Și de ce să ștergeți? Pe de o parte, este bine - știu întotdeauna când a fost făcută fotografia. Mai bine încă, dacă aveți un copil mic și a pus jos nu numai datele de imagine, și vârsta copilului. Se răcește?
Nu este necesar să se lipească file suplimentare în albumul foto. Nu aveți nevoie să semneze partea din spate a fotografiilor. Totul este minunat la prima vedere.
Dar o astfel de dată prostanovki funcție nu este întotdeauna necesară. Foarte adesea această dată se strică frumoasă imagine. Se pare un fel de filigran digital. Vezi tu?
De ce se întâmplă acest lucru? Din cauza uitarea omului simplu. Nu m-am oprit data prostanovki funcția camera și totul pe ea. Am uitat.
Ei bine, în cazul în care imaginea a fost luată, iar timpul nu va fi niciodată repetat. Și această dată urât și un spin în ochi. Cum se poate șterge?
În prezent, asta e tot. Ne vedem pe blog.
Cu stimă, Anton Lapshin.
Vă rugăm să evaluați acest articol făcând clic pe stele de mai jos:
Astfel mi-ai motiva pentru a crea noi lecții și să sprijine proiectul meu să fie dezvoltate în continuare. Vă mulțumesc foarte mult!
De asemenea, recomandăm să citiți următoarele informații, aceasta ar putea să vă intereseze.
Acesta va fi, de asemenea, interesant pentru tine:
- Cum să adăugați o fotografie la Instagram de pe computer
- lot de prelucrare de imagini în GIMP
- Cum pentru a mări imaginea fără pierderi de calitate