„Te iubesc“ - o recunoaștere mare, dar există fraze care atinge sufletul mai mult).
1. Ești cel mai important lucru din viața mea.
Munca, părinții, sora, fotbal ... toată lumea vrea mai mult decât o relație. „Tu ești cel mai important lucru din viața mea“, cred că expresia fundamentală a iubirii.
2. Te vreau așa cum ești.
Scepticii vor argumenta că această frază este posibilă numai atunci când primul entuziasm. Dar! Studii recente au arătat că cei care pot spune: „Te vreau modul în care sunt“ pune partenerul deasupra dorințelor sale. Și jenă, rușine, și așa mai departe - toate acestea sunt noastre, de sex feminin.
3. Eu te cred.
Numai atunci când avem încredere unul pe altul, ne deschidem. Fraza „Eu te cred. Am încredere în tine „, se spune că sistemul de securitate in inima este rupt) Acest lucru necesită o cantitate suficientă de curaj.
4. Te iert.
Cine poate ierta ce deschide înainte de a le noi orizonturi. Adevărata demonstrare a iubirii!
5. Te respect.
Destul de ciudat, mulți oameni respecte părinții, colegii, dar nu partenerul. De ce? Oricine spune: „Eu te respect“ pentru a face partenerul tau mult mai mult decât altele.
6. O să te protejez.
Chiar dacă ne-am putea foarte bine sta în picioare pentru ei înșiși, fraza rostită iubit înseamnă atât de mult mai mult pentru ea ca de securitate și liniște.
Da, îmi amintesc de „romantism crud“, în cazul în care Karandyshev spune Larissa Dmitrevne: „Te iert“, și ea a răspuns: „Numai eu nu pot ierta Du-te și îmi place în căutarea și nu a găsit, așa că voi căuta aur Dacă vrem să fim ... lucru, este foarte scump. "
Într-un cuvânt, fiecare frază implică context. iar cuvintele nu a însemnat mult pentru mine. Îmi amintesc că am dat prietenul meu o ceașcă, și apoi tot felul de adjective pe tema iubirii:. Pasionala, senzație de arsură, etc Și l-am întrebat „Care dintre acestea este dragostea ta pentru mine?“ El a spus, „reală“. După cum sa dovedit mai târziu, tipul Cron nu știu ce este dragostea adevărată. Aici sunt cuvintele - oricum limba datul.
Da, nu este necesar să se balanseze limbii. Dar dacă spunem, apoi lăsați-l să fie adevărat.
dar pentru mine cuvintele înseamnă foarte mult.
Expresii bune
Câștigătorii lunii trecute:- Jenny - 1000 r.
- Arena - 500 p.
- Lenulia - 300 p.