În domeniul PPC este aproape la fel ca în 4ke. Razdatka înhămat să-l la ieșire. Din moment ce aceasta nu este o problemă.
Fără tăiere podea razdatka cred că nu se potrivesc, toate la fel este mult mai mare decât tunelul pe clasici.
Suspensia fata va avea nevoie pentru a pune pe prea Niva. Clasică strâns sub capota, dar cred că rezolvat. Ei bine, atârnă pandantiv clar decât papirus de noroi clasice și pe grinda, din nou, prin Niva.
În general, toate acestea sunt rezolvate relativ simplu, în mod repetat, sa întâlnit cu descrierea clasică a unităților de Niva. Singura întrebare înțelepciunea - dacă ferma va lutshe decât 2131.
tunel prea jenat. Toate suspensie și șasiu a fost planificat din câmpurile. Mașina este de lucru, deci este posibil și dorința de a poizvraschayatsya.
Bună ziua tuturor. Luminează întrebări pereche urca Are 4ku caseta / razdatka din domeniile?
Scopul - 2104 4x4)
nu este ușor de a lua un complot 4x4?
același vagon
Și ce este acolo de consumabile „lor“? Potrivit aproape toate 9ki corpului, etc., din diverse Niv.
Cram toate câmpurile din PP - aceasta este mijlocul că multe dintre piesele sunt fabricate acolo pe genunchi. Fără îndoială - funcționare. Dar înlocuirea dacă ceva în cazul în care pentru a găsi?
Asta este genunchi? Motor, cutie de viteze, razdatka, arbori cardanice, cutii de viteze, unitate, suspensie, butuci, frâne - totul de la Neve. perna de dormit felul? Deci, încercați doar pentru a schimba guma separat, acestea pot. Aproape că sunt atât de exclusive.
P.S.
Și despre inutil, am scris doar ca Tarazan se potrivesc doar la pontovatsya. Functional, este mai rău decât aceeași Shnivy.
Online 1 ani
Locație: Regiunea Moscova
Bună ziua tuturor. Luminează întrebări pereche urca Are 4ku caseta / razdatka din domeniile?
Scopul - 2104 4x4)
În cazul în care mâinile brațele urcare. Dar, vă rugăm să răspundeți:
1 - Sunteți de planificare pentru a construi în mod serios, sau cam asa ceva, pentru a discuta pe forum si pe acesta pentru a termina treaba?
2 - Dacă te-ai gandit serios de tinkering, ce scop aveți de gând Stora acest designer?
Faptul că am fost acum 6 ani au trecut această școală, în mod repetat, rafinat trăsura, el a experimentat 3 tipuri de suspendare și 3 motoare, începând cu suspendarea câmpurilor și pe toate roțile ode de acționare și care se termină podurile militare (acum), din moment ce motorul nativ și se termină 16V priorovskim, deoarece Nivskaya razdatki și se termină razdatkoy de la Suzuki Samurai. În acest caz, o mulțime de capcane, pe care am fugit o dată ca să a fost un pionier de acest gen, nu a existat nici unul care fie promptă, deoarece nici unul dintre prietenii mei nu-i place.
De aceea, dat accidental pe acest subiect, nu am putut trece, adică să mă pot spune totul despre acest subiect, astfel încât să nu calci pe aceeași greblă și a mers în jurul valorii de acele capcane în care mă izbeau, și, în consecință, nu rescrierea de 3 ori și să vină imediat la o variantă finală.
Auto: 2113. 1.8 16V. I 7.2
Faptul că am fost acum 6 ani au trecut această școală, în mod repetat, rafinat trăsura, el a experimentat 3 tipuri de suspendare și 3 motoare, începând cu suspendarea câmpurilor și pe toate roțile ode de acționare și care se termină podurile militare (acum), din moment ce motorul nativ și se termină 16V priorovskim, deoarece Nivskaya razdatki și se termină razdatkoy de la Suzuki Samurai. În acest caz, o mulțime de capcane, pe care am fugit o dată ca să a fost un pionier de acest gen, nu a existat nici unul care fie promptă, deoarece nici unul dintre prietenii mei nu-i place.
De aceea, dat accidental pe acest subiect, nu am putut trece, adică să mă pot spune totul despre acest subiect, astfel încât să nu calci pe aceeași greblă și a mers în jurul valorii de acele capcane în care mă izbeau, și, în consecință, nu rescrierea de 3 ori și să vină imediat la o variantă finală.
Foto distribuie. esti acolo cu 04 muddied
Foto distribuie. esti acolo cu 04 muddied
Adăugat după 2 minute 5 secunde: