5 distracție și scandaluri Ksenia Sobchak

Discuțiile în rețelele sociale cauzate de remarcile Ksenia Sobchak, ea nu-i plăcea persoanele cu figura non-standard, câștigă popularitate enormă. Discuțiile s-au jucat de când Sobchak pus în imagini Instagram cu manechine subțiri. Cei mai multi fani considerat modele scandaloase prezentator TV prea anemic.

frumusețile Lush - șoferi de camion

Sobchak nu a rămas cu răspunsul, spunând că doamnelor pyshnotelye arata mult mai rau. Steaua a show business a fost convins de reacție violentă din partea abonaților și a semnat la sfârșitul „bombanet Chiar acum.“ A făcut acest lucru - „bombanulo!“

„Pot să înțeleg destul de oameni de grăsime din cauza bolii, celălalt - nu vreau ... nu, eu refuz să înțeleg. Nu-mi plac oamenii cu exces de grăsime. Mă bucur că lumea de tendințele modei de azi alege subțirime - este o condiție necesară pentru succesul în show business. Oamenii nu ar trebui să fie înșelați! - Am semnat un jurnalist. - Nu văd nimic mai frumos decât cifra rafinat de atletic construi. Și doamnelor cu figuri contururi luxuriante - da șoferi de camion ".

În primul rând brusc a reacționat la aceste cuvinte a fost Larina Dilara. Modelul de moda «Plus Size» nu a cerut să împărtășesc opinia abonaților Xenia pentru a pune propriile fotografii Instagram, pentru care este scris. „Tu / ea / gras“ Larin a sprijinit mai mult de 1000 de persoane.

Unul dintre cei care nu sunt de acord cu avizul Sobchak Chehova Anfisa - o afacere celebritate spectacol. Prezentator TV. Apropo, în această perioadă, Anfisa trece printr-un tratament pentru a scapa de kilograme nedorite din Austria.

În explicația acestei coliziuni, doamnelor-farmecul amintit evenimente la fel de interesante la care Sobchak are o relație directă.

Bet cu Tatiana Arno

Ksenia Sobchak și Tatyana Arno

„Nimeni nu este surprins de faptul că o femeie cu cantități similare de bustul indicat pe știri de televiziune“, - a declarat pe Twitter cu privire la dimensiunea unui jurnalist Tatiana. Timp vei mânca? în curând Tu nu va fi capabil să se potrivească în obiectivul iPhone. "

umor Sobchak a dus la ciocniri publice, care a crescut într-un pariu. Tatiana a spus Xenia: „Pun pariu că voi arunca 10 kg. timp de 1 lună. Cu ușurință! Dacă nu se poate - se va spala masina ta, îmbrăcat într-un costum de baie ".

Anastasiya Volochkova - mirele pentru doi!

Nu am uitat încă lung schimbul de „facilitățile“ Sobchak și Volochkova. stele Balet furat o dată prietena unui pretendent bogat, Xenia nu a uitat acest feat. de multe ori Sobchak a recurs pentru a discuta lucruri personale de viață Volochkova.

- Și Sergei Polonsky? Îmi amintesc că stați într-un hotel până dimineața în timpul primului single de data! De ce te travers, insista asupra nevinovăției lor pură! "

Tina Kandelaki - prietenie vrozn

Ambii prezentatori au fost prieteni apropiați pentru o lungă perioadă de timp, au lucrat impreuna pentru a transfera „Două stele“. După ce Tina a oferit Xenia se gândească la activitatea generală a organizației de proiect.

Ea a bătut joc de propunerea mea și sfătuit reflecta profund asupra evenimentelor noastre comune corporate. Am ales o altă cale! "

Sobchak a răspuns imediat. „Se propune să înființeze o afacere, în acest caz, trebuie să cerșească clădire liberă din Moscova sub numele său, și Tina pentru a reflecta, așa cum ea a pus, de“ orice sotsialochkoy“. Am visat niște sălbăticia. Am ales o altă cale „, - a spus Sobchak.

Katerina Gordon un pic „pierdut locul“

Ksenia Sobchak și Ekaterina Gordon

• Gordon a spus, - „Sunteți în emisiunea principală România.“
  • „Deci, ce? Nu mat Jur „-! Revoltat Sobchak.
  • „Nu, impresia pe care o face urât, că“ blondă în baton de ciocolată. "
  • „Nu, am încercat să te pun în aplicare, pentru că, după cum văd eu, ești dezorientat în acest moment, Katyusha“.

Sobchak dacă știa viitorul - Gordon a pierdut în curând spațiu pe undele radio. Dar, după 5 ani, fetele au reluat relațiile cordiale. Confirmarea acestui - o imagine comună lansat pe Instagram cu legenda - „Lose inamicul - un pas mare pentru a fi singur!“

În general, insumarea scurt, doamnelor-farmecul este clar Kseniya Anatolevna Sobchak - o, celebritate de show îndrăzneț îndrăzneț și autosuficientă în România.

articole similare