Multiven T6

Privire de ansamblu de elemente noi au fost, aș dori să mă opresc asupra detaliilor lor și impresia de noutate. VW nu a reinventeze roata și a mers pe principiul „de la fapta bună nu rămâne nepedepsită.“ În interior, există Transporter, Caravelle și Multiven diferă unul de altul, în cantitatea de crom în partea din față, mai abruptă mai mult, dar pune un alt Caravel fara bare de protectie vopsite si amestecuri exterioare cu benzi transportoare. Am fost oprit la configurația de desene animate foarte creț, numai fara tractiune integrala.

Multiven T6

Multiven T6

Multiven T6

Dimensiunile spate și alte uși de deschidere lectură stilou 5 și nișe de înmatriculare, și alte reflectoare din bara de protecție

Multiven T6

lumini albe cu săgeată roșie, o mulțime de panouri lustruite de pe tabloul de bord

Multiven T6

mai multe alte locuri, aproape toate cu cotiere

Multiven T6

oglinda retrovizoare, fără tăiate, ca și în cazul în care lipite la partea de sus

Multiven T6

partea de mijloc a tabloului de bord

dar nu spune că e același comerț (de exemplu, gazelă). Finish salona- din plastic dur, fără a cincea ușă de acționare electrică și curea din piele prislavutym adjunct care rupe în mecanismele reci, suplimentare opțiuni de control montate în spațiul, astfel încât unii vin pentru a trage torpedou într-adevăr numai pentru mănuși (și acest lucru commerce). și că doar 10% dintre dezavantaje la mașină, care se află în spatele 5 mil p

dar nu spune că e același comerț (de exemplu, gazelă). Finish salona- din plastic dur, fără a cincea ușă de acționare electrică și curea din piele prislavutym adjunct care rupe în mecanismele reci, suplimentare opțiuni de control montate în spațiul, astfel încât unii vin pentru a trage torpedou într-adevăr numai pentru mănuși (și acest lucru commerce). și că doar 10% dintre dezavantaje la mașină, care se află în spatele 5 mil p

un model VW T5-T6, și o varietate de: Transporter, Caravelle, Multivan, California, afaceri, Rocton, cu un acoperiș înalt, cu un ampatament lung, etc. Scrie în limba rusă este important să se corect: preslavutoy, de exemplu; înainte de „că“ ar trebui să fie o virgulă; Comerț cu două „m“ și așa mai departe. Aș dori să înțeleagă cum să calculeze procentul de care nu citesc toate modelele.

fan T - condoleanțe. Eu scriu cum în mod inutil la școală este rău (de băut, fumatul, bolnav.) Și nu vosche rușine. Am scris despre acest tip de bani ar putea și cel puțin să încerce ce vreodată. și fiecare „frumos“ cuvânt-este încă cel puțin 100 ka la prețul nu este atât de scăzut.