În fiecare zi, folosesc aproximativ un set de produse cosmetice decorative:
În funcție de starea de spirit și cu ocazia variază resursele tonale. rimel. nuanțe de umbre, fard de obraz, ruj.
Dar există trei animale de companie, înlocuiți că nimeni pentru mine să nu fie în măsură să. Această pudră, ruj, luciu si sampon uscat, ele sunt folosite în acest post.
Baza sub machiaj și umbre. și de stabilire pulverizare eu nu folosesc. Am, de asemenea, un set minim de perii.
În această zi, am testat ultimele mele de achiziție - umbre crema de la MAC în umbra Croitorie Gray. care, în plus față de vârstă, de dragul experimentului a decis, de asemenea, pentru a pune pe sprancene.
Să vedem ce a venit din ea ...
Deci fata goale
ochi negri, vasele de sânge din nas, aripi, ten neomogen
Am început magie de conversie:
1. nanoshu bb crema de umbra Erborian și burete de frumusețe Blender
2.Vysvetlyayu spațiu necesar corectorul-haylayteromGuerlain
3.Fiksiruyu machiaj pulbere în vrac de la La Prairie (produs preferat №1)
Pulbere face rezistente la machiaj, nu apare strălucire gras în timpul zilei și transformă fața, dând efectul de moliciune, „defocalizare“.
Pentru aplicarea unui praf folosind perie lung de la MAC. dar are toate chel și, în general, nu mi-a plăcut de la început (când spălare a mers imediat si abundent purtatori pensula), și Zoeva perie (care l-am găsit pe Kosmetiste) este încă pe drum din Germania.
sprâncene 4.Podcherkivayu. În acest caz, este rezistent la crema de ochi umbra MAC Croitor Gray.
Deci, data viitoare voi folosi un set familiar de spranceana de Guerlain
5. Negru creion Dior zona pata mezhresnichnuyu a pleoapelor superioare și inferioare
Pe de jos creionul pleoapei ușor umbrită cu un tampon de bumbac.
6.Nanoshu același deget teniMAS Tailor Gray și ușor umbra perie de umbre mozaic Urban Decay
7.Pod sprâncene la colțul interior al ochiului și în mijlocul secolului mobil nanoshu perla tentă Strălucire Nud superioară palete de umbre Bobbi Brown
8.Risuyu săgeată Lancôme creion de ochi
Cu un mod subtil este un mai sofisticat, dar nu există nici un accent pe ochi.
9. nanoshu fard de obraz Guerlain
Am praf de pe partea de sus și un pic, asa ca uite mai mult fard de obraz umbra și să rămână mai mult timp.
gene 10.Krashu. în acest caz - acest rimel Bobbi Brown. este aproape nou, așa că se aplică este prea generos
11.Na obraji și nas vârful Marcatorul nanoshu de elegant mozaic
Nanoshu aceeași perie MAC ca pudra
12. ochi-prinderea buze.
Hairstyle raid a fost efectuat deja.
Șampon uscat (Batiste volum XXL - produs preferat №3), pieptene, ac de păr. Totul!
De asemenea, în cazul în care există un sfat bun, acesta va fi, de asemenea, interesant de citit si de a invata ceva nou.
Am început să picteze la vârsta de 12 ani, și în fiecare zi am auzit nimic, mă, încerc și perfecțiune.
Să o facem împreună
Amintiți-vă, „O femeie care nu utilizează machiaj, o părere prea înaltă de sine“ (G.Shanel)
Răsfățați-vă și cred în vise!
Dvs., doch_montesumy
Interesant post din comunitate
5030 vrăjitoare cu ochii verzi îl va conduce nebun, sau make-up cu umbre roșii