5 actrițe coreene cele mai atractive și secretele lor de frumusete, Buna ziua! Rusia

Cultura coreeană marș triumfal în jurul lumii, câștigă tot mai mulți fani. Pentru prima dată, „val coreeană“ măturat China după eliberarea seriei în China, „Ce este dragostea“, și apoi răspândit în alte țări. Acum, actori și actrițe coreene se bucură de popularitate de invidiat și loialitatea de cluburile lor de fani ar invidia orice celebritate de la Hollywood. Un exemplu în acest sens - fenomenul stea Lee Chae Rin. care concurează cu Vladimir Putin in cursa cei mai puternici oameni din lume de către revista TIME. Lee Chae Rin este considerat unul dintre cele mai frumoase celebritati din Coreea, copiind stilul ei, păr și machiaj. HELLO.RU a ales 5 mai multe stele coreene, cunoscute nu numai de talent, dar, de asemenea, un aspect atractiv, și a învățat secretele frumuseții lor. Lista - Kim Tae Hee, Song Hye Ge, Jeon Chzhi Hen, Park Shin-Hye și Susie.

Kim este bine educat și foarte frumos. Mai mult decât atât, frumusețea este dată de natură - ea nu a făcut chirurgie plastică.

Kim mărturisește că aproape nu încearcă să-l atingă, în scopul de a menține frumusețea pielii:

Din moment ce eu sunt mereu în fața camerelor de luat vederi, pielea mea necesită o îngrijire specială. Când mă spăl fața mea, am agită apa fără a atinge pielea. Acest lucru ajută la prevenirea ridurilor. Dacă văd că apar pe înroșirea pielii, asigurați-vă că pentru a merge la un dermatolog. În cazul în care pielea este doar uscat, înainte de a merge la culcare, am pus pe ea o mulțime de cremă hidratantă sau de a folosi o masca de noapte.

5 actrițe coreene cele mai atractive și secretele lor de frumusete, Buna ziua! Rusia
Kim Tae-hee
Kim Tae-hee

Actrita Song Hye Ge (Song Hye Kyo), care este cunoscut pentru rolul său în seria „Toamna în inima mea“ - una dintre cele mai frumoase femei din Coreea. In cei 33 de ani, ea arată ca o doamnă tânără, care nu ascunde de fani entuziaști din secretele frumuseții ei. Iar secretul principal al acesteia - de îngrijire a pielii ca „populară“, și metode progresive. De exemplu, la fiecare 2 săptămâni, ea face o masca de albus de ou și miere, pentru a elimina ridurile fine si da pielii o strălucire sănătoasă. Ascundeți semne de oboseală de somn ajută cuburi de gheață obișnuite, care se freacă pielea din jurul ochilor.

Dar secretul principal al actriței crede că măștile de noapte. Aproape în fiecare noapte actrita pune pe o mască de față sau o frunză, sau un plasture cu microace umplere Librederm acid hialuronic. Potrivit Son, mijloacele de a hrani pielea si ajuta la combaterea semnelor de imbatranire. O astfel de îngrijire de noapte, de altfel, folosește cele mai multe din Asia a-fete, și mai recent, patch-uri de umplutură au devenit o adevărată „frumusete-boom“ și în România.

Song Hye Ge
Song Hye Ge

Jeon Chzhi de găină și Dzhianna Chun

Actrita Jeon Chzhi Hen (Jun Ji Hyun), cunoscut în Occident ca Dzhianna Chun (Gianna Jun), sunt extrem de populare după lansarea seriei „Omul de la steaua.“ Recenta premieră a imaginii „Murder“, cu participarea sa întărit doar succesul Chun, inclusiv, și financiare. Este considerat unul dintre cele mai bine platite actrite din Coreea: conform Ilgan Sport, într-un episod al actriței devine aproximativ 83 de mii de dolari.

Dar, în mod regulat Gianna topuri nu sunt doar financiare, dar, de asemenea, frumusete-de rating, datorită aspectului său bine. După cum a recunoscut de actrita, ea nu pune mult efort pentru a arata grozav, dar secretul principal la aspectul ei stralucitoare - optimism:

Fiecare femeie este liber să se simtă liber și de a face ceea ce aduce bucuria ei reală: pentru a merge la cumpărături, mânca ceea ce vreau să fac, să se distreze cu prietenii. Acesta este principalul meu secret al frumuseții.

Jeon Chzhi Hen
Jeon Chzhi Hen

După filmare în serialul de succes „Pinocchio“ Popularitatea Park Shin-Hye (Parcul Shin Hye) a crescut numai. De asemenea, este inclusă în clasamentul celor mai bine plătiți actrite din Coreea, iar recent a apărut în lista de „30 cele mai frumoase femei din Coreea“, întocmite de același canal de televiziune TVN. Și cu telespectatori opiniile pot fi de acord cu ușurință: Park Shin-Hye arata impresionant, mai ales având în vedere frumusețea secretă. slăbiciunea mea!

Am petrecut mult timp în sala de sport, astfel încât fața mea de tineret a pierdut obrajii rotofei. Poate de aceea am devenit destul,

- a declarat actrița într-un interviu cu SBS. Dar, în plus față de clase în sala, Park Shin-Hye și utilizează unele trucuri cosmetice. De exemplu, la fiecare ocazie, ea face un masaj facial dimineața și seara, asigurați-vă că spălări spumă de curățare.

Secretul ei Susie frumusete a spus curățare competentă. Pentru a face acest lucru se folosește un sistem de așa-numitele „424“ sau un sistem de purificare dublu. Pentru a începe cu Susie pune pe fata un ulei natural și masaj pielea în decurs de cinci minute. După care spală excesul de ulei cu spumă, cheltuind un minim de două minute. Și, în sfârșit, ultimul pas este clateste fata cu apa rece, pentru a restrânge porii. Suzy nu recomanda stergerea fata cu un prosop, consiliere și să aștepte pat fața cu mâinile, astfel încât apa absorbită.

articole similare