Pentru persoanele vânat. în urmă cu 20 000 de ani. Teribilul adevăr persistă în mintea omului preistoric: Ai scăpat din tribul său și a plecat singur cu prădători. Ați depășit panica, dar apoi tăcerea perforează un Urletul teribil. Te temi de inima sa scufundat. Te simți că este aproape.
sta par la capăt. Tremuri, gâfâind ca și în cazul în care a fugit o sută de metri, chiar dacă doar ai stat ascuns. Sweat care curge de pe frunte. Acum, sentimentul atât de tensionată încât vă cutremurat de frică atunci când o adiere rustles vârfurile copacilor. Ești tânăr și puternic, dar mereu prezent frica bantuie pe tine ca niște lupi.
Animalele de așteptare. Cand noaptea cade, ultimul lucru pe care ar trebui să faceți - este nu doarme, pentru că dacă adormi, pur și simplu ar putea fi ultimul lucru pe care îl faci. Trebuie să stai treaz, trebuie să fim pregătiți. Te simți greață, imaginarea sentimentul de respirație fierbinte al unui răpitor pe piele. În orice moment vă așteaptă probleme. Timpul trece, înlocuit de alarmă de panică - prevestitor constantă și emoție.
După câteva zile de persecuție vine momentul înfricoșător. În zori când le vezi. în jurul tău. se apropie. Nu te poți gândi. Ești disperat, ești slab de frica si oboseala. Ești gata pentru cel mai rău.
Dar apoi, ca într-un vis auzi cel mai bun sunet din lume: vocile oamenilor - un om musculos de trib se potrivesc, fluturând foc. Lupii au fugit la un moment dat vanatorilor transformat în victime. Tot ceea ce știi - asta e ceea ce vânate pentru, iar acum ești în siguranță. N-ai auzit de și nu vor auzi cuvintele „tulburare de anxietate generalizată“.
tulburare de anxietate generalizată: patrimoniul antic
tulburare de anxietate generalizată - este, de fapt, sentimentul de stres și de anxietate de lungă durată, datorită faptului că, de obicei, nu te deranjeaza, sau cel puțin nu atât de mult. Senzație ca și în cazul în care în fiecare zi dispare sensul vieții. In fiecare zi, ca și supraviețuire.
Acest lucru se poate întâmpla, deoarece creierul și corpul de 20 de ani în urmă 000, nu sunt diferite de creier actual și corp (bine, bine, tu, atunci ar fi fost un pic mai musculos.) Punctul meu este că reacția naturală care ne-a ajutat să supraviețuiască este încă în noi.
Deci, cine preys pe tine acum?
În viața modernă, lupii s-au schimbat o relație proastă, probleme financiare, leziuni, sefii rele, frica nu a satisface așteptările, dieta săracă și utilizarea excesivă a stimulente. Dacă nu învățăm să respingă și să depășească „lupii“ interne, așa cum a făcut cu acestea, vom victimă a fricii și a anxietății. Este ciudat că această reacție cea mai veche este văzută ca anormală sau „boală“.
Etichetarea psihiatrică: cu două tăișuri sabie
Diagnosticul făcută de un expert, pare să afecteze oamenii după cum urmează:
Ei se simt ușurat: „Ah, acum, cel puțin eu știu numele a ceea ce am simțit!“ Puteți să vă și alții spun că suferința ta este acum „oficial“. Nu te simți că nu sunteți singuri - există și altele. Așa cum am spus, aceasta poate ajuta pe oameni să se simtă un anumit grad de calm.
Oamenii care se tem de frică: „Dumnezeul meu, am un sindrom am defect!.!“ Și se simt așa, și cel mai bun lucru pe care îl pot face este să trăiască cu ea sau cere ajutor.
Este important să ne amintim, atunci când ne vindeca stresul emoțional, avem tendința de a uita despre problema originală. Acest lucru a fost trecut cu vederea de ambii specialiști și pacienți.
Deci, ce este tulburare de anxietate generalizata?
Tulburarea de anxietate generalizată: un răspuns vechi în lumea modernă
Persoanele cu tulburare de anxietate generalizata frecvent raportate:
- Mă simt de transformă anxietatea, anxietatea si oboseala, si nu se poate ocupa;
- Nu „opriți“ și să se relaxeze;
- întotdeauna „în alertă“;
- Eu nu dorm;
- probleme digestive, subnutriți;
- Alte semne fizice de stres, cum ar fi hipertensiunea arteriala. palpitații, transpirații. respirație superficială rapidă;
- anxietate cu privire la problemele de zi cu zi și circumstanțele din fondurile pentru sănătate;
- grijile par fără sfârșit, iar unii oameni nu pot înțelege că sunteți în cauză;
- se pare că anxietatea trece de la unul la altul.
Toate cele de mai sus se va potrivi cu starea omului primitiv, stând în fața prădătorilor preistorice. Toate cele de mai sus - o reacție naturală.
