- Dacă sunteți capabili de a vedea frumusetea, aceasta este doar pentru că purtați un interior frumos. Pentru lumea este ca o oglindă în care fiecare vede propria reflexie.
- Viața este uneori surprinzător de zgarcit - timp de zile, săptămâni, luni, ani, nu o singură persoană care primește o nouă senzație. Apoi deschide ușa - și se prăbușește întreaga avalanșă.
- Îngerii nostri sunt întotdeauna cu noi, și de multe ori le folosesc buzele cuiva să ne spună ceva.
- Totul în lume - acestea sunt diferite manifestări ale aceluiași.
- Se întâmplă uneori că viața aruncă în sus doi oameni - doar pentru a arăta atât cât de importante sunt unul pentru celălalt.
- Stai - este cel mai dificil.
- În mod constant simt mizerabil - un lux.
- Toate discuțiile în partea din spate a tot, și în ochi - ceea ce este avantajos.
- Dacă vă place o persoană se schimbă rapid, disperarea - chiar mai repede.
- Omul face totul invers. O grabă să crească, și apoi oftează copilăriei trecut. Cheltuielile de sănătate de dragul de bani și apoi cheltui banii pe ceva pentru a imbunatati sanatatea lor. Cred că despre viitor cu astfel nerăbdarea încât neglijează real, din cauza a ceea ce nu are nici prezent, nici în viitor. El trăiește ca și cum nu mor niciodată, și mor ca și cum el nu ar fi trăit.
- Ce sa întâmplat odată ce nu mai poate întâmpla. Dar ce sa întâmplat de două ori, și se va întâmpla cu siguranță în al treilea.
- În cazul în care ne așteptăm, ne aflăm mereu la timp.
- Când ceva ce vrei prost, întregul univers va ajuta la a face dorinta sa devina realitate.
- Niciodată nu poți renunța vis! Visele hrănesc sufletul nostru, la fel ca hrană hrănește corpul. Nu contează cât de multe ori în viață, am fie a trebuit să treacă prin accident și a vedea cum rupt așteptările noastre, tot trebuie să păstreze visezi.
- Uneori trebuie să mergi în jurul lumii să înțeleagă că comoara îngropată în propria casă.
- Sunt oameni care au fost născuți să meargă singur prin viață, nu este rău și nu bine, asta-i viața.
- Uneori trebuie să fugi, pentru a vedea cine va rula după tine. Uneori trebuie să vorbești mai încet, pentru a vedea cine ascultă cu adevărat pentru tine. Uneori, trebuie să faci un pas înapoi pentru a vedea cine este încă de partea ta. Uneori trebuie să ia deciziile greșite, pentru a vedea cine a fost cu tine când totul se prăbușește.
- Toată lumea se termină întotdeauna bine. Dacă totul sa terminat prost, așa că nu e sfârșitul.
- Oamenii vor să schimbe totul în același timp, doresc totul a ramas la fel.
- Uneori trebuie să moară pentru a începe să trăiască.
- Dacă omul tău - este a ta, și dacă se trage în altă parte, atunci nimic nu se va ține, și nu merită nici un nervi, nici o atenție.
- Dispari - acest lucru este cel mai bun mod de a găsi ceva interesant.
- Cele mai importante cuvinte din viața sa rostim tăcere.
- Ceea ce căutați, de asemenea, este în căutarea pentru tine.
- Dacă am de gând să fac exact acele lucruri, care sunt în așteptare pentru mine oameni, eu le obține în sclavie.
- De îndată ce am găsit toate răspunsurile la toate întrebările schimbat.
- Cea mai întunecată oră - înainte de ivirea zorilor.
- spune întotdeauna ceea ce simți și de a face ceea ce crezi! Tăcerea rupe soarta.
- Viața este întotdeauna de așteptare pentru momentul potrivit pentru a acționa.
- Ajungând la sfârșitul anului, oamenii râd de temerile ei muchivshimi la început.