Natalia, continua la pagina a 4-a acolade. De asemenea, îmi place să se organizeze toate kiddies, dar pe de divertisment până Leagăne :)) Aici aveți un antrenament super-👍🏻 Anul acesta mi visele fiului de foc, astfel încât alții, de asemenea, a decis să facă această temă! Convenabil dacă trebuie să ceri materiale electronice pentru imprimare? Aș fi bucuros să vă ofere în schimbul toate de vacanță în stil Frozen (cifre, de asemenea, făcut zona de fotografie și de creștere, bine, totul pentru bijuterii Candy-bar), dar nu au fete ☺️
Da, fetelor, nu am de lucru, numai băieți))) Deci pirati, indieni, cowboy, pompieri și astronauți - toți eroii noștri)))
Etichetele de pe suc și fixați keykopopery deja aici. Nu sunt primii care le cere. O odihnă nominală
Vă mulțumesc foarte mult! Dacă dintr-o dată sunteți gata să vândă nominală pentru o taxă modestă, scrie PM;)
Dumnezeule, ești o mamă super! 👏Podskazhite tricou în cazul în care ai cumparat / comandat? Vreau pe alții să facă la fiul său în stilul de foc, și în Google te-ai inspirat acum)
Bună ziua, vă sunt atât de bine descrise, o zi de naștere minunat. În care ați investit o mulțime de efort. Copilul meu a dorit un tort sub forma unui motor de foc. astfel încât toată ziua de naștere a decis să facă în acest subiect, iar motorul de căutare a primit povestea ta. Puteți cere să-mi arunce un loc de muncă e-mail la foc tema, sau le obține direct de pe site-ul Leny Danilovoy tipărite? Am încercat nu a putut găsi.
Din păcate, timpul de vară- fierbinte, nu numai la plajă, dar și incendii. La plimbare ne-am uitat la stația centrală de incendiu și a mers la muzeu. Excursie la muzeu începe cu o introducere la Spark jucărie) Apoi ne-au arătat cum să ardă.
Alo ornamente de vânzare mi-a făcut pentru o petrecere de ziua în stil „foc“ nu este nou, folosit o singură dată, la ziua de naștere a unui copil. 1. Copilul poster pentru fotografierea de 200 de ruble 2. Copilul poster pentru fotografierea de 200 de ruble.
Data nasterii în stilul de foc! Pentru cei mai indrazneti! În cazul în care copilul nu respira tocmai pentru toate unitățile de foc, precum și seria Lego City Fire - aceasta este ceea ce ai nevoie! Pentru a face mai interesant de oferit pentru a aranja.
Acel foc (pentru pompieri - ars în jos) Costumul nostru este format dintr-o cască, jachetă și unelte. Am folosit o lățime de 70 cm plaschevki roșu-portocaliu 150 substanțial dreptunghiulare lungime sm.Vykroyka :. Suit 50 cm, mâneci - 15 cm Vova Măsuri off: Partea din spate a aceluiași.
Câteva nopți la rând Irishka ne-a construit o stație de foc, bine, cum putem să nu profita de interesul copilului)))) Și mama mea a suferit. Pentru a începe un tur al departamentului de foc, faptul că nu am fost permis în interior - Sunt bine.
Stimați participanți ai FM „Lumea din jurul meu. Profesia“. Ați primit materiale pentru sesiuni tematice „Ocupatia: Foc,“ și am făcut o declarație în acest post cu privire la modul în care lucrăm afară. În acest post, există puține îndrumări cu privire la utilizarea.
Lecția am ajuns datorită Elenei și FM ei. Docha fata mea blând, cum ar fi ocupația brutală nu o interesează. Dar aș dori să fac hobby-ul nostru o varietate de teme, și Elena sunt întotdeauna foarte luminoase și.