Se pare ca resturile de o perie de praf de pe față și pe saukele pune ușor. Este o diademă sacru kazah mireasa. Acum saukele mai brodeze aceste monede de aur și argint, pietre prețioase și perle naturale pentru a sublinia statutul înalt al familiei și puterea tatălui miresei. Dar mamele moderne încă nu uitați să facă saukele pentru fiicele cât mai mare posibil, decora partea de sus a pene multicolore, și marginea cu blana naturala.
Fiecare detaliu al rochiei de mireasa a avut valoarea sa. Ornamente, brodate cu fir de aur, a vorbit despre originile nobile ale fetei si istoria de acest gen.
mirese moderne aleg adesea o versiune stilizată a rochiei naționale kazahe pentru nunta. Acest lucru incredibil de bogat și de divertisment rochie de fată purtat de obicei pe Kiz-VSAT, care este, adio miresei. fetele kazah sunt foarte norocos, ei au opțiunea de două ori pentru a vizita mireasa si a pus pe două rochii diferite (pe fire și pe nunta miresei).
Nu am putut ajuta, dar împărtășesc cu voi frumusetea. Kazahii au un farmec aparte. Oh, aceste pomeți înalți și ochii mongole! Mulți bărbați europeni au adus în minte. Știu din propria mea experiență, pentru că 3-5 ceremonii ale anului am cheltui pentru luna de miere internaționale.
În acest articol veți găsi 17 imagini ale mirese naționale reale kazah din toată țara prin prisma fotografilor locali. Toate rochii de mireasa si superba! Și pe una din fotografiile de la sfârșitul nu numai mireasa într-o rochie tradițională, dar prietenii ei!