Tulburare de anxietate generalizată condiție poate fi comparat cu conducerea unui vehicul pe viteza de transmisie limită superioară în zona de 10 kilometri pe oră.
Dacă sunteți diagnosticat cu tulburare de anxietate generalizată, încercați următoarele:
1) Amintiți-vă că este normal
Amintiți-vă că toate simptomele teribile de tulburare de anxietate generalizată, vă confruntați sunt normale, cu toții simt ca acest lucru uneori. Uita formalitatile diagnostice clinice psihiatrice. Practic, te simți ca și în cazul în care un pachet de lupi a fost pe urmele tale. Acest lucru este normal pentru „după stres“ - esti normal.
Un lup este teribil, dar un pachet de lupi chiar mai rău. Multe tensiuni mici pot apărea într-o o mulțime destul de înfricoșătoare de stres. Intreaba-te: atunci când începe tulburare de anxietate generalizata? Ceea ce se întâmplă în viața ta în ultima vreme? A existat mai mult stres decât de obicei? Chiar si cateva nopti de somn slab poate fi suficient pentru a face unii oameni se simt foarte anxios.
Fie că sunteți preocupat de ceva anume? Există mulți în dieta dumneavoastră stimulente, cum ar fi zahăr și cofeină? Știi cum să se relaxeze mintea și corpul?
3) Amintiți-vă că sunteți în siguranță
Un nivel ridicat de anxietate, îngrijorare și neliniște sunt adesea observate la persoanele care suferă de tulburare de anxietate generalizată, precum și condițiile fizice periculoase actuale este chiar util. Dacă viața ta este amenințată, este necesar să se ia măsuri urgente. Dar, după cum am spus, încă mai răspunde la amenințările de astăzi ca preistoric. Trebuie să vă reamintesc că, din fericire, nu Chase lupi, visează să te mănânc. Data viitoare când reacționează fizic (dureri de stomac, respirație rapidă, creșterea frecvenței cardiace), atunci când nu există nici o amenințare fizică, reamintiți-vă:
„Chiar acum, în acest moment, sunt în siguranță!“
4) Nu vă faceți griji cu privire la anxietate
Una dintre cele mai comune simptome ale tulburării de anxietate generalizată este un motiv de îngrijorare că nu ar trebui să fie deranjat. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când vă confruntați cu emoții puternice, creierul este în căutarea de modalități de a display-uri de emoție. E ca și cum creierul este de a crea un depozit pentru simțuri - ceva să-ți faci griji.
General tulburare de anxietate ne face griji. Este important să vă amintiți, și veți putea vedea totul în adevărata ei lumină. Întotdeauna întrebați-vă: „Va mă deranjează când mă calmez?“ Dacă decideți că nu aveți, atunci amintiți-vă că acest lucru nu este preocuparea „reală“ (nu mai mult decât foșnetul frunzelor, mai degrabă decât ataca lupul acum 20.000 de ani).
5) Simptomele fizice ale fricii
Când fizic te simți în siguranță și relaxat, respiri bine și uniform, tensiunea arterială este normal, iar sistemul imunitar funcționează mai bine. Cu cât este mai relaxat, vă simțiți, cu atât mai normale sunt alte procese fizice, cum ar fi somnul și digestia. Insomnia poate întâmpla atunci când am urmărit lupii. Atunci când corpul și mintea, din nou, se simt în siguranță să se întoarcă și somn odihnitor.
Când ești relaxat, este mai ușor să se gândească în mod clar; anxietatea întunecă mintea. Relaxare imbunatateste starea de spirit, aduce optimism și încrederea în sine. Dintr-o dată lupii înșiși sunt plecat, sau le-ați condus. Frunze și anxietate constantă și teamă din cauza tulburării de anxietate generalizată.
De asemenea, vă recomand să se relaxeze în fiecare zi. Am dezvoltat o exerciții de relaxare în special pentru tulburare de anxietate generalizata, acestea vor ajuta să se relaxeze pe o bază de zi cu zi, și veți simți în siguranță.
Utilizați orice tehnici de relaxare care sunt cele mai potrivite pentru tine, dar evita consumul de alcool și medicamente prescrise, ca efecte secundare ale utilizării acestora poate crește tensiunea în viața ta. Ai nevoie pentru a depăși tulburare de anxietate generalizata in mod natural.
Ar trebui să fie toate hypervigilance și energic pentru a face față amenințării, iar din moment ce acum trăim într-o lume plină de amenințări, suntem foarte mult răspunde la situații care nu necesită într-adevăr un răspuns. Într-adevăr, avem nevoie de astfel de reacții sunt extrem de rare. Pentru a depăși tulburările de anxietate generală de răspuns calm, este necesar să se dezvolte lumea înconjurătoare, astfel încât vă puteți bucura de viata si sa se simta sprijinit. Acest lucru este adevărat moștenirea ta.