10 modalități eficiente de a evita boala de dimineata

Toxicoză poate pune în umbră foarte mult perioada de așteptare copilul: poziția nu mai este atât de fericit „interesant“, și gânduri despre viitor și despre cum să se oprească această condiție. Cu toate acestea, există câteva modalități de a ușura făină de la un toxicoza.

Metoda 1: Nu merge foame si gustarile

Nu am timp să te trezești, și deja bolnavă - toxicoză manifestă de obicei dimineața, pe stomacul gol. Prin urmare, una dintre cele mai sigure moduri - mai gustarile în pat. Țineți marginea patului o farfurie cu ceva delicios (nu prăjit sau acru) și cu câteva minute înainte de ridicare este lăsat în jos în stomac.

În timpul zilei, mânca la fiecare 2-3 ore, și o gustare spune: „Da!“ Acesta poate servi ca o eliberare de toxemie. Păstrați întotdeauna cu tine ceva pe care le puteți mânca la prima senzație de greață ușoară. Desigur, este mai bine să acorde prioritate alimente bogate în proteine, dar dacă te mai bine de aceeași mandarine sau biscuiții sarate, atunci de ce nu?

Metoda 2: proteine ​​Dieta in favoarea

Studiile arată nivelurile de dimineață scade de zahăr din sânge, care pur și simplu poate provoca toxemie. Pentru a evita acest lucru, mananca mai putine glucide (prajituri, dulciuri) și mai multe alimente bogate in proteine ​​(branza de vaci, lapte acru, iaurt, pește, carne, fasole, nuci). Acest lucru este valabil mai ales de ingestia de alimente pe timp de noapte.

Metoda 3. Minimizarea mirosuri

Felt un miros neplăcut - și a început să ... Parfume - unul dintre stimulent toxicoza, astfel încât femeile gravide obține o mai bună rundă în special locuri „parfumat“. În plus, nevoia de voma poate provoca chiar și aroma de o masă acasă. În acest sens, se recomandă:

• Nu gatiti alimente, din care devine rău;
  • Dimineața, mânca în frig, pentru că hrana rece miroase mai puțin.

Metoda 4. Băuturi împotriva Toxicoza

Se crede că 2 litri de apă pe zi este necesar pentru fiecare, iar pentru mai toxicoza. Încercați să bea in inghitituri mici, mai ales dacă aveți greață. Aceasta nu ajuta apa? Alegeți băutura: ceai, suc, apă minerală.

A fost amuzant, când am avut primul trimestru simț ascuțit al mirosului, și am început să simt parfum masculin de soțul ei (un miros natural al corpului), și din care m-am simțit rău. Prin urmare, expresia „Du-te departe, Tu mă face rău!“ soțul meu nu minte, pentru că era adevărat.

Dacă în timpul sarcinii, „luat“ notă toxicoză 6 moduri de combatere a acestei boli. Mai ales în vreme caldă este mult mai dificil de transportat.
8

In timpul primei sarcini în rândul fetelor pot apărea varicele. După fiecare risc crește ulterior. Este posibil să se evite vene varicoase in timpul sarcinii?
4

Toate cele 9 luni de sarcina, viitorul deține copilul în condiții foarte confortabile. Este înconjurat de lichidul cald, care este temperatura constanta - 37 de grade. Austeră auzit sunetul inimii mamei sale, și toate celelalte zgomote foarte mult dezactivat.
22

În Anex copilul cald, și cel mai important, că există suficient spațiu.

Dacă, din anumite motive, nu este posibil să aibă un animal favorit la domiciliu, puteți găsi o mulțime de activități interesante cu copilul lor. Aceste animale pot învăța să facă hârtie, lut, materiale naturale, ci pur și simplu pentru a trage. totul depinde de dorințele și fanteziile!

Aș sfătui acest băiat să fie numit Andrew și Sasha (i se potrivește) .Roditeli lasa numele Boch, și se pare că un alt om name.I-ne chiar uzbeki.naprimer, pașaport numele lor sunt, iar în lume sunt reprezentate în Igor nostru, Dima, Boris romi.

ne 3 luni. Am încercat costume reutilizabile, o dată și fac pipi concerte :) totul este mai bine bugetul de unică folosință (în bandă) - reducere de preț 5p / bucată iese, să pișa asupra sănătății)) și n trebuie să deranjez la branduri)

articole similare