≡ Acasă → spaniolă → 5 motive pentru care ar trebui să învețe limba spaniolă
De multe ori înainte de persoana care se pune întrebarea - ce limbă pentru a învăța? Dacă vorbim despre învățarea prima limbă, răspunsul este simplu - engleză. Și dacă vrem să înceapă să învețe oa doua limbă străină? Aici trebuie să se gândească de două ori mai mult. În viitor, voi scrie un post cu privire la modul de a face acest lucru trebuie să acorde o atenție atunci când aleg o limbă pentru a învăța. Puteți face alegerea inimii, și poate fi - minte. Acum, voi da 5 motive „rezonabile“ pentru a învăța limba spaniolă:
- Număr de vorbitori. Spaniolă este vorbită de peste 400 de milioane. Oamenii din mai mult de 20 de țări din întreaga lume.
- Varietatea culturilor. Poate că primul punct nu sunt foarte impresionat, apoi se apropie de cealaltă parte. În fiecare dintre aceste țări - cultura, muzica, cărți și filme. Imaginați-vă cât de mare cantitate de informații care pot fi utilizate pentru învățarea limbilor străine. în mod necesar va fi de acest soi este că vă bucura de ea.
- pronunția ușor și gramatica este relativ ușor - de aceea eu mă predau spaniola pe cont propriu (a se vedea postul meu de a învăța limba spaniolă pe cont propriu într-adevăr!)
- Spaniolă devine a doua limbă, după engleză. mai ales în America. În unele state din sud (de exemplu, California) este acasa, la mai multe milioane de hispanici.
La Moscova, Institutul Cervantes de lucru, care contribuie puternic la răspândirea limbii în întreaga lume și în România, în special, - oferă cursuri de formare, organizează evenimente culturale, etc. La Moscova, o mulțime de învățare a studenților din America Latină - există posibilitatea de a practica cu vorbitori nativi.
Să sperăm că aceste motive a fost suficient să se gândească la învățarea limbii spaniole. Și alegerea „inima“, adică, De ce îmi place limba - în următoarele poziții.