33 citate preferate din Ziua Radio - Popcorn

Magnificent performanță „Ziua Radio“, pe care a eliminat un mare film „Ziua Radio“, a sarbatorit recent aniversarea de 15 ani. Ne place, știm de inimă și au adunat cu această ocazie și cele mai bune citate din filme și din piesă. Ar fi voința noastră, am putea cita toți!

- Vezi fluxurile de știri pentru ultimele 15 de minute, poate a fost ceva în neregulă. Asta ar fi bine!

- Asta e! Un incendiu la o fabrica de chibrituri.

- Nu, nu doar arde.

- Ei bine, Alex, ce vorbești. Spune-mi, te pot avea în program nu voi mai auzi cele două cuvinte: „tâmpit“ și „gunoi“?

- Nu poți. Uite, în cazul în care aerul este de asteptare si un nemernic complet poartă o astfel de gunoi - nu vă găsi vina cu mine!

- Misa, Sasha te-a oprit în zadar - el avea dreptate. Suntem cu toții în spatele tău. Dar Sasha - este drept pentru tine din cauza ta. Se pare că el a zatebey decât noi toți, această Sasha ...

- Spune-mi cum te simți în legătură cu animalele rare?

- Păi ... Am fost acolo ... Nu știu despre animale rare, dar am un vecin în partea din față - aici e târfă rar ...

- Ce o atmosferă uimitoare creat astăzi în studioul nostru ... Atmosfera extraordinara unitate ...

- Uh-huh. Iar pentru acest lucru trebuie să ne mulțumim tehnica noastră Camille taxe.

- Nonnochka, ceasul este de 4 luni!

- Că am făcut-o și nu au tradus ...

- Ei bine ... Nu mai poți traduce că nimic nu ceva ceasuri scumpe doar traduce ...

- Un buton de pe meu nu a mai văzut niciodată. Este o rușine pentru că arunca un singur buton Blazer. Un sacou scump, special a mers în Anglia să-l cumpere.

- Misa, ce buton ...

- Este necesar să se știe, poate că există cineva familiarizat cu Ministerul Apărării.

- Știi Lesha, este ușor de verificat. Ai prieteni în Ministerul Apărării?

- Și eu nu am. Suntem în căutarea unui buton. Buton, atunci putem găsi.

- Maraton pentru copii. Acolo, știi, patru ani mai tineri.

- de la copii mai mari de patru ani.

- Anya! Avem undeva în Cartea Roșie?

- Oh ... Ei bine ... Aici am dicționarul englez-român, este tot roșu, doar două benzi de aur - nu e nimic?

- Nimic. Adu. Și roșu stilou înțelegere - am umbra dungi, nimeni nu va observa ...

- Șapte. Și 11 persoane animale.

- Tu mamut! Despre ce faci aici, faci tot ce a murit demult!

- Un obiect zburător neidentificat!

- care zboară pe fereastră de la etajul cinci, nimeni nu va recunoaște!

- Am ieșit - acum e rândul tău!

- ne-a atacat și a confiscat radioul „Chanson“.

- Ești un post de radio, atunci cel puțin nu vinde?

- Deci, este acolo sudat!

- băieți Umanismul în copilărie angajat.

- Atunci nimic nu a venit, improviza!

- Cum ați înțeles cuvântul „improviza“ este cheia pentru programul nostru, după ce a auzit a doua oară, ar trebui să ne suni. Iar cei care ajung la noi treizeci și optulea, va primi un bilet de tren la București - Nizhny Tagil, care pleacă de la stația de Yaroslavsky în 40 de minute. JOKE!

- Am tranzacționate ziua noaptea, și pentru o rată foarte nasoală.

- Ce Glory prea reclame? Și am crezut că era un tip normal.

- Anya, după cum spun reclamele de cuvinte, producătorul de sunet, în același mod ca și un medic pediatru sau un homeopat, nimic de-a face cu orientarea sexuală umană nu au!

- Spune-mi, Ivan Andreevici, pentru că animalele nu au nici o dată oportunități independente afară?

- Da, există. Posibilitatea teoretică de urs au-afisul. El e pe exterior depășește la cinci sute de metri în aer. Dar cum o face! El urcă la cel mai înalt de pin si planuri de acolo.

- Și cum animalele suferă o călătorie pe mare?

- Știi, în multe feluri. Aici, de exemplu, bărbos Desman, este bine tolerat. Ea doarme nouă luni ale anului. Oh, și dacă nu se trezesc, atunci toate unsprezece! Dar cele mai multe animale, desigur, bolnav ...

- O, Doamne, de ce nu dau un creier uman? Totul este plecat în kucheryashki cu nas!

- Și cât de mult vom fi condamnați la stația de a bea această cafea instant săraci? Acum, există în natura unei normale, la sol, am auzit!

- Camille! Ce ești tu, bei la locul de muncă?!

- Și dacă cineva ar observa?

- Ei bine, ai observat?

- Cine este acest Shvartsengold?

- Efim Lvovich Shvartsengold - un fizician remarcabil și un expert de lider în lumea zonei de răcire din metal pentru o secundă.

- Știi de unde a venit ...?

- Ei bine, asta e bunicul meu ...

- Pentru că e viața, și ea naibii să înțeleagă, mai ales în mare!

- Chernopopiki. Polliwog. Am patruzeci de ani, ceea ce fac? McCartney la vârsta mea deja Ieri a scris. Gagarin a zburat în spațiu. Pușkin, la vârsta mea ...

- Ce se întâmplă, ce se întâmplă! În studio sunt scărilor din frânghie, frânghii, picioroange! Ah-ah-ah-ah! Acest lucru este Alex încearcă să ajungă la microfon.

- Conform calendarului astrologic astăzi este Uranus în casa a cincea.

- Anya, și de ce ar trebui să fie interesant pentru locuitorii altor case?

- Maximă pe care se pot vedea - este circling raza de 7-8 litri.

- Avem o problemă! Navigăm salva!

- Avem acum două probleme - Ministerul Apărării și pentru a comuta butoane ... putem găsi. Teoretic putem! Și Ministerul Apărării, noi nu putem face nimic. Ieșire - ar trebui să caute un buton ...

Lista de animale rare:

- familie de babuini zhidkohvostnyh

- vaca 2 skunsovidnye

- bizam american bărbos

- chernopopik bidentat brazilian

- o varietate rara de dihor - dihor-alarmist (aka skunk-skunk)

- ovtsekon pitic din Bangladesh

- pescăruș cu cap de lemn din Europa Centrală

- o mică turmă de maimuțe tuberoase

- un ambreiaj de fluturi de unică folosință din Africa

- 1 dințat lăcustă gigant

articole similare