o plăcută, se prepară cocktail de fructe. Și a pus cuburi de fructe de padure. Așa cum se topește gheața, ești încă fructe de padure proaspete într-o băutură.
7. cuburi de fructe și legume
Ei bine, această opțiune, probabil, a incercat multe dintre fetele care le făceau tratamente faciale 🙂 piureul trebuie sa fie va macina orice fructe sau legume și se toarnă formochkam. Se pare o gheata luminos multicoloră.
Și ce opțiuni vă pregătiți de gheață? Împărtășiți rețete interesante.
Ați putea fi interesat: Sun - ce beneficii aduce organismului nostru