30 citate Vital Paulo Coelho

30 citate Vital Paulo Coelho
paulo Coelho

1. Dacă sunteți capabili de a vedea frumusetea, aceasta este doar pentru că purtați un interior frumos. Pentru lumea este ca o oglindă în care fiecare vede propria reflexie.
  2. Viața este uneori surprinzător de zgarcit - timp de zile, săptămâni, luni, ani, nu o singură persoană care primește o nouă senzație. Apoi deschide ușa - și se prăbușește întreaga avalanșă.
  3. Îngerii nostri sunt întotdeauna cu noi, și de multe ori le folosesc buzele cuiva să ne spună ceva.
  4. Totul în lume - acestea sunt diferite manifestări ale aceluiași.
  5. Se întâmplă uneori că viața aruncă în sus doi oameni - doar pentru a arăta atât cât de importante sunt unul pentru celălalt.
  6. Stai - este cel mai dificil.
  7. În mod constant simt mizerabil - un lux.
  8. Toate discuțiile în partea din spate a tot, și în ochi - ceea ce este avantajos.
  9. Dacă vă place o persoană se schimbă rapid, disperarea - chiar mai repede.
  10. Omul face totul invers. O grabă să crească, și apoi oftează copilăriei trecut. Cheltuielile de sănătate de dragul de bani și apoi cheltui banii pe ceva pentru a imbunatati sanatatea lor. Cred că despre viitor cu astfel nerăbdarea încât neglijează real, din cauza a ceea ce nu are nici prezent, nici în viitor. El trăiește ca și cum nu mor niciodată, și mor ca și cum el nu ar fi trăit.
  11. Ce sa întâmplat odată ce nu mai poate întâmpla. Dar ce sa întâmplat de două ori, și se va întâmpla cu siguranță în al treilea.
  12. În cazul în care ne așteptăm, ne aflăm mereu la timp.
  13. Când ceva ce vrei prost, întregul univers va ajuta la a face dorinta sa devina realitate.
  14. Niciodată nu poți renunța vis! Visele hrănesc sufletul nostru, la fel ca hrană hrănește corpul. Nu contează cât de multe ori în viață, am fie a trebuit să treacă prin accident și a vedea cum rupt așteptările noastre, tot trebuie să păstreze visezi.
  15. Uneori trebuie să mergi în jurul lumii să înțeleagă că comoara îngropată în propria casă.
  16. Sunt oameni care au fost născuți să meargă singur prin viață, nu este rău și nu bine, asta-i viața.
  17. Uneori trebuie să fugi, pentru a vedea cine va rula după tine. Uneori trebuie să vorbești mai încet, pentru a vedea cine ascultă cu adevărat pentru tine. Uneori, trebuie să faci un pas înapoi pentru a vedea cine este încă de partea ta. Uneori trebuie să ia deciziile greșite, pentru a vedea cine a fost cu tine când totul se prăbușește.
  18. Toată lumea se termină întotdeauna bine. Dacă totul sa terminat prost, așa că nu e sfârșitul.
  19. Oamenii vor să schimbe totul în același timp, doresc totul a ramas la fel.
  20. Uneori trebuie să moară pentru a începe să trăiască.
  21. Dacă omul tău - este a ta, și dacă se trage în altă parte, atunci nimic nu se va ține, și nu merită nici un nervi, nici o atenție.
  22. Dispari - acest lucru este cel mai bun mod de a găsi ceva interesant.
  23. Cele mai importante cuvinte din viața sa rostim tăcere.
  24. Ceea ce căutați, de asemenea, este în căutarea pentru tine.
  25. Dacă am de gând să fac exact acele lucruri, care sunt în așteptare pentru mine oameni, eu le obține în sclavie.
  26. De îndată ce am găsit toate răspunsurile la toate întrebările schimbat.
  27. Cea mai întunecată oră - înainte de ivirea zorilor.
  28. spune întotdeauna ceea ce simți și de a face ceea ce crezi! Tăcerea rupe soarta.
  29. Viața este întotdeauna de așteptare pentru momentul potrivit pentru a acționa.
  30. Ajungând la sfârșitul anului, oamenii râd de temerile ei muchivshimi la început.

recomandat

articole similare