Cărțile, care vor servi nu numai inspirație, dar, de asemenea, să devină un instrument practic.
În timpul ultimei sale vizite la librărie, am recunosc, fără să vrea omul cel mai important, cu un volum mic de Nietzsche, pentru că am fost jenat de achizițiile sale: în mâinile mele a fost o nouă ediție a colorat make-up. Cu toate acestea, cred că calitatea de carte despre frumusețea literaturii nu este mai puțin gravă decât tratate filozofice.
Cel mai bun în frumusețe, Riku Sampo
Cum de a deveni mai atractive, Sonfident și Femeie Senzual, Diane Von Furstenberg
Vezi această carte - nu ezitaa: gura aristocratică spune adevărul Diana frumusețea.
Asigurați-Up Secretele, Jemma Kidd
Les Couleurs de ma vie, Olivier Echaudemaison
Olivier Eshodmezona carte „Culorile vieții mele“ - o sursă de inspirație pentru cei care încă mai cred în „efectul Cenușăreasa“. Fiind doar un băiat din suburbiile de sud a Parisului, Olivier a părăsit școala și a primit un loc de muncă ca asistent la frizer-superstar. Odată ajuns în lumea frumuseții și de lux, el a fost însoțit de ducese și doamnele de pe Coasta de Azur stațiunile din Alpii înzăpeziți. „Mulți dintre ei au schimbat de patru ori pe zi, iar machiajul corectat și părul în fiecare oră!“ - spune el în cartea sa, Olivier. Este atât de inspirat Eshodmezona care a determinat întreaga sa viitoare. Astăzi, este inspirația ideologică și director artistic al Guerlain. colaborează cu case de modă și an după an, creează o uimitoare make-up de colectare.
Machiaj Ultimate Ghidul, Rae Morris
Ray Morris a început cariera ca un coafor, și, probabil, nu s-ar angaja în make-up, în cazul în care nu voia cazului. În timpul filmărilor, din cauza make-up artist întârziere, Ray oferit de a face machiaj pentru modelele. Fata este atât de absorbit acest proces pe care ea nu va parte cu ciucuri. Ray de patru ori a primit titlul de cel mai bun make-up din Australia, printre clienții săi cei mai fideli Dzhessika Bil și Miranda Kerr. În cartea sa, machiaj Ultimate Ghidul Ray va vorbi despre trucuri profesionale care vă ajută să deosebească binele de rău machiaj, să învețe să atragă o săgeată, lipici dreapta gene false și de a ajuta să stăpânească machiaj profesional.