13 Dezavantaje iPad - eva proiect autorului

prieteni Hi! Textul de astăzi poate conține unele mai multe erori decât de obicei, așa cum am tip de pe tastatură complet la modă iPad.
Atunci când Internetul a apărut primul articol de admirație, desigur, am fost foarte intrigat. În primul rând, pentru o lungă perioadă de timp, cu interes istoria Apple, care a avut suișuri și coborâșuri sale, pe de o parte agitare performanță și design-ul produselor lor, pe de altă parte - angering trece pasiune cadru rezonabil colecteze bani de la utilizatori pentru tot, chiar și în detrimentul lor avantaje. În al doilea rând, ca orice Schnick interesant pentru mine totul despre tehnologia IT modernă și un nou gadget nu a putut trece.

După ce a analizat cu atenție specificațiile iPad și care deține de câteva ori în mâinile lui, am ajuns repede la concluzia că, în ciuda produsului luminos și strălucitor tehnologie are o serie de deficiențe care fac dificil să-l folosească ca un „gadget favorit“. După cântărire toate „pro“ și „contra“, precum și căutarea în portofel, am decis să aștepte încă un an. Până atunci, până când nu există alternative demne de iPad, de la liderul de care a luat tot ce va fi în măsură să ia, dar fără dezavantajele sale, care va fi discutat în articol de Dana.

Deci, cumpara iPad, nu am fost de planificare, dar viața a decis altfel, împotriva voinței mele, și din fericire fără a deteriora pungă de familie am câștigat versiunea 32GGbaytnoy. Este posibil acum să se simtă dispozitivul nu este de la un punct teoretic și practic.
Imediat, observ că deficiențele sunt relevante doar pentru mine enumerate mai jos sunt posibile pentru tine, ei nu vor fi atât de critică, să decidă pentru tine. Și, desigur, această listă nu neagă numeroasele avantaje ale dispozitivului, dar după cum știm, chiar și în soare, există pete.

Ei bine, să începem să rezuma primele rezultate după două săptămâni de testare:
1. Greutatea gadget este „doar“ 700 de grame - de fapt, acest lucru nu este suficient, așa cum ar putea părea la prima vedere. După câteva minute de lucru cu dispozitivul pe care îl va da seama că, pentru a menține greutatea pe de o parte, nu foarte confortabil. Având o experiență de 3 ani de lucru cu un laptop cu drepturi depline Asus cu o greutate de 1 kg, mă aștept, desigur, mai ușor de „sentiment.“ Din păcate, cu înlocuirea laptop pe iPad, portofoliul de servicii nu este deosebit mai ușor decât oțelul.

notebook-uri mari și mici iPad

2. Dispozitiv de vehicul care nu este mic. Singurul său, plus - pe marele ecran este confortabil de tip utilizând tastatura virtuală. Pentru orice alte scopuri, inclusiv pentru munca de birou, cum ar diagonala prea mult. La citirea de iPad, am observat că nu da drumul să vă uitați sub mijlocul ecranului, apoi restul ecranului plătit și purtat cu un motiv bun. iPad ocupă aproape la fel de mult spațiu ca un laptop sau în buzunar sau sânul tău împinge nu va funcționa.

4. Acum, du-te la principalele neajunsuri. Dacă sunt utilizate pentru a conecta dispozitivul la computer și arunca la el sau cu fișierele sale, uita despre asta. Pe iPad nu se poate arunca doar fișierul ca o unitate flash USB, toate comunicațiile sunt efectuate prin propriul său iTunes. Nu se face doar așa, Apple încearcă să controleze tot conținutul pe care doriți să îl utilizați și în cazul în care conținutul acestui poate lua bani - cred că, Apple va încerca să-l facă. Unele programe terțe să încerce, deși într-un fel pentru a facilita viața utilizatorilor săi, emularea FTP sau server HTTP. Aceasta ajută un pic dacă sunteți sigur, „utilizator avansat“ al calculatorului.

