Aici sunt 7 motive. de ce femeile din Ucraina - unic!
1. Ele sunt prea frumoase
femeile din România și Ucraina se străduiesc abnegație să arate frumos. E doar înfricoșător. Pentru cele mai multe dintre ele, viața este ca o pistă, astfel încât acestea trebuie să se uite spumante, chiar și pentru o plimbare cu câinele.
Prietenul meu Sasha umblă tocuri înalte în fiecare zi. Ea nu este îngrijorat de lipsa de confort, pentru că arată bine. În plus, timp de cinci ani de studiu, ea nu a apărut la universitate în același costum de două ori.
Când am întrebat-o de ce atât de a avea grijă de aspectul ei, ea a fost surprins a răspuns:
„De ce nu ar trebui să mă uit destul? Frumusețe - este puterea și respectul. Cum oamenii vor observa bogat lumea ta interioară, dacă nu pentru a atrage atenția? "
Cel mai rău lucru este că, dacă te duci undeva cu o fată, trebuie, de asemenea, sa se imbrace frumos și să facă o mulțime de efort pentru a arata bine. În caz contrar, toată lumea va uita la tine și mă întreb cum o astfel de femeie frumoasă poate merge cu asta ciudat?
2. Dedicatie - nu e cool. acesta este un lucru obișnuit
Fata din Ucraina, România și Belarus va fi cel mai devotat prieten, sursa cea mai bună de sfaturi, critici și chiar un medic, dacă te îmbolnăvești. doamnelor noastre grijuliu și blând. Acestea vor fi un umăr de încredere, indiferent ce se întâmplă, și sunt gata pentru a rezolva orice problemă împreună.
Cel mai bun exemplu de devotament față de femei slave: în secolul al XIX-lea a fost o rebeliune împotriva țarului Moscova. Aristocrații care au participat la rebeliune au fost condamnați la viață în exil și munca grea în Siberia. Sotiile lor le-a urmat în mod voluntar în frig, terenul deșert și pedeapsa divizată.
femeia noastră crede cu adevărat că partenerul ei - cel mai bun om din lume, că el este cel mai talentat, cel mai puternic, cel mai inteligent. Ea se considera o regină, astfel încât să poată alege doar un rege. Ea se referă la omul ei ca rege - în ceea ce privește, de îngrijire, dragoste și sprijin.
Dacă credeți că devotamentul este inutil și plictisitor, să nu se întâlnească cu femei din România sau Ucraina.
3. Vei avea "post-sovietic" mama-in-law și socru
Nu vă așteptați de ajutor de preferat, dar atunci când este vorba de ospitalitate, toate românească să devină nerezonabilă și supraalimenta oaspeții lor, atâta timp cât nu va fi dificil să se mute. Este posibil să vă ofere o altă bucată de tort. Ești gata să câștige în greutate?
Punctul important! Tatal ei este probabil într-un fel te va testa. Trebuie să dovedească faptul că familia poate avea încredere în tine cu copilul lor prețios. Testele in toate familiile sunt diferite.
De exemplu, prietenul meu Jacques a trebuit să bea o sticlă de vodcă cu tatăl meu. În caz contrar, sa considerat prea slab pentru a mă proteja în pericol.
Din fericire pentru noi toți, Jacques a trecut testul cu succes, și am sărbătorit-o mai plăcintă.
4. Ele sunt prea independente
Nekrasov, poet român al secolului al XIX-lea, a declarat: „Femeia rus poate opri un cal în galop și introduceți o casă în flăcări“. Aceasta este o imagine a unei femei independente, care nu are nevoie de ajutor sau de protecție din partea bărbaților. Fetele din Ucraina sau România nu cred în relația ideală, și chiar dacă viața lor va fi un prinț, ei ar trebui să poată să se întrețină.
Pentru ei, adesea este important să se construiască o carieră și a obține un al doilea grad, decât pentru a găsi un om care va aprecia individualitatea și libertatea lor.
femeie din Ucraina este foarte independent în relații și foarte încăpățânat. Dar, pe de altă parte, poate fi de așteptat de la curajul ei în pericol și putere care vă va ajuta atât pentru a depăși cele mai dificile ori.
5. Ea are așteptări mari
Femeile noastre sunt foarte exigente. Ei nu doresc doar un tip care îi va iubi nebunește. Ei doresc să fie nebunește în dragoste cu cel mai bun om din lume.
Pentru ei, foarte importante bune maniere: trebuie să deschidă uși, pentru a ajuta pune pe o haină, pentru a aduce o dată flori. Daca nu sunteti un domn, nici măcar nu încercați.
Dar nu uitați să fie un cavaler curajos, și pentru alții! Dă o modalitate de a transporta persoanele în vârstă și de a salva un pisoi de la câini vagabonzi.
După ce am văzut un om care a sărit în canalizare pentru a salva rățuște mici care au căzut în trapa. În ochii fetei, el a fost un adevărat erou.
6. Problema gheții distruge
Română închise și să încerce să păstreze o distanță, înainte de a le apropia. Fiecare fată Rusă poate da impresia de Regina zăpadă, chiar dacă ea te iubește (mai ales dacă ea te iubește cu adevărat!).
Colegul meu Paul a venit la Moscova pentru a vizita prietena lui.
„Când am început să ne întâlnim, între noi a fost un zid de gheață, ca și în cazul în care ea nu a vrut să se apropie și deschis pentru mine. Încet, pas cu pas, am constatat că ascund persoana cea mai iubitoare si grijulii sub gheața din lume ".
7. Bucătăria ucraineană
Pentru multe dintre femeile noastre de gătit - este o modalitate de a arăta dragostea ta, astfel încât să fie pregătit pentru experimente alimentare. În primul rând bucatarie poate parea complet normal, și chiar un pic plictisitor.
Dar în curând va începe să apară tot mai multe întrebări.
Ce o salată mov ciudat? Sfecla și hering? Clătite cu caviar? De ce se pune varza (plăcinte și în altă parte)? Câte variante ale salinității pe Pământ? Coapte pâine de secară băutură ... Ei bine, aceasta este surprinzator de frumos!
Vei urî de cele mai multe feluri de mâncare, dar ceva este sigur de a deveni mancarea preferata. De exemplu, prietenul meu iubește salata „ucrainean“, deoarece nu are varză.