13 Citatele muzicieni tatuate

„Tatuaje - o crestătură. Eu conduc într-o, în epiderma lucru pentru mine este foarte important, cele care nu ar trebui să fie uitate. "

Lars Frederiksen - chitarist, vocalist «Rancid»

„Tatuajele au devenit atât de popular încât oamenii nu plătesc nici o atenție pentru a le. Vezi acești tineri cu gâturile înfundate și doar cred că, „Wow, cât de departe a dispărut!“ Nu am nimic împotrivă. Îmi amintesc doar un moment în care a trebuit să lupte din cauza faptului că ai un tatuaj. "

Travis Barker - bateristul «Blink 182», «Transplanturile»

„M-am săturat de întrebare:“ Care a fost primul tău tatuaj „?. Primul tatuaj a dispărut după accident și grefa de piele. Dar am oa doua șansă de a înscrie picioarele lor - un mod bun dintr-o situație proastă ".

Ville Valo - cântăreț, compozitor «EL»

„Tatuajele mele - confirmarea puterii mele :. Ei - fetele pe care le schimba, ceea ce face tot mai multe modele noi“

Vakhtang Kikabidze - cântăreț, actor, scenarist, regizor de film

Dmitry Spirin - cântăreț „Gândaci“

„Eu nu fac parte din tatuaje, cum să desene, a căror aplicare are o semnificație sacră pentru persoana. Prin urmare, nu am făcut imaginile în unele sensuri și podsmyslami al doilea și al treilea, secret și ceva ascuns. Pentru mine, un tatuaj este ceva care este tras, ceea ce este imaginea. "

Oliver Sykes - cantaretul «Adu-mi Horizon»

„Mama mea a fost plâns. Ea a strigat din momentul când am luat primele două tatuaje pe brațul lui. Ea le-a văzut și a spus că, dacă am face o mai mult, deși, ar mă conduce acasă. Dar am continuat să le facă, a marcat brațele și piept, și încă mai am pe nimeni alungat din casă. "

„Îmi place tatuaje, acesta este un lucru foarte cool, dar numai în cazul în care sunt ambalate în corpul tău nu este doar. Îmi place aceste imagini, prin ele, îmi exprim sentimentele mele. Nu văd un tatuaj ca un fel sau ceva extrem, mai probabil - „decor pe corp“ este un Ar trebui să se simtă confortabil, umplut corpul său pe un anumit tatuaj. "

Chester Bennington - vocalistul «Linkin Park», «Dead Sunrise», «Stone Temple Pilots»

„Tatăl meu a fost un polițist. El a asociat tatuaje cu criminali, banditi si rahat. Și el nu a vrut ca fiul său sa uitat bine. Dar eu sunt de la un timp diferit, iar pentru mine e diferit. Tatuaje - este libertatea de opiniile altora este un mod de a se exprima ".

Tiamat - rap / hip-hop / R'n'B-artist, compozitor, producator muzical

„Sunt convins că tatuajele au existat printre antici ca o modalitate de a proteja împotriva forțelor supranaturale care resping fără echivoc ochiul rău și toată energia rele și să-mi servesc ca un scut ca o oglindă -.!! Mă simt bine și știu“

Natalia Gordienko - cântăreț și dansator profesionist din Moldova

„Modul în care o barcă cu pânze în marea furtunoasă deschisă, însoțită de o multitudine de pericole și dificultăți. Întreaga mea viață este un test, doar pentru a le depăși, pot obține un cer senin deasupra capului "

„Ei bine, în esență, este doar să trăiască în inima este iubi mereu, iar steaua mea arde“

„Tatuajele nu poate avea prea multe.“

interesant: