AML 150 de mii de câini TAIL
Astăzi, în timpul filmărilor am spus Tumanov ca am lucrat la circ celebru ultimul formator Borisov. El conduce în cușcă la lei, țipând, să se rupă bici, el a tras în aer de la un pistol. Lions răcnește. Ei s-au grabit cușcă și arată dinții pasc ... Publicul a înghețat de frică. Cum - după prezentarea m-am dus la grajduri și a văzut, stând în cușcă și leii să mănânce. Acestea au inclus ministrul, în liniște le PATS pe partea din spate, care - se spune. Și, în general, se comportă ca și cum nu ar fi leii, si pisoi. L-am întreba: „? Nu ți-e frică“ El rânji. „De ce să-ți fie frică de ei. Eu îi iubesc, și m-au luat, de asemenea. "
Kashira am trăit într-un dormitor de colegiu local. În primul rând cartografiat trage imaginea finală în cazul în care Glazichev cu Mukhtar merge pe urmele bandit Frolov.
câinii noștri erau obișnuiți cu totul: alerga, stai, stai, se întindă la comandă, pentru a grăbi la „criminal“, dacă el ridică cuțitul lui de la ei. Dar când Baikal cu Mukhtar a venit pe platoul de filmare, când luminile aprinse, camera a câștigat și a tunat, ridicarea prafului de zăpadă, câini vetroduy a refuzat categoric să apară. Ei sunt speriați să se uite în jur, apoi a pus jos pe zăpadă și nu ar vrea să se miște.
Explorer a încurajat câini, strigând, el a hrănit zahăr, dar nimic nu a ajutat. Prin împușcare câinele nu era obișnuit.
Director, cameraman, director de producție uitat la lac și ochii rugători Mukhtar. Dirijor confuz, simți vinovat. Dar câinele nu a răspuns. Cele mai multe dintre toate acestea se temeau vetroduya. După ce a inclus vetroduy, câinii se tem de urechi se agăța.
Deci, a durat cinci zile. În fiecare zi de filmare a fost în valoare de trei mii de ruble. Kinogruppa a lucrat pentru nimic.
Atunci oamenii nu sunt încă obișnuiți cu bani noi, și directorul filmului țipând de groază:
- O sută cincizeci de mii de câini sub coada. E groaznic!
La sfârșitul anilor treizeci de ani, a fost filmat într-o singură scenă în care un porc a fost mânca o rolă de hârtie - un certificat.
Realizatorii filmului au venit la circ Durov și întrebați:
- Spune-mi, te rog, Vladimir G., ai putea să nu antrena un porc pentru a filma ea a mâncat diplomă? Înțelegem că este dificil, dar avem cu adevărat nevoie.
- Cât de mult ați alocat în funcție de estimarea de fonduri pentru îmblânzire? - întrebă Durov.
- Trei mii. Dacă este necesar, putem plăti mai mult. Noi înțelegem că acest lucru este dificil.
- În primul rând, trebuie să încheie un contract cu mine, - a spus Durov.
Contractul încheiat cu el.
- Acum ce ar trebui să facem? - a întrebat realizatorii.
- Orice. Ce iti place cel mai bine.
- Cu trei zile înainte de a trage, vă rugăm să nu hrana porcilor. În ziua de filmare, da-mi un telefon. Se prepară o scrisoare pe care doriți să o mănânci. Dacă aveți nevoie de mai multe nevoie - trebuie să existe câteva litere.
Prin cuvintele cineaști formatorului celebrilor a reacționat cu neîncredere, dar totuși îndeplinite toate instrucțiunile și câteva zile mai târziu, l-au numit.
- Vladimir G., ce să fac? Avem trei zile nu a hranei pentru animale un porc, și ea țipă voce sălbatică. Mâine de fotografiere.
- Bine, - a spus Durov. - Mâine, așteptați la studio. Eu vin.
El a venit la studio. El a intrat în hol, a luat o sticlă de miere, a luat scrisoarea, a uns-o cu miere și a pus pe masă, el a spus:
- Cum va un porc?
- Ar fi în afara ferestrei, - a spus el.
- Păi, asta e bine. Păstrați-l la fereastra. Când totul este gata, da drumul. Ea va veni de funcționare să citească și să scrie.
Și e adevărat. Tocmai a lansat porcul, ea nu este atent la lumina și trepidațiile camerelor de luat vederi, a sărit pe fereastră și a fugit la masă, în cazul în care pune diplomă. Instantaneu devorat.
- Totul este bine, - a spus directorul - dar numai atât de repede a mâncat „scrisoare.“
- Să luăm un al doilea dublu - a sugerat Durov.
În al doilea rând dublu a fost excelent. Porc mâncat diplomă nu se grăbește. Această dublă și a venit în imagine.
Directorul filmului și regizorul supărat. Când conceput această scenă, se presupune că, pe termen lung necesar pentru a îmblânzi de porc, face compoziție specială de hârtie. Și totul este atât de simplu.
Durov a primit banii în registrul de numerar și a plecat.
Din păcate, câinele nu este un porc. A fost mult mai dificil.