3 ani căsătorit - a ajuns la concluzia că mariajul - rahat și o viață mai bună

Lychee, vă place, cred.
Am scris că idealul nu este, în sensul că acesta este cel mai ideal. Este doar o foarte mult ca Maine. Se pare, deloc.

Și nu e asta. cum ar fi sau nu. Acest caz este în noi. Am aici este dorința de a trăi singur. Eu vin și fac ce vreau în felul în care vreau. deși eu sunt aici, acum, m-am gândit. Și cine să-mi nu face. se pare că sunt prea obraznic))))))))))

îmi pare rău. Se poate tsgerez an, dar regret. De asemenea, am întotdeauna mâncărime de a face, se pare că numai de la sine vozvraschayus. Cu primul ei soț divorțat, a doua a găsi, cum ar fi omul meu. Un chuvstvuyu- cum ar fi pătrunjelul. Soțul ei poate să scape, dar în sine nu poate scăpa. Blamarea căsătorie și soțul ei în propria lor stupoare - prost. Nu este o Babe.

De ce pleacă, divorțul? Puteți doar să trăiască separat și pentru a îndeplini. La fel ca și că ruina o căsătorie din cauza unui capriciu - deloc inteligent.

Hay a scris în mod corespunzător - poate fi ideal, dar pur si simplu nu omul tău.

Am fost căsătorit de 8 luni, de asemenea, un soț bun, dar obosit. Nu împărtășesc opiniile mele, pentru că a trebuit să reducă de formare în Europa, dorește copii și nu sunt. Simt că încă mai trebuie să crească, iar el a avut-mă oprească. Dar când soțul ei nu era prea îngrijorat, mi-era teamă că nu se căsătorească. Cel mai rau este atunci când nimeni cu care să împartă bucuria lui, dobeshsya nimic, și omul care ar fi bucuros să nu aproape de tine. Prietena, prietenii, mai devreme sau mai târziu, de asemenea, începe o familie și nu vor fi de până la tine. 29. Vreau copii, dar mai târziu, este necesar, după cineva lase lucrurile lor)))) Cred că este încearcă să se realizeze și soțul ei nu a pierdut este necesar să se refractă și. E tare.

Toți oamenii sunt diferiți. cineva unul bun.
Sunt singur, și fără copii. chiar nu m-am simțit rău și nu rău, poate, totuși - dar puțin probabil.
A fost inconfortabil cu cineva. chiar si cu cineva. și corect, că eul nu este rupt, doar pentru a strica viața unui om bun. vieți și să strice unele astfel încât reciproc. Vor toți. și așa este imposibil.
oamenii trăiesc mai mult de o viață. și multe vieți. uneori, unele el are nevoie de o pauză de la viața de familie, de copii. nimic în acest teribil acolo. groaznic de a trăi nu ca te trage și alții spun.

Numele meu este același scrie xotela, sunteți înaintea mea. De asemenea, cred că, în executarea acestor otnosheniyax nici o dragoste. Și toate aceste „perfecte“ și așa mai departe, doar un tribut adus societății. Aceste exemplare sunt apreciate ca atare și este păcat să-și piardă. Și lyubovnyx otnosheniyax merită ceva Subiectivă. O loveless slabă.
Ei bine, atunci, oamenii sunt atât de diferite. Unii trăiesc într-adevăr singur o viață mai completă.

Printre colegii mei sunt acum crescuți un braț (și eu sunt 24), căsătorită cu 20-22 de mare dragoste, cineva întâlnit o lungă perioadă de timp înainte de căsătorie, unele șase luni, care au trăit în GB, cineva a trăit.

Toți cei care scrie cu reproșul că nu există nici iubire, nici iubire, regret prostie, nu cred că despre faptul că dragostea - un magnet care conecteaza oamenii pentru a continua cursa. Natura este atât de inventat, nimic divin și supranatural. Cine nu vrea un magnet pentru natura nu este destinat să lase în spatele copiilor, asta e tot, nu te forta.

În general, el a început să plângă și mi-am rupt în jos. Eu stau. Poate că el a căzut în dragoste cu modelul și el va cu picioare cădea în jos. Sau poate că vrea copiii câțiva ani, și sunt convins childfree. Nu pot să văd, atunci când un om rage.

Ediție de rețea «WOMAN.RU (Zhenschina.RU)“

Informații pentru agențiile guvernamentale (inclusiv, pentru Roskomnadzor) Contact: [email protected]

articole similare