5. Continuarea strategiei de bani clienților săi trăgând a rezultat într-un mod original de a stoca fișiere pe iPad. Pentru a face mai ușor de înțeles, voi da un exemplu: am aflat că avem pe computer există un folder „My Documents“, în care sunt stocate toate documentele. Puteți deschide programul „implicit“ document, sau alege un alt compatibil. IPad totul este organizat, ca celebrul kvnshik, „nici un fel.“ Descărcarea documentului prin intermediul iTunes pe care tocmai l atașați la un program specific, cu nici un alt program pentru al deschide, nu va fi capabil! Dacă doriți același fișier deschis în două programe diferite, vă rugăm să descărcați-l de două ori! Și, desigur, edita același fișier în două programe diferite, nu este posibilă.

Și destul de un fleac - imagini pe iPad nu poate fi mutat între albume. Pentru a rezolva aceste probleme este posibil, dar pentru acest lucru, trebuie ca întotdeauna să cumpere software-ul terț.

7. Continuarea fototemy - a declarat online, care iPad este ușor de a conecta camera și sifonul fotografii. Din păcate, transferați fotografii nu primești fără a cumpăra adaptor special de brand. Deci, atunci când călătoresc pentru a utiliza iPad ca un depozit de imagini nu va fi ușor.

10. Ecran Brilliant reflectă toate sursele de lumină, astfel încât să lucreze cu el în soare strălucitor nu este întotdeauna confortabil.

Ecranul iPad este foarte mult efectul de orbire

Politica 11. Apple pe extricating bani din portofelele clienților cu siguranță, nu-i lasa sa instaleze slot pentru un card de memorie, astfel încât să nu lăsați pe Dumnezeu să nu asculte, să vizioneze și să instalați nimic, care a trecut prin iTunes si Apple, respectiv. Așa că o dată pentru totdeauna limitată de cantitatea de memorie pe care producătorul a crezut posibilă instalarea dispozitivului.

14. Multi-tasking. Nu adăugați la lista noastră de deficiențe curente, Apple a lansat o nouă versiune a sistemului de operare și acum suport multitasking a apărut la iPad. Cu toate acestea, acest lucru nu poate să nu observe problema, deoarece Partea leului de utilizatori nu vor fi în măsură să te reînnoiască, și iPad-uri, sunt acum în vânzare, în continuare vin cu sistemul de operare vechi. Ce este multi-tasking, și ceea ce este pentru? La un moment dat, amintiți-vă, a fost o anecdotă: fiul Potrivit tatălui său și cere programator - Tata și arată-mi ce este multitasking? Acum fiul, format dischetă termina și spectacol.

Newton - mere primul portabil

de intrare, ecran tactil cu scriere de mână - produsul este cu mult înaintea timpului său, dar, din păcate, Apple a oprit producția. iPhone și iPad permis să valorificați un nivel cu totul nou.

P.S. Repet pentru fani - nu sunt discutate virtuțile iPad, care sunt multe și voi scrie separat (sm.Planshetny iPad - 12 beneficii), aici sunt dezavantajele care sunt esențiale pentru mine. O parte din problemă poate fi rezolvată prin utilizarea de software suplimentar, dar nivelul de utilizator ar trebui să fie peste medie.

Poate că cererea mea ar fi mai puțin dacă am avea acces la internet mobil la un preț rezonabil, dar internetul încă lent și costisitoare.

Îți place? Proiectul de sprijin, partajați legătura cu prietenii pe rețelele sociale:

Are Serghei alcool pe dăunătoare sau: Cum m-am oprit de băut. „Un pic de alcool (1-3 pahare) seara, după o muncă fizică grea ajută să se trezească în stare proaspătă și odihnit. Se pare că contează aici, într-o ... „24 august, 00:48

dacă alcool sau: Cum m-am oprit de băut Murat Astana pe Nociv. „Și există o rețetă cu vodca piper. Când mă gândesc piti la o dată))) „23 august 22:24

dacă alcool sau: Cum m-am oprit de băut Murat Astana pe Nociv. „Și ce beau? Alcoolul gust neplăcut, atunci când nu se poate obține în spatele volanului, nu poate merge la ... „23 august 22:21

articole similare