În ciuda faptului că ultimii 3 ani, suntem aproape într-o călătorie continuă, și petrece împreună aproape tot timpul, ne mai întrebăm unii cu alții, în toate privințele 😉 Poate pentru că toți, și ne-am întâlnit în călătorie, și că există -Deci magia (deși ambele lucruri noi nu credem, dar este, indiferent de credința noastră))
Timp de 10 ani, nu-mi amintesc diferențe cardinale, ne îndreptăm în aceeași direcție, și scopurile, dorințele, vectorul de dezvoltare - sunt foarte asemănătoare, așa că și plictisitoare.
Și, în plus, ultima dată când vom obține mai multe scrisori de la cititori care ne urmăresc prin intermediul blog-ul pentru o lungă perioadă de timp să ne ia în considerare prietenii lor, și unii, venind în vacanță, în special în Bali, chiar aduc bunătăți - foarte frumos, într-adevăr, vă mulțumesc =)
Îți amintești cum a început totul ..
Universității (SPbSUAI), în cazul în care amândoi am participat, a reușit să obțină un bilet pentru o vacanță de vară în Crimeea. Șansa de a merge la o astfel de călătorie a fost aproape nimic, dar foarte mici (la fel ca 30 de excursii la întreaga universitate).
Și am reușit să fie printre cei norocosi! Fiecare alta, desigur, nu am știut (studiat la diferite facultăți, și chiar cursuri diferite, cu o diferență de 1 an). Nu cunosc pe nimeni din acest grup, toate au fost pentru mine oameni noi si interesante de pe tren am fost călătoresc cu o companie, și este deja în loc, la sosirea la hotel în Sevastopol, sa întâlnit cu Lesha. În aceeași seară am mâncat deja pepene verde și stat de vorbă despre tot, iar a doua zi a mers împreună pentru a explora frumusețea din Crimeea.
Aceste 12 zile în Crimeea au fost unele fantastic, pentru că în acest timp am ajuns să cunoaștem mult mai mult de 2-3 luni, în cazul în care întâlnirea noastră a avut loc în Petersburg normale, student la viața cotidiană
Revenind la Sankt Petersburg, totul a început să se întoarcă chiar mai mult - trebuie să folosim în orice moment pentru a satisface, în ciuda faptului că ambele au studiat cu normă întreagă, de câteva ori pe săptămână, a mers la cursuri de limba engleza, și totuși, în afara timpului școlar, a lucrat ca inginer în companii diferite, în timp ce ei înșiși visat în secret o nouă călătorie și călătoria împreună.
Lesha a fost de 1 an pentru a absolvi, și eu - 2.5. În acest timp am reușit să intre în tot felul de excursii de la uni (Lesch a fost șeful grupului, și am preluat funcția de magazin, asa ca am folosit toate lacunele, astfel încât să puteți merge cât mai des posibil) în vacanțele de iarnă și de vară, sau doar pentru week-end timp de 2-3 zile, iar la sud și la nord, în județ. regiune și Karelia.
Totul a început cu Finlanda și Suedia. și apoi vom merge departe - o excursie de Anul Nou la remorcă (casă pe roți), în Germania. Olanda și Belgia, autotravel Portugaliei, apoi pe Riviera și Montecarlo franceză,
Insulele Canare. o excursie la Alpi. desigur, la cel mai apropiat sosdedyam - în Letonia și Estonia. Ei bine, o mulțime de alte interesant a fost, a zburat / condus în jurul valorii de 5-6 ori pe an
Prietenii face reparații în apartament sau să cumpere un frigider nou, dar am preferat să călătorească,
deși a fost mai mult în „Crossing Europe“) format)Pentru o atmosferă ca acasă în apartament, am avut un urecheat ucrainean Levkoy lop Jeffrey, un fel de păros pisici mutante, cu picioare lungi (ne place asa) de la părinți complet chel el chiar a apărut într-o pagină personală vk
În general, trei dintre noi a trăit, nu întristăm. Am lucrat la o performanță bună, economisit bani pentru un apartament, a luat tot felul de training-uri de dezvoltare personala, chiar au fost facilitatori în centru de formare, pentru a ajuta pe alții atinge obiectivele lor, să urmeze un vis, și nu uitați să efectueze propria))
Am avut un vis de a conduce într-o decapotabilă de-a lungul oceanului, și 5 zile înainte de călătorie în Portugalia, am trecut pe dreapta și a fost internațional, țara ne-am calatorit cu un top deschis, de la nord la sud, de-a lungul coastei, euforia nu a fost limita (apoi mai târziu 3 , am călătorit, de asemenea, la concertul de state din SUA. văzut și frumusețea de neimaginat de Death Valley și canioane și coasta californiană).
