Mă întreb, ai vrea să se familiarizeze cu un om care la 12 ani a început să fumeze și se deda la alcool, a pierdut virginitatea la 13 ani, iar la 15 a început și a zburat de droguri abuzat în afara școlii? Dacă ați răspuns „nu“, vă putem felicit: tocmai ați refuzat să dea mâna pentru a Dzhonni Deppu! Da, acest faimos pirat-nebun la nivel mondial nu a fost niciodată un băiat bun, diferit de colegii lor de caractere morocănos și complexe. Cu toate acestea, acest lucru a permis ca el să devină ceea ce noi îl cunoaștem și adoră. Pentru a spune că jumătate din publicul de sex feminin în dragoste cu Depp si vise despre el în visele sale cele mai secrete - să nu spun nimic. Acesta este motivul pentru care astăzi, în ziua de naștere a marelui actor, care, întâmplător, a bătut 52 (ochii nu mint), o echipă de divertisment portal de internet Ofigenno.cc oferă posta adorare John Christopher Depp II. Publicați fotografii rare de milioane de animale de companie pe care le aproape niciodată văzut anterior pe internet.
Copilăria viitoare pentru animale de companie a publicului este puțin probabil să fie numit fantastic. În mod constant în mișcare, moartea bunicului său, cu care a fost foarte aproape, scandaluri părinții constant, ceea ce a dus la un divorț nu ar putea avea un impact pozitiv asupra psihicului mic Johnny. „Ne-am mutat de aproximativ 30 de ori. Asta e, probabil, de ce sunt călătoresc în gândurile lor se simt în mod constant ca eu sunt în altă parte. Mi se pare, eu nu sunt aici și acum. " - a mărturisit o dată pe Depp intr-unul din interviurile.
Dzhonni Depp ca un copil
Singura consolare într-o asemenea perioadă dificilă pentru el a fost muzica. „Vârsta Incomode îmi amintesc vag, am fost închisă într-o cameră și cântând la chitară.“ - a spus mai târziu Dzhek Vorobey. Apropo, vei fi uimit, dar tânărul Ioan a fost într-o joacă trupa rock The Kids, care, întâmplător, a susținut deschidere pentru Talking Heads, Ramones, pretendenții și Iggy și Stooges. Când trupa sa destramat, Depp serios interesat de actorie.
trupa rock de amatori, care a jucat următorul idolul a milioane
Prima soție a Dzhonni Deppa a devenit Lori Anne Allison (artist de machiaj la unul dintre studiourile de la Hollywood), care a prezentat tânărul actor Nicholas Cage. Mariajul lor nu a durat mult - doar 2 ani, dar foștii soți au rămas prieteni.
fotografii rare din prima căsătorie Dzhonni Deppa (în toate probabilitățile, din arhiva familiei).
Trăiește pentru totdeauna, actorul favorit, și nu încetează să ne uimească cu rolurile lor luminoase. Apropo, Dzhonni Depp unul dintre puținii care au pus un monument în timpul vieții sale. Statuia din imaginea actorului Axel, celebrul erou al „Arizona Dream“, se află în satul etnografic al Drvengrad, construit de Emir Kusturica. Vezi tu, chiar și cele mari regizori cinstesc talentul unui mare actor, ce să vorbesc despre noi, muritorii. Între timp, putem ridica un monument geniului miraculos, schimbul de post cu toți prietenii tăi. Lăsați-i să știe cine avem astăzi este ziua de naștere a lumii.
Share on Facebook
Ediția a „minunat“ - un atelier de creație, în cazul în care angajații nu dormi în timpul zilei și pe timp de noapte, generarea de idei noi. Dacă soarta te-a adus la „minunat“, atunci ești într-o lume specială, care va cauza apariția pentru a experimenta o varietate de emotii - din dorința de a sparge monitorul la lacrimi de bucurie! Orice ar fi fost, va asiguram: aici veti gasi un milion de povești unice din întreaga lume!