7 opțiuni neobișnuite de la care se poate face cuburi de gheata

matrite simple pentru gheata este unul dintre instrumentele cele mai puțin utilizate în bucătărie. Am înghețat, de asemenea, doar apă simplă pentru cocktail-uri și gheață pentru proceduri cosmetice. Se pare că mucegai pot fi congelate mult mai mult decât H2 0 - din cafeaua rămasă în vin. Aici sunt șapte opțiuni pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani într-adevăr. Și nu arunci produse bune zadar.

Dacă aveți o legumă sau supa de pui, se toarnă în zadar. Oprește. Și apoi, când gătiți rola un-doi într-o supă sau tocană de feluri de mâncare principale pentru a spori instantaneu aroma.

Multe dintre vin apar după sărbători. Nu-l arunca, și să înghețe vinul rămas în gheață. Data viitoare când va face o rețetă în care să adăugați vinul, nu trebuie să deschidă o nouă sticlă. O altă idee - să arunce o pereche de zaruri într-un ulcior de sangria pentru o băutură de răcire.

Vrei să faci în vreme caldă răcită cafea? Nu turnați rămășițele vechi, și de a face cuburi de gheata congelate in loc de cuburi de apă. Apropo, această opțiune funcționează și pentru ceai rece!

4. cuburi de gheata pe bază de plante
Plantele sunt o modalitate foarte bună de a da un gust al vasului fără a adăuga calorii. Dar, în stare proaspătă, chiar și în frigider, ele se deteriorează rapid. Carne tocată mărunt crengi rămase pătrunjel, busuioc, mărar, rozmarin sau coriandru.

Freeze o cantitate mică de ulei de măsline sau ulei de floarea soarelui nerafinat. Și vei fi mereu la îndemână pentru a alege din ierburi aromatice pentru a adăuga la supa, tocane sau legume sote.

5. piureuri cuburi
Dacă sunteți culcat în pachetul frigider de spanac sau salata verde, arunca într-un blender. Frunzele Piureul se toarnă în cupe și congela. Iar atunci când faci un cocktail util, arunca o pereche de zaruri. Acest lucru va adăuga mai multe elemente nutritive în băutură.

O versiune a acestui eu nu am încercat. Dar cred că peste week-end pentru a încerca. Ia orice fructe de padure mici - cireșe, căpșuni, zmeură, mure tocate sau afine. Pune în fiecare bine pe o bucată de recipient și se umple cu apă. Așa cum va fi cazul - sosirea oaspeților sau pur și simplu doresc să facă o plăcută, se prepară cocktail de fructe. Și a pus cuburi de fructe de padure. Așa cum se topește gheața, ești încă fructe de padure proaspete într-o băutură.

7. cuburi de fructe și legume

Ei bine, această opțiune, probabil, a incercat multe dintre fetele care le făceau tratamente faciale 🙂 piureul trebuie sa fie va macina orice fructe sau legume și se toarnă formochkam. Se pare o gheata luminos multicoloră.
Și ce opțiuni vă pregătiți de gheață? Împărtășiți rețete interesante.

Ați putea fi interesat: Sun - ce beneficii aduce organismului nostru

articole similare