Ca întotdeauna, am petrecut aproape toată ziua la calculator. Ar trebui să lucreze. Se pare că munca mea - nu este vorba doar de profit, dar, de asemenea, să se facă rău. Un mic dejun complet și masa de prânz, am sărit din sandwich-uri manca obicei. Nociv? Sigur!
Restul zilei am petrecut mai bine. După terminarea lucrului la miezul nopții, am fermitate cina, am mâncat toată ziua. Și cu stomacul plin, am plecat la culcare. Se pare că întreaga mea zi a constat din deteriorarea iubitei lui? Orice lucruri utile nu am putut face.
Dându-și seama că în fiecare zi am rănit-te, eu sunt foarte supărat. Am analizat doar o zi, și totuși, cu fiecare zi ce trece mă fac mai rău și mai rău.
Fetelor, am decis să reducă efectele nocive ale supra-favorit la un nivel minim. Și pentru asta, am făcut o listă cu obiceiurile cu care să plece.
1. Pentru a îndoi propriile abilități. I - o persoană indecis. Înainte de a începe orice acțiune, am ezitat mult timp: ce dacă nu? Și numai atunci când unul dintre ceilalți de multe ori să spună că el era încrezător în puterea mea, încep să acționeze.
Aș dori să excludă din mintea lui fraza: „Și dintr-o dată. “. De acum încolo, nu mă tem să își asume riscuri și să ia decizii importante.
2. privi înapoi pe opiniile altora. Rațional Am înțeles că opinia publică - un lucru gol. Dar, vrând-nevrând am îngrijorat de ceea ce vor spune prietenii și cunoscuții.
Acest obicei mă ajută să scap de soțul ei. El nu se gândește la ce vor spune oamenii. Face ceea ce consideră de cuviință, și se simte în același timp minunat.
3. disprețuitoare ale corpului. Sincer, mă gândesc foarte rar despre beneficiile produselor și necesitatea de a bea apă. Condiții de viață, mănâncă sandvișuri în fața unui ecran de computer.
De acum înainte, am decis să aibă grijă de corpul tau, elimina junk food si de a exercita mai des.
4. Nu controla finanțele. Am câștiga bine pe soțul meu. Asta e doar banii pe noi nu zăbovi. În termen de o săptămână după ce a primit salariul, putem scurt o sumă decentă. Și toate din cauza costurilor, nici unul dintre noi de control.
5. Răsfățați-vă în repaus. I - un dependent de muncă. Eu pot sta pe un ceas cu alarmă în noaptea pentru a termina treaba. Câteva săptămâni am trăi într-un astfel de ritm, senzație de oboseală nici specială, dar apoi vine un punct critic, și eu sunt rupt.
Am o stare proasta, am petrecut câteva zile de dormit ca o marmota. În acele zile, am mai bine să nu ating. Din cauza o stare proasta am certat cu soțul și părinții mei. De acum încolo voi încerca să aloce rațional timpul lor pentru a găsi el nu numai să lucreze, ci, de asemenea, să se odihnească.
Ai obiceiuri care sunt dăunătoare pentru tine? Ce faci pentru a scăpa de ele?