2018 a animalului în calendarul estic

2015 Anul animalului în calendarul estic

Simbol, Capra

• Cel mai bun partener pentru capra - Capra, de porc și de cal.
  • trăsături pozitive: creativ, sensibil, generos și natura starea de spirit romantic, sincer si modest.
  • trăsături negative: răzbunător, leneș, indecis, capricios și iresponsabil.
  • Profesiile cele mai potrivite și ocupații pentru capre. actor, artist, muzician, investitori, acționari, artiști.
  • Călătorind: place să călătorească în diferite țări, dar de multe ori se întoarcă la locurile lor preferate vechi și care arată un sentiment de romantism.
  • Sănătate: puterea fizică a acestor persoane la un nivel ridicat, dar din cauza vulnerabilității și nesiguranță, de multe ori sufera de o durere de cap, dar, de asemenea, de multe ori devine mai bine, dacă este găsit persoana care poate fi de încredere pe deplin, atunci starea de spirit sa schimbat rapid de nerecunoscut.

Anul de capre, oi, ce an?

Oamenii născuți în Anul Caprei, dotate cu diverse talente și vizionare. Ele sunt atât de natură și de ajutor, elegant și artistic. Cele mai multe dintre aceste persoane au un gust bun, înțelegere de culoare și formă. Ei posedă, de asemenea, o intuiție puternică atunci când se ocupă cu oameni care știu cum să vă rog, mai ales atunci când este în interesul lor. Ei apere cu pricepere opiniile și convingerile lor, opiniile lor cu privire la toate problemele, la fel ca cai. În acest an norocul va zambi oameni creativi care cred în visele lor și du-te greu pentru ea, și noroc de capră creativ dă astfel de oameni. Deci, cred numai în bine și aspiră la ea, iar rezultatul nu va face să așteptați mult timp.

Oamenii care sunt suficient de norocoși să se nască în anul Caprei din lemn verde (oaie). Acesta diferă de reprezentanți ai acestei convenționale mascota. Oile calm și oameni relaxat, încet mersul înainte cu o mare încredere în faptul că ei au ales calea cea dreaptă. Ei știu cum să asculte de bine, de observare diferite și întotdeauna să rămână mod statornic și non-standard de gândire îi va ajuta să facă o carieră în teatru, relații publice, art. Adăugați la aceasta o favoare - și aici e perfectă gazdă, designerul, artist, scriitor. Mai jos vei vedea cât de mare, oamenii creativi se nasc în acest an.

Celebritati nascute in anul Caprei (ovine)

Printre cei care au fost născuți în acest an, o mulțime de oameni talentați, ale căror nume sunt înscrise pentru totdeauna în istorie. În multe moduri în care s-au făcut, dar o parte din ele au favorizat stele și noroc.

• Actori si cantareti: Bryus villis, Mel Gibson, Pamela Anderson, Robert De Niro, Julio Iglesias, Mik Dzhagger, Katrin Denev, Rudolph Valentino.
  • Politicienii și figuri publice. Bill Gates, Grigory Potemkin, Richard Sorge, Mikhail Gorbachev, Boris Yeltsin, Semen Budenny, Boris Becker, Endryu Karnegi, Benito Mussolini.
  • Scriitori și oameni de știință: Alexei Tolstoy, Alexander Pushkin, Hristofor Kolumb, Arhimede, Michelangelo, Anton Chekhov, Mark Tven, Mikhail Zoshchenko, Honore de Balzac, Jaroslav Hasek.

în sfârșit

articole similare