Ne-am sfătuit deja, să citească, să scrie în mod normal. Astăzi bloguri arată companiile care sunt bine scrise. idei țipător.
Invisible despre vin scrieri nu este plictisitoare și ușor de înțeles pentru limbaj normal de oameni. În cele din urmă cineva spune despre vin, astfel încât să putem înțelege toate și nu se simt ignorant.
„Problema eternă se execută în supermarket cartier pentru vin și blocat acolo pentru o jumătate de oră bună, o grămadă de sticle, care în cazul în care - este neclar. Și doriți să alegeți un vin rapid, elegant și du-te sa te distrezi. Noi învățăm să rezolve această problemă. "
University Online oferă un program de internet marketing, management de proiect, design și dezvoltare web. Și, în paralel cu această coloană publică profesorii lor.
Citește director coloana de proiecte speciale 101XP Oleg Dobroshtan cu privire la modul de a face un proiect de parteneriat:
„Cele două companii, în care am fost responsabil de parteneriat, rezultatul a apărut după aproximativ 5 luni de munca grea - toate aceste luni se pregătesc o întâlnire, de conducere pe ele și spune tuturor despre tine, acumularea de baze de date de contact. Acum, când a plecat, vom forma secvența începe proiecte de parteneriat în vigoare - acestea sunt vopsite pentru câteva luni în avans ".
„Web Analytics sunt foarte des funcționează pe numere și să le traducă în posibile modele de comportamentul utilizatorului. Rezultatul este o concluzie ciudat: dacă crește acest număr aici, atunci aici este numărul de redus. Cred că abordarea calitativă a analiza web la ieșire ar trebui să aibă o descriere a scopului și a comportamentului utilizatorilor și recomandări privind modul în care este posibil impact în viitor asupra acestor utilizatori. "
Eu scriu despre gestionarea banilor: cum să nu fie înșelați, și să învețe să salveze. Nu ezitați să ugorayu imaginile și explicate în termeni umani.
băieți drepte ia țeava cu ea, dar nu doresc să aibă să se grăbească, astfel încât acestea să ghideze „Cum să cumpere iPhone cu mâinile“:
„IPhone cu el puteți cumpăra o jumătate până la două ori mai ieftin decât în magazin. În acest caz, puteți salva de garanție și de a obține o mașină în stare perfectă de mai mulți ani. Cei care sunt capabili să cumpere cu ea, fă-mă plăcere. "
Fiecare părinte se întreabă cum să învețe un copil pentru a economisi bani și să devină dușmanul său:
„Auto-disciplina - un important factor de succes pentru copii. Capacitatea de a renunța la un câștig pe termen scurt în favoarea recompensa viitoare determina soarta. "
Dacă doriți să înțeleagă modul în care apar informații în stilul de text - te la „Tinkoff Magazine“. Aici glavredstvuet Maxim Ilyahov - guru scriitori comerciale.
„Asta e poziția mea. Cărți - o investiții de capital de risc, care este cu risc ridicat. capitaliști de risc investesc milioane în 10 start-up-uri și de ceas unele dintre aceste fotografii. Ei știu că 9 din 10 nu a venit nici la zero, dar continuă să investească. Ei nu sunt proști. "
„De multe ori angajatii pune obiectivele personale de mai sus echipa. În acest caz, angajații pot face față perfect cu munca lor și de a obține, împreună cu alții, dar rezultatul general, care caută să realizeze o echipă, ei aproape că nu sunt interesați. "
„Mitul“ face extrase bune din cărțile imediat clare pentru a cumpăra cartea sau nu.
Mass-media despre afaceri mici. antreprenorii ajuta să înțeleagă complexitatea de management al companiei și căutarea de idei de afaceri.
Și agenția „Pavlov Dog“, a spus cum să o parte cu angajatul. chiar dacă nu vrea să dea drumul.
„MEGAPLAN“ - serviciu pentru angajații care lucrează împreună: managementul de activitate, coordonarea și îndeplinirea deciziilor altor sarcini de afaceri. Acum trei ani, am lansat un buletin informativ privind eficiența personală, de marketing și de afaceri. În transmițătoare 100 mii., Urmăresc și probabil deja auzit despre asta.
„Pentru a apăra ideea - o parte a profesionalismului. Dacă faci ceva remarcabil, cu excepția pentru tine, cel mai probabil, nimeni nu știe cum este minunat. Convinge toate - treaba ta. Nu mai puțin important decât activitatea sarcina în sine. "
„Pentru propoziții complexe au lăudat lecțiile limbii române. Dacă ați scris o mulțime de propuneri și a făcut nici o greșeală cu o virgulă, au „cinci“. Problema este că informațiile din textele cititorului nu este pregătită să Wade prin structuri complexe. Suntem puțin probabil din cauza cartea lor de ficțiune aproape, dar prea dificil de a deveni nu citesc. "
Serviciul „Finolog“ de către fondatorul „MEGAPLAN“ Michael Smolyanova. Aceasta ajută întreprinderile mici să gestioneze finanțele lor. Asigurați-un buletin informativ cu privire la modul de a gestiona banii, oamenii și ei înșiși. Scrie înțeles ilustra pert.
„Nu putem și nu doresc să scrie despre noi perspective de afaceri, strategii, gândire design creativ, sinergie, un start-up holakratii etică, Agile și alte rahaturi. Guy pare rău, suntem despre bani și principii de lucru stupide. Mai bine pentru a lăsa afacerea va lopeți și profitabile decât un ultra și un neprofitabilă planificat“.
„În motivare pe termen lung este întotdeauna lupta stimulente. Nu se poate pentru o lungă perioadă de timp pentru a da o lovitură în omul fund, care este cu tine în direcții diferite. "
producător de jocuri de masă „Mosigra“ menține un blog pe Habrahabr datorită fizică și matematică, fizică-tehnice și de conducere Institutul trecut. Și ei cred în Web 2.0, și astfel să dezvolte un lanț de magazine în lumea reală.
Scrie pe serviciul de management, dezvoltare, proiectare și de client.
„Shop au timp pentru a intra în cărțile de carte - apel și apoi centrul descifrat totul. Tverskaya pentru că ultima carte pe care am aproape început o luptă. Acest lucru este cu siguranță epic, dar nu-mi place asta. Lecția ușor - IT-specialiști - nu Hickey, și nu stau acasă ".
povești de afaceri din antreprenori. Victorii, înfrângeri și soluții inovatoare.
„Modulbank“ sa declarat ca prima bancă exclusiv pentru antreprenori. - antreprenori și societate, care, în sectorul bancar nu a făcut să acorde o atenție "
„Compania nu a paria pe prețuri mai mici oferite clienților cu reduceri uriașe, și, probabil, cele mai ieftine părți din oraș. Serviciul Fit calculat că poate compensa marja redusă din cauza creșterii vânzărilor și a bazei de clienți. reacția cumpărătorilor găsit companiei prin surprindere. "
Puteți urmări dezvoltarea unei rețele de pizzerii „Dodo Pizza“ de la începuturile sale.
O serie de note. ca fondator al „Dodo Pizza“ a lucrat la alte restaurante fast-food McDonalds si:
„Managerii“ McDonald „se calculează imediat pe cei care pot părăsi prima zi. Me la acest nu se mai aplică. Am spălat vesel pardoseli, cartofi prăjiți, și a arătat tot posibilul zel pentru a lucra. Cu o zi înainte de eliberarea din funcție a directorului adjunct mi-a cerut să aducă o fotografie pentru a plasa pe standul „Meet nou-veniți noastre!“. Am lucrat la data de 10 zile de la restaurant. "