Am vrut să văd înflorit în luna mai, Praga și Viena. și sa dovedit, pentru a face cunoștință cu lucrările lui Gaudi din Barcelona, în original sau au o vacanță romană. sau greacă - este bine pus în aplicare
Ne-am dus la Cercul Polar și acasă la Moș Crăciun. Am avut un vis poshopitsya la Milano și să ia o plimbare prin Paris. și a cântat.
propunere de căsătorie
Într-una din acele momente, mi-am rupt departe de punctul de vedere al frumosul munte prin lentila, la rândul său Lesha, exprima emoțiile obișnuite de încântare, și a văzut în mână o cutie de catifea neagră, care paiete cu un inel cu diamant, și în aceste aceeași secundă, el face I oferta))
Scena a văzut un turist francez, a zâmbit, aproape în lacrimi, și s-au grabit sa ne felicit. Am oferit să ia o fotografie și apoi timp de o jumătate de oră, în cazul în care nu ne-am întâlni la site-ul, fericit zâmbind și trăgând mâinile ei la aparatul de fotografiat pentru a surprinde momentele fericite ale noastre noi repere))
Oh, l-am invidie, el a văzut doar emoțiile mele încântare neașteptate și fericire fără margini)
Știu sigur că cineva va întreba, ce despre copii? Nu-ți face griji, nu suntem susținători ai mișcării „childfree“. toate sigur de a fi în planurile au un copil, și nu una, tot timpul 🙂
Life-in-Travels.ru - viața este o călătorie
Pentru informații despre cum și în cazul în care am de călătorie, sau mai degrabă este pur și simplu trăiesc în țările din Asia, noi conducem ca un mod de viață. în cazul în care trăim. Ne menține în formă. și vin să știe o nouă cultură pentru noi, care se ocupă cu explorarea și locale din țară, oraș, insula pe nave, trenuri, autobuze, autostopul și motociclete, în cele trei propoziții și nu descriu. De multe ori arata mai bine pe paginile de blog-ul nostru, pur și simplu a apărut în timpul călătoriei noastre în Asia.
Dar eu știu că nu e pentru mult timp)))
Buna dispozitie si plin de saptamana plina de culoare!
Dragi prieteni! Trebuie să aveți o mică cerere - dacă sunteți în viitorul apropiat, zbura la Bali (în special de la Sankt-Petersburg sau Kiev, dar și în alte orașe, de asemenea), aveți spațiu în bagajul (12 kg), și ne poate aduce ceva -Care sunt mici lucruri care sunt imposibil sau greu de găsit, vă rugăm să scrieți la PM. Ne-ar fi foarte recunoscător!
Și dacă dintr-o dată vă acoperi în curând din SUA la Sankt-Petersburg sau Moscova și poate captura ceva care nu este prea greu acolo - suntem recunoscători triplu! =)
Lesch, vă mulțumesc. Suntem, de asemenea, foarte mulțumit de faptul că v-ați întâlnit, asigurați-vă că să te văd din nou!
Un salut mare pentru Lena și Olivochke.
Chiar și ceva de invidiat.
Uneori am scrie că călătoresc singur poate fi distractiv, etc. dar, de fapt, în cazul în care persoana următoare „perfectă“ - este mult mai bine cu el 🙂
Se poate călători, dar doriți întotdeauna să călătorească cu acțiuni cineva. De la omul care următor. Împreună pentru a contempla și să câștige experiență, e minunat.
Anton, Eugene, vă mulțumesc! Am fost foarte confortabil și distractiv să călătorească împreună 🙂
Alex, ești înaintea mea. De asemenea, am vrut să scriu despre coincidența în datele))
Și vă doresc fericire și iubire. Stare de sănătate bună și pozitiv! Cu viața devine mai distractiv și copii mai bogate) pe care le va avea un părinte minunat, pentru că sunt oameni minunați. salut imens casca pentru tine)
Ei bine făcut băieți, o mare 🙂. Scena cu vedere spre Mont Blanc super-romantic.
