5 moduri de a dezamorsa in-lege - o casă

Întotdeauna m-am dus să lucreze ca o vacanță. Aici sunt colegii mei, asociati, echipa de profesionisti inteligente și oameni extraordinari. Împreună am supraviețuit iernii greu. Solidaritatea în principal, am argumentat despre fleacuri, uneori, nu sunt de acord unii cu alții, cu pasiune a vorbit despre politică și politicieni. Deci, vin de primăvară ... Și printre noi nu există mai multe contradicții, ne-am uitat cu privire la orice diferențe. Ca unul noi toți repeta: „Nu lăsați război! Nu avem nevoie de a-și apăra „Echipa noastră - aceasta este întreaga Ucraina: locuitorii Lviv, Kharkiv, Simferopol, Herson, Kiev. I - un rus etnic, care este ideea cuiva era absurd, „calea grea de a experimenta toate deliciile Bandera și naționalism.“ Totuși, toate acestea nu a fost! Oamenii au înțelepciunea, înțelegerea și respectul profund pentru toate națiunile! Îmi place din toată inima Ucrainei, și ea îmi spune în schimb. Noi, goodhouse.com.ua echipa, încrezător că numai unitatea noastră, bunătatea și iubirea ne va conduce la pace și fericire!

Evenimentele din ultimele luni, care au zguduit țara, au făcut ajustări în viziunea noastră asupra lumii. Sa dovedit, lumea este atât de fragil, încât doar un singur cuvânt greșit sau cu fapta, zgîlțîie în fragmente mici, rănind inima și sufletul în sensul literal. Toată lupta pentru adevăr. Singura controversă pentru a împărți oamenii în tabere aflate în conflict, constă în faptul că fiecare are propria acest adevăr: cineva să se supună ordinelor, iar cineva vine de-a lungul dictatelor inimii. Deci, doriți ca noi să avem cât mai mult posibil pentru a combina obiectivele momente de bucurie și un motiv de mândrie pentru familie, prieteni, vecini, colegi și chiar străini, noi compatrioți. Ce spun acum femei - mame, soții, surori și fiice? Ei se roagă lui Dumnezeu ca în lume a fost în condiții de siguranță și de sunet! Pentru copii, soți și frați care nu au fost în picioare pe laturile opuse ale baricadelor, și să se bucure de succesul la locul de muncă și la școală. Și chiar a glumit, răsfățat și iubit. Pace vouă și familiilor voastre! Amintiți-vă, Ucraina - o națiune!

Soțul tău este sigur că mama lui pentru tine - un cadou de soarta, prieten și mentor într-un flacon. Și numai tu știi, cât de nesuportat poate fi mama ta în drept ...

Desigur, schimbarea soțului ei, în scopul de a scăpa de mama în drept - ultimul lucru. Deci, tu cumva trebuie sa se impace cu ea, și este recomandabil să nu se petreacă celulele nervoase pentru a comunica cu ea. Cum de a face acest lucru? Iată câteva modalități de dovedit și eficiente!

metoda 1
vizita surpriza
Îi place să meargă în mod accidental să vă viziteze fără avertisment, de preferință, atunci când soțul tău nu este acasă. Poate că ea speră să vă găsească în pat cu un iubit sau să danseze gol pe masa - cine stie? Cu toate acestea, aceste vizite vă oferi o mulțime de complicații!

Ce să fac? Un cuplu de ori să pretind că nu sunt acasă, și nu ar deschide ușa, chiar dacă s-ar bate la picioarele ei. De-a lungul timpului, mama-in-obișnui pentru a avertiza de sosirea lor.

metoda 2
găluște mamei
Acesta a subliniat în mod constant că nu a știut cum să gătească și să nu urmeze casa. de multe ori aduce cu ea sudochki cu găluște sau plăcinte - pentru a sonny ei nu a murit de foame. Și ai tăiat aluneca cu rețete.

De ce urăște soțul prietena ta?

Ce să fac? În mod activ o întreb cum se coace plăcinte delicioase sunt și modul în care ea se întoarce pentru a freca podeaua la un luciu ridicat. Ai auzit nu costă nimic, iar femeia este frumos. Ea cred că ea este mentorul tău și un pic Kinder.

metoda 3
nici scleroză
Ea poate uita în cazul în care mi-am pus ochelarii, dar că în anul înainte de a vărsat un vas întreg de borș - cu siguranta aminte. Ea observă fiecare defect și se bucură de savoarea.

Ce să fac? În primul rând, niciodată, nici măcar într-o formă de candoare, nu să recunoască faptul că ceva nu a făcut. Cu o dorință puternică, ea va găsi ceea ce reproș. În al doilea rând, la menționarea erorii, zâmbet luminos și spune: „Da, este.“ Asta e tot.

metoda 4
Bolnavul închipuit
Ea îi place să pretind a fi bolnav și nefericit, care toți au uitat. Acesta se află despre un atac de cord cusute cu ață albă. și cuvintele ei despre ceea ce nu-ți place - scandalos! Ei bine, nu ca ... dar eu respect mama soțului ei.

4 tipuri de femei. Determina că ești o pasăre!

Ce să fac? Acceptați. În final, tu, de asemenea, într-o zi va deveni vechi și urât. alungare Adesea soțul ei să o - pentru a vizita, aduce gustoase, doar stau acolo. În cazul în care soțul nu poate sau nu vrea să vină la ea, această misiune ar trebui să te transporta.

proces 5
influență negativă
Îi place să fac aluzie la fiul său că, spun ei, înainte de el a fost mult mai aproape de ea. Pentru femeia care a dat naștere la el și a crescut. La aceste cuvinte, ea se uită la tine ca și cum ar spune, ce ai stricat fiul ei.

Ce să fac? Se tratează cu umor. Și pentru a nu a avut timp să gânduri rele, să încerce să-i intereseze în unele lucrări interesante: grădinărit, grădină, acces la internet, gherghef. Poate ajută.

a se vedea, de asemenea,

6 lucruri pe care ar trebui să încercați cu siguranță în sex

10 greșeli în sex, că facem tot

Top 5 idei pentru sex în căldură

Tag-uri: soț. relațiile de familie. mama în drept. familie

Citiți pe site-urile noastre

Ce înseamnă să „lucreze pe relația“

Intinde-te pe lucrurile mici: cum să reacționeze?

Top 5 greșeli în relațiile

McDonalds i din Persha Ukraїnі Sіmeyna Kіmnata (foto)

articole similare