5 Secretele Top Beauty Monica Bellucci - pentru tineret

dreptul de machiaj

Monica Bellucci este atât de frumos încât își poate permite să apară public ca la make-up, și fără ea, și, în același timp, arata foarte bine. Cu toate acestea, steaua admite că produsele cosmetice pentru ea - este o formă de protecție. „Cand nu ai machiaj, esti mai vulnerabil. Acest lucru este similar cu armura pe care noi, femeile, sunt uneori folosite. Aceasta ajută la crearea o oarecare distanță între noi și alte persoane. Dar, în același timp, ne facem mai frumos pentru alții și pentru ei înșiși, „- ondulată Bellucci american portalul Style.com.

Actrița spune că îi place să se aplica make-up proces, și că acesta poate fi folosit pentru a sublinia individualitatea lor. „Prefer nuante naturale. Îmi plac instrumentele care permit pielea mea sa respire. Pentru machiajul de zi cu zi aleg foarte lumina ochilor umbra gri sau maro deschis, într-un cuvânt, cei care accentuează culoarea ochilor mei. Eu folosesc întotdeauna cerneală, de obicei negru. Aceasta ajută să facă o imagine mai completă“, - a declarat Monica într-un interviu cu ediția britanică The Daily Mail.

Cu toate acestea, cel mai important instrument în stea cosmetician este rujul. „Mi-a placut intotdeauna rujul. Am o mulțime de ei. Acest lucru este în principal culori neutre. Dar eu, de asemenea, iubesc roșu clasic, atrage atenția asupra buzelor și face imaginea foarte luminos și feminin“, - a spus Monica Bellucci, a declarat portalul Wonderwoman.intoday.in.

Lipsa de diete

Figura Monica Bellucci este semnificativ diferită de idealurile moderne inventate de societate, dar este - întruchiparea de feminitate si frumusete. Aceeași actriță susține că ea nu face nimic special pentru a rămâne într-o astfel de formă teribil. „După nașterea celui de al doilea copil, am știut că trebuie să aibă grijă de cifra, dar eu sunt foarte leneș pentru astfel de lucruri. Acum încerc să fiu mai atent cu produsele alimentare, precum și mai activ atunci când pot merge la sala de sport, dar mă plictisesc fac lucruri repetitive. Îmi place yoga, dar am o mulțime de călătorie, astfel încât este dificil de a practica în mod regulat. Înainte, nu am practicat, iar acum o fac în fiecare zi. Este pur și simplu imposibil, cu modul meu de viață. Ridica-te la 5 dimineața până la 6 trebuie să antrenament? Nu într-adevăr! Prin urmare, în loc de sala de sport am purta doar negru: este mai practic și mult mai distractiv „- cu un zâmbet, a spus el într-un interviu cu diva italian american portalul Style.com.

Cu toate acestea, în figura ei de lux este evident că nu este în mod clar una dintre acele femei care se moară de foame. „Dacă am nevoie pentru a pierde in greutate pentru rolul, eu pot so fac. Eu mănânc carne, pește, legume și pierde in greutate doar. Dar eu prefer acele roluri în cazul în care am nevoie pentru a apela“, - a spus actrița.

de îngrijire personală

Spre deosebire de multe vedete de la Hollywood Monika Beluchchi în sale 51 arată incredibil de atractiv și foarte natural. Actrița consideră că îngrijirea corespunzătoare este foarte importantă pentru menținerea sănătății, tineret și frumusețe, dar ea nu a fost una dintre acele femei care sunt prea preocupați de aspectul lor. Întrebări despre ce proceduri pe care se răsfețe de obicei, răspunsurile-frumusete italian cu un zâmbet, „Eu iau doar o baie! Aceste 45 de minute sau o oră - timp prețios pe care le dedica numai pentru tine ".

În plus, Monica acordă o atenție deosebită hidratare a pielii, care poate fi un cosmetice ușor. Cu toate acestea, una dintre principalele etape ale regimului său de frumusete de zi cu zi, este grija pentru buze. „Am buze pline, și se usucă repede, așa că am nevoie pentru a le menține hidratate. Buzele sunt deosebit de importante, pentru că așa cum ai spune gura, mananca gura, saruta gura ... Aceasta este - una dintre cele mai atractive părți ale corpului unei femei, „- a declarat portalul Style.com actrita.

Acceptarea vârstei sale

„Mulți oameni se tem de a pierde frumusețea vârstei, dar încerc să nu vă faceți griji cu privire la aceste lucruri. Sunt mai mult frică de moarte, pentru că am doi copii și vreau să văd modul în care acestea cresc. Încă nu se poate face nimic cu faptul că a lua mai in varsta, asa ca cel mai bine să se ocupe de asta e. Când nu am avea copii, nu cred despre moarte, și nu a simțit că vechi. I-am dat naștere la un al doilea copil, și a realizat că în tinerețe a fost mult mai puternic punct de vedere fizic, în 45 de ani. Dar acum mă simt mult mai bine decât atunci când aveam 20 de ani. Sunt încrezător și mai bine pregătite pentru a face față problemelor. Eu mă accept pentru ceea ce sunt, și faptul că perfecțiunea nu există, și, prin urmare, nu aspiră la ea, „- a declarat frumoasa actrita publicației The Daily Mail.

Aceasta este frumusetea Monika Beluchchi spune filozofic: „Nu este date naturale, iar feminitatea care vine odată cu vârsta și experiența de viață.“

5 Secretele Top Beauty Bellucci Monica - despre tineret

Echilibru și dragoste pentru copii

Monika Beluchchi consideră că, pentru a arata atractiv, este necesar să se trăiască în armonie unele cu altele. „Nu știu dacă poți numi asta un echilibru perfect, pentru care am venit. N-am împușcat tot timpul. De aceea nu am grăbi nașterea unui copil, atâta timp cât nu au fost pregătiți pentru asta. Am încercat să organizeze timpul lor în funcție de nevoile lor, pentru că știu că au nevoie de mine. Nu vreau să pun lucrarea în primul rând, deoarece copiii pentru mine este mult mai important „, - a declarat actrița într-un interviu cu portalul Style.com.

„Am vrut întotdeauna să aibă copii la maturitate: prima mea fiică a venit când aveam 39 de ani, iar al doilea - la 45. Înainte ca nu am fost gata să devină mamă. Mi-era teamă că nu pot „da-te toate.“ Dar când am dat naștere la prima fiica, m-am gândit imediat la nașterea doilea copil, pentru că am dat seama că nu am prea mult timp. Am fost norocos pentru a ramane insarcinata la varsta de 44. Sa întâmplat de la sine. Și aș fi foarte dezamăgit dacă era târziu în nașterea unui al doilea copil „, - a spus Monica Bellucci. adaugand: „Am schimbat după nașterea fiicei lor, ei mă face foarte fericit. Atunci când dorm în paturile lor, eu vin și le spun „Te iubesc“, și mă umple cu un fel de sentiment special de fericire și liniște. "

Asigurați-vă că pentru a împărtăși acest articol cu ​​prietenii - click pe butoanele de rețele sociale de mai jos!

articole similare