Deja post acest text, dar, de asemenea, doresc să)
1000 de cazuri, dar în loc să te țin în brațe.
Tu dormi atât de rar încât fiecare minut de somn de uitare ca o vacanță pentru mine. La urma urmei, în acest timp pot face o mie de cazuri! Dar totul se schimbă atunci când te duci să dormi liniștit în brațele mele.
Mă duc să spele vasele, restul, după masa de prânz. Mai multe plăci, un borcan din broccoli, cu o jumătate de pahar plin de cafea, ai uitat soțul grăbindu-se să lucreze astăzi.
În schimb, eu te tin in brate.
Îmi amintesc că uscat pe balconul de scutece și cursoare dumneavoastră că astăzi am spălat în dimineața. Ei trebuie să meargă și de a trage, sau uscat în această căldură. Scoateți și pus în piept. Sorteze lucrurile cu o plimbare, arunca de rufe.
Deci, cald, care în urmă cu două ore, am fost dorit insuportabil să fac un duș. Se clătește cu sudoare și praf stradă, reîmprospătare și schimba hainele.
Pe podea, jucării împrăștiate într-o vaza - flori uscate pe podea - o băltoacă. Dacă îmi petrec o mână pe pervazul ferestrei, atunci mi se pare că este praf. Vara, ferestrele sunt deschise, iar acum ea este un oaspete frecvent. Trebuie să te ridici și să înceapă curățarea de zi cu zi.
Cat meowing, zgârierea în toaletă, și apoi vine să freca pe picioare. Avea nevoie să se spele tava, se toarnă apă curată și se toarnă alimentare proaspătă. Este nevoie, de asemenea, o atenție și grijă.
Stomacul foame dă din aripi de fluture ... Cafea beat la 7am, au lăsat mult timp corpul meu. Ai nevoie pentru a ieși din frigider și reîncălzi-l pui. Puteți tăia chiar pâine, brânză și castraveți, pentru a face sandwich-uri. Și asigurați-vă că pentru a se toarnă într-un pahar de limonadă de casă rece.
Știu că am nevoie să te ridici și să te ducă la culcare. Nu va fi un confortabil și bine, puteți trage picioare, mâner întindere. Pentru a face acest lucru, cum te iubesc de obicei!
Ești atât de cald. Somn, agățându-mi obrazul grăsuț. Buzele lactate dulci sunt închise, dar salivarea găsit încă drumul lor spre umărul meu. Stau liniștit, mă tem că mi-o singură mișcare ciudat te trezește, ia departe de țara de vise frumoase.
Nu-mi pasă ce planul meu de azi. Stau în această cameră, topirea de la căldură și păstrați-vă în brațele mele. I - mama ta! Am auzit bătăile inimii? Este lângă tine. Astăzi. Mâine. Întotdeauna. 💜
Se pare ca numele copilului în limba de fericire?
Împărtășiți-vă cunoștințele despre alergii si cu alte mame
Ce să faci când părinții vorbesc limbi diferite?
Meu „Serviciul“ pentru imunitate
Punerea unui copil în școală: ghid pas cu pas
Cele mai periculoase alergeni alimentari
Set deschis pentru scutece de testare
postări pe tema înrudite „1000 de cazuri, dar în schimb te-am luat pe rukah💞“
1000 de cazuri, dar în loc să-i te-am ține pe RUKAH😍
Locuitorii din Moscova numit copiii în onoarea „Game of Thrones“ de caractere
Singer Julia Savicheva a devenit mama pentru prima dată
Tuse, secreții nazale abundente și alte probleme: Eu sun doctorul acasă?