Când am fost în Guapi, am cumva aceste excursii în Crimeea nu mai este oferit. Deși poate fi, dintre ei știa doar căpeteniei și unire organizatorii :))
Meu inginer de radio de specialitate, nu am avut Departamentul de programatori, după absolvire mea chiar transferat la Departamentul 2a))
Cu referire da, suprapunere a început ((
Băieți, vă felicit pe jubileului! Mult noroc, dragoste și o mulțime de călătorie noi și interesante! Ei bine, copii, prea 😉 Suntem doar întors din călătoria noastră din SUA, au fost, de asemenea, în Las Vegas, Los Angeles, sa uitat la Marele Canion dintr-un elicopter, și nu te-ar crede - de asemenea, sa căsătorit în Vegas 🙂 Adevărat, a fost o reînnoire, dar totuși, am îngrijorat chiar mai mult decât prima dată 🙂
Vă felicit pentru jubileului. Înțelegere, dragoste mare și marea de fericire pentru tine. De asemenea, nu am avut mult timp călătorit în Malaezia (aceasta este a doua noastră călătorie la Malaezia) .Before ca am o mulțime de călătorie pentru a citi articolul. foarte ponravilos.No nu obține o mulțime de exercițiu care, ca detmi.Dumayu a mers la data viitoare, vom reuși!)
Vă mulțumim! Și în cazul în care sunteți de planificare viitoare? Că în Malaezia cel mai memorabil / place?
Olga, vă mulțumesc! Cred că am ajuns o călătorie în continuare foarte mult, inclusiv în Statele Unite, încă o dată doresc să, de asemenea, planuri de childreny de asemenea, disponibile))
Și felicitări pentru reînnoirea 🙂
Mulțumesc 🙂 Da, din America de fiecare dată când se întoarce înapoi cu un sentiment de datorie neîmplinită - look-ul ei - nu mai este revizuită. În curând din nou, în New York, timp de o săptămână pentru a acoperi, nu aveți de gând să în viitorul apropiat? 😉
Da, suntem călătorit în mod activ o lună și părea doar o mică parte)) Am înțeles de ce au un abonament anual la Nat Parks))
În viitorul apropiat, noi nu vom, dar a făcut în avans cu privire la viitoarea viză 🙂
Zdravstvuyte.V data viitoare când sunt de planificare pe insula Bali, sau sunt înclinate spre Thailanda despre. Phuket. Pentru a spune că cel mai plăcut și își aminti mult.) Dar mai presus de toate că a fost plăcut și memorabil. acest lucru este în cazul în care soțul meu și am închiriat un scuter și de a explora pe cont propriu insula Langkawi, aceasta a fost prima dată) pentru noi)
Și avem un semn de cinci ani, obținută în deplasare - 5 ani (Turcia), 10 (Tunisia), 15 (din nou, Turcia), 20 (Tailanda). Aici cred că, în cazul în care un nemernic de argint. ))
Larissa, vă mulțumesc pentru cuvintele frumoase! Vrei să pună în aplicare toate „vis“ sa devina realitate!
Valery, fericit pentru tine 🙂 Felicitări!
Felicitări pentru aniversarea ta! Pentru o lungă perioadă de timp pentru a citi blog-ul. În opinia mea, mai bine decât ai făcut, este dificil de a scrie și structura totul atât de convenabil. El a fost cel care a contribuit la plecarea noastră în Bali, timp de șase luni, ca o familie cu doi copii, toate materialele au fost studiate în detaliu. Vă mulțumim pentru actualizări constante! Toate serviciile recomandate sunt utilizați în mod activ. Site-ul dvs. - doar un depozit de cunoștințe, manualul de instrucțiuni. Toate vizele primite de recomandările dvs. - toate strună! Dar Bali impresionat și vom fi siguri să-l viziteze periodic. Viața noastră, de asemenea, a început să se schimbe în bine, avem o mulțime de călătorie. După 2 săptămâni de concediu pentru Statele Unite, să înoate, pentru a da naștere, Disneyland și plimbare roșu Mustang! Dumnezeu va da vstre! Aș vrea să întâlnit personal și a vorbit cu tine!
Daniel, vă mulțumesc pentru complimente și feedback-ul pozitiv pe blog-ul nostru. Ne bucurăm că vă ajută =)
Spune-mi, cum el se referă la separarea Jeffrey în călătoriile sale? Sau ia cu tine? Avem o pisică „gemeni“, toți cred că să-i învețe să meargă cu noi, vom colecta experiențele altor călători-pisică „MAM pap“)
Unde suntem acum: Ubud, Bali, Indonezia