Mâinile noastre nu sunt pentru plictiseala!
Există aproximativ cincizeci de producători cunoscuți de seturi pentru broderie si accesorii pentru broderie. Seturi pentru broderie eco, ciubuc, cusatura tapiserie - este totul la dispoziția clienților. Cu toate acestea, ceea ce seturi prefera?
(La examinarea seturi standard de broderie a fost luată pentru un set de 40 cm x 30 cm)
„Riolis“ - cele mai bune kituri pentru cruciulițe
„Riolis“ - cel mai popular producator de produse pentru gherghef. Aceasta produce produse sub mărcile comerciale "Riolis Premium", "Merry Bee", "Create sine". Nu numai că produce kituri pentru cruciulițe, dar, de asemenea, accesorii pentru ciubuc și broderie cu margele, organizatori pentru fire, rame, seturi de fulgere și a simțit, fire de lână.
Gama de kituri pentru cruciulițe destul de largă: icoane, peisaje urbane, aranjamente florale, naturi statice, motive pentru copii. Orice cusătoreasă capabil de a găsi exact imaginea pe care nu se poate aștepta să brodeze.
- Varietatea subiectelor
- Numărul de fire dintr-un set adaptat optim la imaginea
- O schemă de culoare convenabil
- Într-un set de ac bun
- Calitativ selectat schemă și un fir - lucru ca un produs finit arată excelent
Din recenzii ale firmei seturi de broderie „Riolis“: „Acum doi ani, am descoperit kituri minunate pentru compania cruciulițe“ Riolis „din seria“ Create în sine“. Ei au o foarte bună detaliate diagramă și fir ata este utilizat pentru firele de brodat și lână. Prin aceasta brodate model arată cel mai scump vii!“.
«Dimensiuni» - cele mai frumoase kituri de brodat
- Cea mai mare selecție de subiecți - pentru fiecare gust și buget
- Foarte convenabil și de înaltă calitate panza
- cea mai mare fir de calitate și în cantitatea potrivită
- sistem de sofisticat
- Imaginea Brodată arată ca și în cazul în care în viață - broderie gândit la cel mai mic detaliu
- De multe ori scheme incomode organizator pentru filet
De la seturi de broderie firma comentarii «Dimensiuni»: «Seturi pentru broderie«Dimensiuni»disting prin calitate excelentă. , Panza Strong scrobită, foarte confortabil în schema de culori, piele matasoasa. Dar cel mai important avantaj - acesta este un design deosebit. În «Dimensiune» este o serie care este făcută din picturi realizate de artiști celebri. Fiecare lucrare a respins - este, fără exagerare, o operă de artă „..
„Lânii de aur“ - materiale de cea mai de calitate
„Lânii de aur“ - un alt producător intern de un set bun de broderie. Cele mai mari materiale de calitate si accesorii pentru broderie - doar la ea. Pânză, fire, cercuri, cârlige, ace - toate disponibile pentru achiziționare. „Lâna de Aur“ a stabilit rețea de vânzări: peste 15 de magazine oficiale, site-ul, și că nu e de numărare mici de puncte de distribuție. Subiecte stabilite pentru broderie sunt destul de variate: drum lung, semne ale zodiacului, mituri și legende, motive marine - nu, nu poate fi selectat!
- Circuit de ușor poate fi citit
- excelent organizator pentru filet
- Pânza de înaltă calitate
- Seturi de la cele mai simple la „profesional“
- instrucţiuni detaliate
- Preț - pe unele seturi l placut ridicol
- Numărul de fire practic în imediata vecinătate - să brodeze ar trebui să fie cu moderație
De kituri de brodat recenzii despre companie „Lâna de Aur“, „Pentru prima dată, luând un set de broderie în mâinile (setul din seria“ Mirage de Aur „), am realizat cât de simplu și accesibil pentru toată lumea! Nu este nevoie pentru a ridica firul, panza - totul este deja în setul „;!
„Setează compania“ Lâna de Aur „încurajarea diversității. O mulțime de reproduceri ale unor picturi celebre, există, de asemenea, imagini amuzante pentru copii. Când creați un set de fire și pânză folosite făcut în Germania. Fire nu se grăbesc și nu te confuz. Pe panza, puteți broda fără cerc ".
„Weaver“ - cele mai bune kituri pentru broderie cu margele
„Weaver“ - o companie romaneasca specializata in productia de seturi pentru broderie ca cruce si margele. Și datorită Seturi pentru broderie cu margele, „Weaver“, și a câștigat stima și respectul între o gamă largă de broderie. Compania este relativ tânără - în anul viitor va marca cea de a 15-a aniversare a activității sale. Situat în Nijni Novgorod, dar colecțiile lor sunt recunoscute în toată România. Lăstarii de asemenea, truse pentru benzi de broderie, panza cu model imprimat deja, tampoane, schema de broderii de mătase artificială, tac, cărți poștale.
- Un sistem de user-friendly
- Fir, margele - toate frumos sortate
- Costul redus al acestor seturi de clasă
- panza Gros
- Setul este atașat un ac special pentru broderie cu margele
- În unele serii seturi de nici un ac special șirag de mărgele
Din comentarii seturi pentru broderie „Weaver“: „Ca setul de seturi de: schema de culori de broderie. Clar, luminoase și vizibile. Bună pânză albă ca zăpada. Marginile adevărului nu este tratată, dar nu cred că acest lucru este un dezavantaj. Principalul lucru este de a pune panza, cu o marjă bună.
Margele mari, luminoase, aproape unu la unu, deșeuri foarte puțin. De asemenea, este atașat un monofilamente și un ac șirag de mărgele. Ca un amator novice despre lucrul cu margele, îmi place foarte mult acest loc de muncă. "
«Panna» - cel mai bun set de panglici pentru broderie
«Panna» - doar gândurile apoteoza broderie. Orice set - o operă de artă. munca este adesea făcută în mai multe tehnici, care este, de panglici de broderie pot adăuga beadwork, dar acest model este chiar mai frumos.
Firma romaneasca colaborează cu designeri talentați bine-cunoscute. Componentele de seturi de produse de «Gamma» - cunoscut producător de ață de cusut. Kit-ul include un fir de pânză ace de brodat și marca.
- imagini clare, luminoase
- Simplu și ușor de citit de circuit
- Gros panza, voinic
- Instrucțiuni în limba rusă
- Fir și un ac de o calitate excelenta
Din comentarii broderie seturi firma «Panna»: «Personal, eu nu regret că am început să-l brodeze cu«Panna»seturi. Au astfel de imagini colorate, care și vrea să le admire. Canvas în toate seturile dur, probabil, cineva nu-i place, dar îmi place să-l brodeze pe o pânză rigidă, în timp, devine mai moale. Dacă cineva ca panza moale, pur și simplu, acesta trebuie să fie coborât în apă și se lasă să se usuce. Dacă încă mai cred că pentru a prelua colecțiile «Panna» sau nu, eu pot spune cu siguranță, „Ia-te și nu-ți fie frică de dificultăți“.
Ce să cumpăr?
Astăzi nu există nici un motiv pentru care, pentru a începe să se angajeze în gherghef. Principalul lucru - pentru a alege o tehnica care va fi aproape de spiritul. Fie că este o bandă, o cruce sau mărgele - locul de muncă ar trebui să aducă bucurie și pace.
Producătorii oferă kituri bune de broderie pentru fiecare gust și buget. motive africane, pe străzile din Paris, peisaje rurale - ușor pentru a găsi ceea ce doriți să brodati. Principalul lucru de reținut este faptul că timpul petrecut pe broderie este în valoare de rezultatele sale!