6 manager de fișiere pentru Android, care poate înlocui deteriorat fișierul es explorer

Explorer solid

Explorer Solid - primul concurent în atenția utilizatorilor dezamăgit ES File Explorer. A fost chiar un pic ca programul - astfel cum era în vremurile bune. Explorer solid aprecia interfață elegantă, un pachet complet de caracteristici de funcționare stabilă și de viteză. Pentru a profita din plin de program va trebui să cumpere, dar eu sunt sigur că nu pentru un moment regreta această achiziție.

total Commander

Manager fișiere ZenUI

X-plore File Manager

Caracteristicile distinctive ale managerului de fișiere este un copac director și vizualizare cu două panouri. Acesta este motivul pentru ei atât de mândru de proprietari tablet: pe ecran mare pentru a utiliza X-plore este foarte convenabil. În plus față de efectuarea operațiunilor de fișiere standard, programul poate lucra cu arhive, vizualiza mai multe tipuri de fișiere, transfer de date la un computer și înapoi, conectat la mai multe nor de stocare populare servicii.

manager de fișiere

Dacă aveți nevoie de un instrument simplu și de încredere pentru lucrul cu fișiere, să acorde o atenție la acest program. Ea poate pierde funcționalitatea celorlalți participanți la acest comentariu, dar se pare frumos si rapid. O alegere excelentă pentru utilizatorii începători care nu doresc o zi întreagă pentru a înțelege setările, trebuie doar să copiați fișierul oriunde.

Aplicația nu a fost găsit în magazin. - (

Iar pentru desert, avem unul dintre cel mai bun manager de fișiere pentru Android, care, cu toate acestea, nu veți găsi în aplicația Magazin Play Google. La crearea acestui program, dezvoltatorul a luat ca model conductorul regulat al sistemului de operare MIUI. Prin urmare, cu apariția în MiXplorer, după cum știți, totul este în ordine.

6 manager de fișiere pentru Android, care poate înlocui deteriorat fișierul es explorer

Și ceea ce este un manager de fișiere pentru Android folosiți?

Odata ce am cumparat masiv, pentru că interfața ES File Explorer, sincer, nu a fost mulțumit, și instrumente suplimentare sunt alternative mai bune pot fi înlocuite (de exemplu, SD Maid, care este, de asemenea, un must-cumparare). Plus acces la nori - nimic în studiu nu a spus modul în care această stare de lucruri au propus alternative (fără a uita posibilitatea de a lega Yandex.Disk locale și WebDav plugin mai atrași pentru Chromecast (dar acest lucru este valabil numai pentru cei care l-au ,. ca mine).

Pe Android este mai rău decât celălalt, la un computer, fără îndoială, cel mai bun

M-am bucurat ZenUI, foarte mulțumit.

Cu mult timp în urmă, când a fost prima versiune în versiune beta am început să folosesc Explorer solide, iar apoi a ieșit din beta și a fost vândut și l-am cumpărat imediat, iar apoi a venit a doua versiune a unui design rece în material și licența rămâne. Până în prezent, utilizați-l, eu încă mai cred că cel mai bun FM și niciodată nu a regretat achiziționarea. Și prețul este simbolic.

Deci, după o versiune completă plătit Es Explorer - cel puțin în cazul în care este încă bine!

Eu folosesc firmware MIUI, astfel încât stocul să aibă mai mult decât mulțumit. În plus față de RootExplorer la aceasta.

Andrew, mâncarea poate fi, și în magazine pentru a fura, e doar oameni cumsecade nu fac asta.

Am, de asemenea, în stoc MIUI îndeplinite, cu excepția uneia: nu se poate dezarhiva protejate prin parolă arhive zip.

Din nou, logica „Eu nu sunt de acord cu opinia celeilalte persoane, apoi a fost plătit, este doar pentru bani, nu poți gândi ca mine.“

articole similare