13 ani băiat în vârstă de așteptare pentru o condamnare pe viață în închisoare, Christian Fernandez, Christian Fernandez

Bietul băiat. Acestea sunt proști dau naștere și încă nu în căutarea pentru copil. Atât de mult a trebuit să se supună. Dar cred că este vinovat de tot ce a făcut și că a primit o viață la această vârstă, care ar fi atunci când a crescut. Acest lucru se poate gândi doar cu groază.

practic acest tip nu este vinovat. El a trăit și este înconjurat de la naștere. De aceea, eu cred că este tot același băiat sărac. Dar faptul că acum el este în închisoare și pozhizneno cu asta sunt de acord. Dar mumia pe scaunul electric. În vina ei băiatul a murit de 4 ani, în vinovăția ei a crescut acest monstru moral. Se pare că mama mea este acum 25, după 30 de ani va fi de numai 55 de ani. Acesta va fi eliberat din pârnaie și se pot bucura de încă o viață lungă, iar băiatul acolo să putrezească de la copilărie la ultima sa zi.

MDA, e antrenamentul! Mamele ar trebui să fie pe scaunul electric!

Am fost îngrozit la aceeași familie, dar, desigur, în comparație cu acest-flori. dar am fost bătut în oameni normali.

în cazul în care acesta face parte.

Mama nu va fi dor

Se pare ca numele copilului în limba de fericire?

Împărtășiți-vă cunoștințele despre alergii si cu alte mame

Ce să faci când părinții vorbesc limbi diferite?

13 ani băiat în vârstă de așteptare pentru o condamnare pe viață în închisoare, Christian Fernandez, Christian Fernandez

Meu „Serviciul“ pentru imunitate

Punerea unui copil în școală: ghid pas cu pas

Cele mai periculoase alergeni alimentari

Set deschis pentru scutece de testare

Legate de posturi pe acest subiect, „băiat în vârstă de 13 ani de așteptare pentru o condamnare pe viață în închisoare.“

• 13 ani băiat în vârstă de așteptare pentru o condamnare pe viață în închisoare, Christian Fernandez, Christian Fernandez

13 ani băiat în vârstă de așteptare pentru o condamnare pe viață în tyurmu.VPEChATLITELNYE_MIMO

• 13 ani băiat în vârstă de așteptare pentru o condamnare pe viață în închisoare, Christian Fernandez, Christian Fernandez

Locuitorii din Moscova numit copiii în onoarea „Game of Thrones“ de caractere

Singer Julia Savicheva a devenit mama pentru prima dată

Tuse, secreții nazale abundente și alte probleme: Eu sun doctorul acasă?